Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα παρεούλα, ετοιμάζω από τώρα το φαγητό, γιατί σήμερα δύσκολη μέρα στην δουλειά, ταλιατέλες με κοτόπουλο....

2. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Εγω σουπιτσα σημερα γιατι εσπασα ενα δοντι και πρεπει να τρωω μαλακα.....σαν τη γιαγια μου τη Μαριτσα.

3. GaTe987

Καλό απόγευμα στην όμορφη παρέα, σήμερα έμπλεξα με δουλειές και ξέχασα να πάρω σαπούνια. Εμ ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου κάνει. Ντίνα μου, περαστικά για το δόντι..

4. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Ανοιξαν οι ουρανοι και πλημμυρισε ο τοπος.Κουραγιο σε αυτους που υποφερουν.Καλο απογευμα παρεουλα και ελπιζω να ειναι πιο στεγνο....

5. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Εχεις εμενα ματια μου,εχεις εμενα...Τιποτα μη φοβάσαι, κι ουτε κανεναν......

Καλό απόγευμα!!:)

6. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλο απογευμα και απο μενα.Να σε καλωσορισω στην ομορφη παρεουλα μας.Αποψε θα μεινω μεσα ,ταινια, ποτακι και χουχουνιασμα στον καναπε....

7. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Δεν το μπορώ του κοριτσιού να βρω ένα ψεγάδι
    χαμόγελα σκορπά παντού κι απλόχερα το χάδι....:music:
    Καληνύχτα μας :inlove:

8. GaTe987

Καλησπέρα παρεούλα, με τα ωραία σας, αχ αυτό το ψάρεμα το μισώ :p τα δίχτυα μου άδεια είναι πάλι..... γκρρρρρρ

dinaspyro and sofiapao76 like this.
  9. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλημερα στη παρεα.Τι ομορφη ημερα σημερα!Αποροφηθηκα απο το δρωμενο και ξεχασα για λιγο το παιχνιδι μας .

10. GaTe987

Καλό μεσημέρι στην παρέα την όμορφη, αχ αυτό το δρώμενο "σπίτι μου σπιτάκι μου", μας τέντωσε το νευρικό σύστημα. Τι το θελα η έρμη να παλέψω για τους 3000, κοντεύω να χάσω τα μαλλιά μου...απ την αγωνία. :p

11. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Ειχε αποτελεσμα;Ειχα πολλες δουλειες και δεν καταφερα να ασχοληθω με τη λιστα των3000.Ελπιζω να πηγανε καλα ολοι οι Ελληνες που ελαβαν μερος.

12. GaTe987

Τρελή κατάσταση το προηγούμενο δρώμενο. Δυστυχώς δεν ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένη, αλλά κατάφερα να μπω στην 3000αδα. Αλλά η αποθήκη μου και η τσέπη αναστέναξαν, τα οικονομικά μου τινάχθηκαν στον αέρα:p Τώρα όμως χαλαρά πίνουμε φραπέ, με λίγο μιλκσέικ έτσι για αλλαγή

13. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Δεν ξερω πραγματικα αν αξιζει τον κοπο να αδειαζεις την αποθηκη.Συγχαρητηρια παντως.

14. GaTe987

Σ ευχαριστώ βρε, άντε του χρόνου και στα δικά σου, είναι ωραία εμπειρία. Αλλά εικονική αποθήκη είναι, θα την ξαναγεμίσουμε. Να μαστε καλά και όλα θα γίνουν... Καλημερούδια κιόλας....;)

15. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!Ωραια ημερα σημερα.Ευχομαι σε ολους να εχουν μια ευχαριστη ημερα χωρις προβληματα.Σιγομουρμουριζω απο το πρωι λιος κοκκινος ζεστος σταθηκε στη καμαρα μου........."

16. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! Ήρθε ο Δεκέμβριος,για να φέρει την αγαπημένη μας εορτή τα Χριστούγεννα!! :D Εύχομαι σε όλους-ες τους\τις συμπαίκτες-τριες καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος για αργότερα!! ;)

17. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλην εσπεραν αρχοντες ....... Χρονια πολλα και απο μενα και ο,τι επιθυμειτε να το παθετε ....(με την καλη εννοια ,να μην περεξηγηθω)

18. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

"Αν να εμπιστεύεσαι μπορείς τον ίδιο τον εαυτό σου, όταν ο κόσμος δεν σε πιστεύει
    κι αν μπορείς να του συγχωρείς αυτή τη δυσπιστία.
    Να περιμένεις αν μπορείς δίχως να χάνεις την υπομονή σου..." Ρ.Κίπλινγκ
    Καλή Κυριακή σε όλους :)

19. GaTe987

Καλό μεσημέρι παρεούλα, καινούρια εβδομάδα ξεκίνησε και έφερε τύχη, χαχα λέμε τώρα. Δεν ξέρω αλλά αυτά τα δρώμενα της τύχης δε μου πάνε με τίποτα, κοντεύει να μου στρίψει:p Κι αυτά τα σεντούκια όσα και να ανοίξεις τα άτιμα δίνουν λειψά δώρα:p

-PANOS00-, dinaspyro and sofiapao76 like this.
  20. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλησπερα και απο μενα!Κι εγω δεν παω πισω.Ατυχη μεχρι εκει που δεν παιρνει.....και τωρα ερχεται κατα πανω μου το βουνο!!!!απο που να φυγω δεν ξερω."κραταμε να σε κρατω να ανεβουμε το βουνο....."Προσοχη ομως μη σκονταψουμε και πεσουμε ολοι μαζι στις σπηλιες.