Παγίδες φαντασμάτων

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by FARMERLENA65, Mar 5, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα. Πώς μπορώ να φτιάξω παγίδες φαντασμάτων με τα τρ. μαραφέτια που μου απέμειναν γιατί ο λαγός μου πεισμάτωσε και λέει ότι [​IMG] . Ευχαριστώ.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Εφόσον έχεις τελειώσει το δρώμενο, δεν μπορείς να φτιάξεις άλλες παγίδες. Αυτό που γράφει ο λαγός είναι μέρος τους γραφικού και τίποτα παραπάνω.

3. FARMERLENA65

Αυτό το κατάλαβα. Απλά πώς θα μετατραπούν οι παγίδες μετά τη λήξη του δρώμενου όπως λένε οι ΣΕ σε 880ΠΕ και 880ΧΤ? γιατί δεν νομίζω να φτιάξει κάποιος τις παγίδες που απαιτούνται για το δρώμενο και να μην τις παραδώσει.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Απο την πρώτη στιγμή μπορείς να φτιάξεις παγίδες. Μπορεί όμως να μην καταφέρεις να τις δώσεις όλες και μετά την λήξη του ιβεντ να μετατραπούν σε πόντους εμπειρίας και χορτοτάλιρα.Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως παίζει ο κάθε παίκτης και μέχρι που μπορεί να φτάσει.

5. FARMERLENA65

Ευχαριστώ, μπορείτε να το κλείσετε.

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.