Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Εμένα πάλι με έπιασε μια λιγούρα για γλυκό και τσάκισα ένα κουτί ταρτάκια!!!Λέτε να ανεβάσω ζάκχαρο;

2. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

με τα κιαλια θα δουμε την ζυγαρια να κατεβαινει. κι εγω εκανα ντου, σε μια μπουγατσα.

3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Αφήστε τα κιλά και τις ζυγαριές κι απολαύστε την λιακάδα για όσο την έχουμε.... Διότι και ο καιρός τρελάθηκε τελευταία και μας κάνει νάζια:p

GEPPO1, sofiapao76 and dinaspyro like this.
  4. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Εγώ πάντωςέφτιαξα μια πάστα φλώρα με μαρμελάδα δαμάσκηνο...τέλεια ήταν.

5. skias10

δεν μπορω ν αντισταθω σε τετοιες λιχουδιες. νομος .

6. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Ελα αύριο να σου κάνω το τραπέζι....μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες τηγανιτές.....τι λες;

7. skias10

πραγματικα από τ αγαπημενα μου φαγητά.καλοφαγωτο. εγω αυριο, μακαρονια με κιμα.και καλη μας ορεξη.

8. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Μακαρόνια άκουσα και έτρεξα από την φάρμα στο φόρουμ με τις γαλότσες.. θα πάρω μια μακαρονάδα για πρωινό γιατί έχω μια λιγούρα χαχαχα.. πάντως για το βράδυ προτείνω κοκορέτσι και προβατίνα στα κάρβουνα... μαζί με ξεφάντωμα..Καλημέρα αγρότες.. καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους και καλή διασκέδαση..

9. skias10

Aνοιξε το τριωδιο και είμαι ολοι ετοιμοι για ξεσαλωμα;;Καλη Τσικνοπεμπτη κι από μενα.

GEPPO1, dinaspyro and GaTe987 like this.
  10. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Ξεκαρναβαλίστηκα από τον πολύ χορό σήμερα, και ακόμα είναι απόγευμα...

11. GaTe987

Καρότα να μη ξεχάσω να πάρω.... :p

GEPPO1, sofiapao76 and dinaspyro like this.
  12. skias10

Ταψι μεγαλο χρειαζομαι για τις μπριζολίτσες μου. γιαμι γιαμι..

GEPPO1, GaTe987 and dinaspyro like this.
  13. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε και καλό μήνα!! Περίσσεψαν τόσα κρέατα από χθες που σκέφτομαι να τα δώσω στο σκύλο και στη ψιψίνα μου.

14. GaTe987

Όπως τριγύριζα στην πόλη το μεσημέρι, έπεσε το μάτι μου σε έναν νάρκισσο, πανέμορφο λουλούδι, θα το αγόραζα αλλά δεν είχα χρήματα μαζί μου, την επόμενη φορά;)

15. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Τι με επιασε τωρα...ναχα μια σοκολατα με ολοκληρα φουντουκια,αλλα ποιος παει περιπτερο;

16. skias10

Ταραμοσαλατα στο ψωμι τραβαει εμενα η ορεξη μου.

17. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Με εχει πιασει μια ταχυπαλμια με τη βασιλισσα του" καρναβαλιου" θα προλαβω ..δεν θα προλαβω να παρω τη φασολια.....

18. GaTe987

Αφήστε τις σοκολάτες μιαμ μιαμ και τις ταραμοσαλάτες, και πάμε για κανά καφέ; Αύριο στις Μιάμισι λέω, βολεύεστε;:D

19. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Εγω μπορω σιγουρα....πες ωρα και μερος.....

20. skias10

κι εγω μεσα είμαι. και μετα χτυπάμε και κανενα ρακομελο.