Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλημερα,καλημερα,τετοια κανεις και με σκλαβωνεις!!!!Γι΄αυτο και εγω σου προσφερω ενα ολοφρεσκο μουκετο μαργαριτες απο τον κηπο μου.Θα το βρεις στη κουζινα ... εκει που θα μου αφησεις το καφε.Εχαριστω πολυ,πολυ!!!!

2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Μμμ τι ωραία μυρωδιά είναι αυτή, μου θυμίζει εσάνς από πικραμύγδαλο.. Μπας και φτιάχνεις κανά λικεράκι;

ikariaf, sofiapao76 and dinaspyro like this.
  3. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Σιροπι κανω για να φτιαξω σπιτικη λεμοναδα.Με τετοια ζεστη κερναω δροσερο αναψυκτικο απο τα χερακια μου.

4. GaTe987

Πολύ καλά κάνεις, μμμ είναι πάρα πολύ δροσερή, και νόστιμη, κι εγω έφερα πίτσα για να ταιριάζει βρε. Με τέτοια μέρα δεν είναι να μαγειρεύεις;)

5. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Δικιο εχεις.Βαρεθηκα το μαγειρεμα.Ομως εφτιαξα ενα ωραιο σιροπιαστο σαμαλι.Θελεις ενα κομματακι;

6. GaTe987

Κι είχα μια λιγούρα για γλυκό, μας πως με καταλαβαίνεις.... Εννοείταιιιιι;)

7. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Φαντασου σκηνη....αραχτες.....πιτσα ,λεμοναδα, γλυκο σαμαλι,κουβεντουλα και το ραδιοφωνο να παιζει απαλη μουσικη.....

8. GaTe987

Τέλεια σκηνή, νομίζω οτι θα κάναμε ωραία παρέα;)

9. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Συγνωμη που εξαφανιστηκα...πολλες ωρες στο γραφειο και τωρα το νεο δρωμενο αντε να διαβασω ,να ξαναδιαβασω και σιγα μη καταλαβω ..Τι μπερδεμα κι αυτο..

10. GaTe987

Σε καταλαβαίνω, μη στεναχωριέσαι ;) Όσο για το δρώμενο, αποφάσισα να μη συμμετέχω, βαρέθηκα τα κουραστικά δρώμενα. Θα ασχοληθώ μόνο με την νύχτα πανσελήνου

-wa12-, dinaspyro and sofiapao76 like this.
  11. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Δεν ειναι μονο ο,τι ειναι κουραστικο,εχω την αισθηση ο,τι μας κοροϊδευουν λιγακι.Αγορασαμε μστηριωδη δεντρυλια για την περιοχη της πανσεληνου και λιγοι ηταν τυχεροι,και τωρα τα δινουν δωρο......

12. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Σημερα αρχίζει το δρώμενο του Χάλογουιν και όσοι συμμετάσχουν καλή τύχη να έχουν!! Όσοι δεν ασχοληθούν καλή τους τύχη με τα προϊόντα Πανσελήνου!!

13. GaTe987

Καλημερούδια χαίρομαι να βλέπω νεα προσωπα στην παρέα μας. Βροχερός καιρός στα μέρη μας, και σ όλη την Ελλάδα, το μόνο που μας σώζει είναι καλή μουσική από το ραδιόφωνο, χαλαρά να περάσει η μέρα μας;)

14. FARMER.GP

Η βροχή είναι όμορφη, γιατί βοηθάει στην ανάπτυξη των φυτών. Όποιος-α βγει σήμερα έξω από το σπίτι να έχει μαζί του/της ομπρέλα!

15. GaTe987

Συμφωνώ, κι εγώ λάτρης της βροχής είμαι, αλλά με την δυνατή βροχή και το χαλάζι τα περιθώρια για μετακινήσεις είναι ζόρικα. Τελευταία κυκλοφορούν φήμες για ροζ - μπλέ αδιάβροχες μπότες τύπου γαλότσες. Πρέπει να το ψάξω, γιατί σίγουρα θα χρειαστούν;)

16. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλοσορισες και απο μενα Τι χαρα!!!!Γιναμε τρεις αυτοι που παιζουν Σιγουρα θα ερθουν κι αλλοι και η παρεα θα γινει πιο μεγαλη!

17. GaTe987

Μια και μαζευτήκαμε παρέα, έφτιαξα ενα ραβανί, και καφεδάκι, έτσι για το καλως όρισες

sofiapao76 likes this.
  18. FARMER.GP

Ευχαριστούμε για το ραβανί!! :DΝόστιμο το γλυκό, αλλά ο νιπτήρας της κουζίνας γέμισε από άπλυτα πιατάκια και μαχαιροπίρουνα !! Ένα χέρι βοήθειας για την οικοδέσποινα για το πλύσιμο τους και θα είναι σαν καινούργια.;)

Last edited: Oct 25, 2017
  19. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Αστεια λες!!!πιατα δεν πλενω.Τι λες να τα βαλουμε στο πλυντηριο πιατων;

20. GaTe987

Αφήστε τα πιάτα, γι αυτή την δουλειά έχουμε το πλυντήριο πιάτων, ας πούμε καμιά κουβεντούλα να περάσει η ώρα

-PANOS00- and sofiapao76 like this.