Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και καλό μήνα!! Ήρθε ο Νοέμβριος και μαζί του το υπόλοιπο του Φθινοπώρου!! Αναρωτιέμαι σήμερα τι να κάνω. Να πάω βόλτα στο δάσος μαζί με φίλους ή στην πόλη;

Last edited: Nov 1, 2017
    ikariaf and sofiapao76 like this.
  2. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Εχεις απολυτο δικιο, και με την ιδεα του οδοντογιατρου εχω ανατριχιασει.Τι λες να πουμε για τον χειμωνα που τωρα αρχιζουμε να καταλαβαινουμε.Μου μυριζει Χριστουγγεννα.

3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλό μήνα παρεούλα, τι χειμώνας βρε!! Τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου είναι ο Νοέμβριος, ε πιστεύω να δούμε καλές μέρες, κρύο θα χει, αλλά όχι όπως του Χειμώνα. Εδω και ώρα προσπαθώ να λαδώσω κάτι μεντεσέδες, ε τα άτιμα, τρίζουν βρε..... :p

4. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Εγω κρωνω πολυ σημερα,κατεβασα πολοβερ και χοντρο μπουφαν.Σε 10 ημερες λεω να στολισω το χριστογεννιατικο δεντρο....

5. FARMER.GP

Καλημέρα!! Σήμερα πάγωσε λιγάκι ο καιρός. Άναψα το τζάκι, για να ζεσταθεί το σώμα μου. Όποιος-α θέλει να έρθει για επίσκεψη καλοδεχούμενος-η!! Ετοίμασα και ζεστή σοκολάτα.

sofiapao76, -PANOS00- and dinaspyro like this.
  6. GaTe987

Μμμ βρήκα κάτι μανταρίνια σήμερα στην λαική, μοσχοβόλησε το σπίτι... η θερμοκρασία έπεσε, όμως η ζέστη απ την καρδιά μας απλώνεται παντού.:inlove:

7. FARMER.GP

Ωραία τα μανταρίνια!! Περιέχουν και βιταμίνες ότι πρέπει. Αν γίνουν και χυμός είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά φάρμακα. Σε αντίθεση με τα ιατρικά.

8. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Εχω κατι ωραια καστανα να ψησουμε στο τζακι.Τα εφερα απο το χωριο και ειναι πολυ νοστιμα!

9. GaTe987

Καλησπέρα παρεούλα, τι ωραία πράγματα είναι αυτά, κάστανα μμμμ τρελαίνομαι. Αλλά μπαίνοντας στο σπίτι απ έξω που έχει κρύο, ένιωσα οτι βρίσκομαι σε ναό, ζεστούλα πολύ ωραία. Και φυσικά καλή παρέα;)

10. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Το κρυο θελει παρεουλα,καλο κρασι και καμια νοστιμια για μασουλιμα......να εχετε ενα ομορφο και ζεστο βραδυ!!!!

11. FARMER.GP

Καλημέρα!! Σήμερα στη δουλειά πολλές υποχρεώσεις. Φοβάμαι πως σήμερα δε θα καταφέρω να πάω κάπου για βόλτα. Ίσως αύριο που είναι και Σάββατο!!

sevenmarg, dinaspyro and sofiapao76 like this.
  12. GaTe987

Καλησπέρα παρεούλα, σήμερα μιλούσα με μια φίλη για την αιμοδοσία και πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχουμε σε αυτή. ;)

13. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλημερα σε ολους!Πολλες υποχρεωσεις και γι΄αυτο αργησα να εμφανιστω.Συμφωνω μαζι σου για την αιμοδοσια .Δινω αιμα απο 18χρονων και εκανα και τα παιδια μου αιμοδοτες.

14. FARMER.GP

Καλημέρα!! Σήμερα βρέχει και αυτό είναι καλό για τα φυτά!! Αμέσως μετά τη βροχή αξίζει να δει κάποιος-α τα σαλιγκάρια που βγαίνουν από το κέλυφος τους.

kona111 and sofiapao76 like this.
  15. GaTe987

Καλημέρα, μπράβο Ντίνα (έτσι φαντάζομαι οτι σε λένε) για την αιμοδοσία, είναι ίαση στην ψυχή των ανθρώπων, όπως η βροχή είναι για τα φυτά.

16. FARMER.GP

Καλησπέρα!!Σας ευχαριστώ πολύ που έπαιξα μαζί σας αυτό το μικρό παιχνίδι με τις λέξεις!! Μου ανέβασε το ηθικό καλή συνέχεια!!;)

17. GaTe987

Η καλή παρέα και η κουβεντούλα πάντα βοηθάει, καλώς ήρθες σ αυτή την μικρή γωνιά της φάρμας μας;)

18. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

ΚΙ εμενα μ'αρεσει η κουβεντουλα,με κανει να ξεχνιεμαι ....Καλο βραδυ και ευχομαι να ξημερωσει αυριο μια λαμπρη ημερα για ολους....

19. GaTe987

Καλημέρα παρεούλα, ήρθε η ώρα για ρηλάξ, καθότι μετά απο ένα κουραστικό δρώμενο, χρειάζεσαι ανάσες. Καλή μας μέρα;)

panos220570, sofiapao76 and dinaspyro like this.
  20. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλημερα και απο μενα,ξημερωματα σηκωθηκα για να τελειωσω το δρωμενο.Τι να κανω,οι δουλειες με κυνηγανε αυτο τον καιρο.....

Last edited: Nov 7, 2017