Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα πολύπαθη , τίποτα δεν μας σώζει , έρχονται απανωτά τα δρώμενα , τα είχαμε χύμα νάτα και τα τσουβαλάτα , φερομόνες :p;) λέγεται η νέα αφαίμαξη :(;),
    από την άλλη ας συνεχίσει το παιχνίδι και ότι μπορεί ο καθένας μας και όσα καταφέρουμε χωρίς άγχος και θυμούς, σε άλλα παιχνίδια της ΒΡ έχουν εγκαταλειφθεί οι παίκτες εντελώς ;)

2. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Δεν βλέπω να αλλάζει η εταιρεία τακτική..οπότε πρέπει να αλλάξουμε εμείς ....χαλαρά και το χέρι στη τσέπη όσο αντέχει ο καθένας.Καλά κουράγια σε όλους!!!!

3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Η Άνοιξη είναι προ των πυλών, λέω για λίγο να αφήσω την εικονική ζωή της φάρμας και να ασχοληθώ με την αληθινή. Αυτή την φορά θα απέχω από τα δρώμενα. Θα ετοιμάσω τον κήπο μου, έτσι ωστε να μπορώ να φυτέψω αληθινά φυτά:p

4. katerina-paylopoyloy

katerina-paylopoyloy Τακτικός στο φόρουμ

Γεια χαραντάν σε όλους, στην πόλη μου έπιασε βροχή ,έγινα μούσκεμα!:oops:;)

dinaspyro and αμφιθεα like this.
  5. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

GaTe987,
    Αρκεί να μη μας λησμονήσεις ;):music:
    κάτι τέτοιο σχεδιάζω κι εγώ και θαρρώ πως έφθασε η στιγμή :p

6. katerina-paylopoyloy

Γεια χαραντάν,σε όλους έχω εισιτήρια για το πανηγύρι του ρέτζο.:);):p

7. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Τα εισιτήρια τα αγόρασες με ριάλια(χρήματα στα Κυπριακά) ή τα κέρδισες;

8. katerina-paylopoyloy

Γεια χαραντάν dinaspyro με χρήματα "ριάλια".:music:Τι όμορφη που είναι η λιακάδα στις φάρμες μας! :)

9. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλημερα!!!!Πράγματι θεραπευτικός ο ήλιος.Τα δέντρα μου στη φάρμα εχουν μεγαλώσει και έχουν κάνει ένα υπέροχο δασάκι.

10. katerina-paylopoyloy

Γεια χαραντάν σε όλους, καμιά φορά παίζω farmerama από το κινητό μου.;)

11. GaTe987

Τουλάχιστον να προσέχεις τα μάτια σου, γιατί είναι πολύτιμα απ οτιδήποτε κινητό στο κόσμο. Καλησπέρα παρεούλα και σ αυτή την όμορφη γωνιά

12. katerina-paylopoyloy

Γεια χαραντάν σε όλους,GaTe987 μην φοβάσαι έτσι κι αλλιώς φοράω γυαλιά .8)(χάλασαν τα μάτια μου!:cry:)
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση!;)
    Το
    όνειρο μου είναι να ξεφορτωθώ τα γυαλιά μου και να κερδίσουμε το ανοιξιάτικο δρώμενο.:D

Last edited: Mar 21, 2018
    kona111, αμφιθεα and dinaspyro like this.
  13. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλημέρα ολη μέρα!!!Παιξε με σύστημα...βαλε ξυπνητηρι στο ρολόι για να μη χασεις κανενα μαζεμα και το βράδυ πολύωρα φυτα..καλη επιτυχία!!!

14. katerina-paylopoyloy

Γεια χαραντάν σε όλους,dinaspyro ξυπνάω νωρίς ακούγοντας τον κόκορα της φάρμας μου.;):) 8)
    Η ιδέ
    α της ομάδας του farmerama είναι καταπληκτική να φέρουν κι άλλα ζώα.:p:music::D
    Το πρόβλημα είναι ο χώρος.:(:eek:o_O

kona111, αμφιθεα and FARMER.GP like this.
  15. GaTe987

Άνοιξη λέμε και άνοιξη δε βλέπουμε, καλημέρα παρεουλα, ο καιρός τρελάθηκε:p

16. katerina-paylopoyloy

Γεια χαραντάν σε όλους,ξύπνησα ξημερώματα σήμερα από τον ήχο της βροχής,κυριολεκτικά έχει δίκιο η GaTe987, όντως ο καιρός έχει τρελαθεί.:);):p

kona111, Gulit1 and sofiapao76 like this.
  17. GaTe987

Καλημέρα Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και σε τούτη τη γωνιά, τέλειωσε η νηστεία, τέλειωσε και ο ταραμάς. Απο σήμερα λίγο διαφορετικό μενού πιο Πασχαλιάτικο;)

18. katerina-paylopoyloy

Γεια χαραντάν σε όλους , χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!;)
    Θέλω να μαγειρέψω μια πασχαλιάτικη συνταγή για όλους εσάς.:)

kona111 and -lousi-leon2001 like this.
  19. GaTe987

Γήινες, εξωγήινες καταστάσεις ζούμε σε καθημερινή βάση, σε άλλη διάσταση πια περάσαμε.:p.... Καλό μεσημέρι παρεούλα..

20. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα! Ήρθε ο Ιούνιος και μαζί του οι ζέστες!! Καλό καλοκαίρι σε εσάς και τους αγαπημένους σας!!:)