Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Αστέρια και φεγγάρι στον ουρανό, δίνουν μαγική βραδιά δίπλα στο κύμα, αχ καλοκαιράκι διανύουμε ζέστη και θάλασσα..

2. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Aθέατος κόσμος η μαγεία του βυθού της θάλασσας με τους απίστευτους θησαυρούς του !!!
    Καλό απόγευμα Κυριακής να έχετε !!!

3. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Γεια σας παρεουλα...μου λειψατε τοσο πολυ!!!!!Επεστρεψα πιο δυνατη και με ορεξη πολυ!!!

4. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Βρες χρόνο για όνειρα, αυτά θα τραβήξουν το όχημά σου ως τ αστέρια.
    Καλό μεσημέρι!!!:)

5. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

Ονειρο καλοκαιρινου μεσημεριανου,.......... ανεβηκαμε στα φτερα των χελιδονιων να κοψουμε λουλουδια απ'τον ουρανο!!!!!δεν εχει κανενα μυστικο ο αγερας του καλοκαιριου για μας που περπαταμε ξυπολυτοι στα χορτα και μιλαμε στα τζιτζικια τη γλωσσα του ηλιου!!!
    καλο βραδυ!!!!!!!!

6. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

<<Τραγούδι τρυφερό η θάλασσα μας ψάλλει, τραγούδι που έκαμαν τρεις ποιητές μεγάλοι, ο ήλιος, ο αέρας και ο ουρανός>>. Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας,σας εύχομαι ένα χαρούμενο,ξέγνοιαστο καλοκαίρι:inlove:

7. GaTe987

Πω πω!!! Ο Χριστούλης μας έκανε το θαύμα του και βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα, και πόσο χαίρομαι δε φαντάζεστε.. Καλό καλοκαίρι σε όλους μας με υγεία και πολλά χαμόγελα:inlove:

8. katerina-paylopoyloy

katerina-paylopoyloy Τακτικός στο φόρουμ

Γεια χαραντάν σε όλους, Σήμερα έχει έναν καιρό, που δεν θέλεις να βγεις από την θάλασσα.:)
    Προσοχή ο ήλιος είναι πολύ ζεστός μην ξεχάσουμε το αντηλιακό ,τα γυαλιά και το καπέλο μας.8)
    ;)Καλό καλοκαίρι.;)

9. GaTe987

Καλημέρες πολλές και γλυκιές σε όλη την παρέα, το ραδιόφωνο ανοιχτό και η δουλειά φεύγει νεράκι.... Καλές βουτιές εύχομαι....

10. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Νόμιζα ότι περνώντας τα χρόνια θα πέρναγε και η τρέλα μου με το farmerama.. κι όμως μετά 4 χρόνια αισθάνομαι όπως την πρώτη φορά.. καλώς σας βρήκα παλιά μου φιλαράκια.. εύχομαι να είσαστε όλοι καλά.. τα φιλιά μου..

11. GaTe987

Βρε παλιοπαπαγάλε που γυρνάς και σουρτουκεύεις; Ανησυχούμε καλέ.... Χαίρομαι που επέστρεψες και σε βλέπουμε πάλι, άντε και τους υπόλοιπους εύχομαι.. Ζαχαροπλαστείο ολόκληρο θα σου τάξουμε να μη χαθείς ξανά:p

12. elena101960

Τελικά έχω μεγάλη διαίσθηση...σήμερα τηγάνιζα πατάτες και όλη μέρα σε σκεπτόμουν xDΚαλό μήνα με υγεία σε όλη την παρέα :inlove:

13. GEPPO1

Λησμόνησα την φάρμα μου και μπήκαν μέσα ζιζάνια και μου την κάναν άνω κάτω.. άλλα ορκίζομαι στο υπέροχο ράμφος μου ότι δεν θα το ξανακάνω.. ο άσωτος παπαγάλος επέστρεψε χαχαχα

14. elena101960

Μμμμμ...τώρα μάλιστα,αφού έκανες τα ωραία ταξιδάκια σου ανά τον κόσμο,γύρισες και δημιουργείς σαματά...τι μας λες-.-

15. GaTe987

Τελικά το τάμα έπιασε και η παρεούλα επέστρεψε, με κάνατε πολύ χαρούμενη;)

16. elena101960

Άγνωστες οι βουλές του Κυρίου...γνωστές όμως οι παρευρισκόμενες ;)

17. GaTe987

Είναι και η ώρα δύσκολη, τεστ δε κάθομαι να γράψω μόνο μια συλλαβή να βρω να την συντάξω...... :p

18. GEPPO1

τελικά ρόδα είναι και γυρίζει και οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...

19. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

που ήρθε η μυρωδιά ...πως εμφανίστηκαν αστέρια , κι ήρθα εδώ στην συντροφιά -φυσικά όχι με άδεια χέρια !!!
    Έφερα μιά καρδιά γεμισμένη με αγάπη να κεράσω τα παιδιά που ήρθανε από κάθε άκρη !!! Καλησπέρα σας καλή συνέχεια σε όλους μας !!!

20. elena101960

Ηχήσατε τις σάλπιγγες το κάλεσμα ν'αρχίσει,απόψε εμφανίστηκε νεράιδα που είχε λείψει :inlove: