Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Και κει που λέγαμε οτι θα ξεκουραστούμε λίγο, έρχονται σοβαρά δρώμενα:wuerg: να μας απασχολήσουν. Πανζουρλισμός θα γίνει στα γενέθλια του Φαρμεράμα, τι θα δουν πάλι τα ματάκια μας... επίσης νύχτες πανσελήνου σκάνε μύτη να μας γεμίσουν μυστήριο και περιέργεια.... Είδομεν..

2. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

άφωνη...

3. GaTe987

Ετοιμαστείτε για νηστεία, φασαρία, και σίγουρα τενοντίτιδα μ όλα αυτά που ξετυλίγονται μπροστά μας.....:p

4. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

αρκετα ζαλισα σημερα το μυαλο μου με ολα αυτα τα σπερνοθερισματα.καλο βραδυ σε ολους.

5. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Πως κατάντησε έτσι η φάρμα μου..μόνο χωράφια έχει.Δεν υπάρχει κανένας σταύλος πια .Δεν έχω κανένα ζώο να ταΐσω.Τους ξήλωσα όλους και φυτεύω μόνο.

6. skias10

δεν μας σωζει τιποτα.δυσκολα να βγουν τα αναδυομενα.θα κουνησω μαντηλι σε λιγο,στο δρωμενο.

xaris68, kikijimy and dinaspyro like this.
  7. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

σε Μάη μου ... να φας λουλούδι φιλμ...

8. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Ανοιγω συνεχως σεντουκια μηως μου ερθει κανενα καλο μπονους ,αλλα τιποτα ......γυρναω το ροδανι ,παλι τιποτα ...πως θα τελειωσv το δρωμενο οεο::::::

9. GaTe987

Άκουσα οτι το Κιάτο είναι ωραίο θέρετρο, με τέτοια νεύρα που έχω τώρα, νομίζω οτι θα φτάσω με τα πόδια..:p Μπας και ηρεμήσω και μπορέσω να συνεχίσω αυτό το "υπέροχο" δρώμενο

10. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Όταν φτάσεις ,πάρε με τηλέφωνο να έρθω να πιούμε καφέ αν θέλεις.... μένω τόσο κοντά ...εγώ τελειώνω το δρώμενο ,μου έμεινε ένα βήμα μονο στη δεξιά μπάρα.

11. GaTe987

Πραγματικά χαίρομαι για όλους εσας που καταφέρατε να το τελειώσετε, μόνο μια φασολιά κατάφερα να πάρω, πραγματικά είμαι σοκαρισμένη και εξοργισμένη με όλο το δρώμενο...:wuerg:

12. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

ήμαρτον !!!

13. GaTe987

Νομίζω οτι ένας καφές είναι ότι πρέπει για να ανοίγουν τα μάτια μας, καλημέρααααα;)

14. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Τα ζωντανά μου θέλουν τάισμα.Τα είχα ξεχάσει νηστικά και απότιστα αρκετές μέρες.Δεν προλαβαίνω να πιω καφέ....

15. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Νάχαμε τι νάχαμε .... φιορινόδεντρα νάχαμε ...

16. GaTe987

Μερέντα και ψωμί λίγο να γλυκαθούμε ρε παιδί μου.... Παλιές καλές στιγμές των παιδικών μου χρόνων;)

17. skias10

Αχ βαχ...τι εχουμε παθει με τα δρωμενα.:Dαγκιλωση τα χερια ,μυωπια στα ματια:p και αυχενικο στο σβερκο.και εις αλλα με υγεια.xD

kikijimy and xaris68 like this.
  18. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Θα βρεις λουλούδια με πολλούς χρωματισμούς....Και στη ζωή πολλούς ανθρώπους να σ αγαπούν
    Μα είναι λίγα τα λουλούδια που έχουν μυρωδιά....Και λίγες οι Καρδιές που αγαπούν αληθινά!

Να έχετε μια όμορφη μέρα!:)

19. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Αν δεν κανω λαθος παιζουμε με τις συλλαβες..δηλαδη εγω πρεπει να ξεκινησω μια λεξη με την τελευταια συλλαβη του προηγουμενου.π.χ μουστοκουλουρα

20. fisherman65

fisherman65 Βετεράνος του παιχνιδιού

Η ραθυμία είναι καταστροφή...