Παίξε με τις συλλαβές

Η συζήτηση στο 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' ξεκίνησε από τον/την faidroylini, 5/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Οι δυο μας παιζουμε ,νομιζω.Οι αλλοι που πηγαν;Εστω κι ετσι, πλακα εχει.

Αρέσει σε akatallhlos, wywy., SOFIA1270 και 12 σε άλλους.
  2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Έχεις δίκιο, εγώ κι εσυ, μόνοι σ αυτή την γη.... άλλο λέει το τραγούδι, αλλά το νόημα είναι το ίδιο :p Τώρα ή αύριο ή ύστερα ή μπορεί και σήμερα να σκάσει μύτη κάποιος, ποτέ δεν ξέρεις...

Αρέσει σε Gulit1, wywy., sevenmarg και 4 σε άλλους.
  3. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Περιμενα..περιμενα αλλα αδικα .Δεν εμφανιστηκε κανενας να παιξει μαζι μας.Μαλλον εχουν πεσει ολοι με τη μουρη στις ανακοινωσεις για το νεο δρωμενο και τις νεες περιοχες της πανσεληνου.

Αρέσει σε akatallhlos, wywy., SOFIA1270 και 12 σε άλλους.
  4. GaTe987

Δεν πειράζει, καλή καρδιά έλεγαν οι γονείς μου και πόσο δίκιο είχαν... Παιχνίδι είναι άλλωστε να περνάει η ώρα μας ευχάριστα. Οι νέες ανακοινώσεις η αλήθεια είναι οτι σε μένα έφεραν αναστάτωση, δε λεω, ενδιαφέρον έχουν όλα αυτά, αλλά κάτι με τρομάζει και δεν είναι η Πανσέληνος:p

Αρέσει σε akatallhlos, dinaspyro, wywy. και 3 σε άλλους.
  5. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Κι εγω αναστατωθηκα και μπερδευτηκα με ολα αυτα τα νεα που μας ερχονται αυριο.Ισως φταιει η ηλικια μου και αναστατωνομαι με τις αλλαγες.

Αρέσει σε ikariaf, FROGE!, antonispap και 11 σε άλλους.
  6. GaTe987

Άντε καλέ με την ηλικία, μια χαρά παιδιά είμαστε.... Όλο χάρη και μπρίο. Θα την βρούμε την άκρη στο δρώμενο της Πανσελήνου που έρχεται, εντάξει λίγο μας μπερδεύουν οι νέες εκτάσεις, αλλά θα τα μάθουμε..;).

Αρέσει σε ikariaf, antonispap, akatallhlos και 4 σε άλλους.
  7. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Με τοσες εκτασεις ομως και εγω που τα μαζευω με το χερι,χωρις βοηθους νομιζω ο,τι θα παθω τενοντιτιδα!

Αρέσει σε wywy., SOFIA1270, sevenmarg και 10 σε άλλους.
  8. GaTe987

Καλημέρα όμορφη και ηλιόλουστη εύχομαι να έχουμε όλοι μας. Εγω χρησιμοποιώ βοηθούς γιατί η τενοντίτιδα με ταλαιπωρεί χρόνια, προτιμώ να ξοδεύω ένα ποσό γι αυτό τον λόγο. Τα δάχτυλά μας είναι πολύτιμα και πρέπει να τα προσέχουμε. ;)

Αρέσει σε wywy., SOFIA1270, antonispap και 4 σε άλλους.
  9. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Ασε, εχω φουριες σημερα.Μολις γυρισα απο τη δουλεια,το δρωμενο εχει αρχισει .Πηρα χαρτι και μολυβι να γραψω τι μου λειπει για τις αποστολες για να ανοιξω και τις αλλες περιοχες στο χωρο της πανσεληνου.Ευτυχως παιρνω και κανενα δωρακι απο τους φιλους και συμπαικτες.

Αρέσει σε wywy., SOFIA1270, sevenmarg και 11 σε άλλους.
  10. GaTe987

Ξωτικά και γατονεράιδες μας έπνιξαν, κι άντε να βγάλουμε άκρη, όπως και να χει καλή μας επιτυχία και μη σκας, θα βγάλουμε άκρη και σ αυτό;)

Αρέσει σε SOFIA1270, FROGE!, -wa12- και 2 σε άλλους.
  11. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλα τα λες,ομως εχω αρχισει να βλεπω κοκκινες ,κιτρινες ,πρασινες νεραιδουλες.Νομιζω ο,τι θα τις δω και το βραδυ στον υπνο μου.

12. GaTe987

Αμ αυτά τα λαμπιδόδεντρα, άστραψε ο τόπος μες τη μαυρίλα. Καλά ολα αυτά, αλλά εκείνα τα ρημάδια τα χωράφια μες την μαυρίλα πολύ με χαλάνε, άσε που με μπερδεύουν κιόλας:p

Αρέσει στους SOFIA1270, FROGE!, sofiapao76 και σε ακόμα ένα άτομο.
  13. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Αχ! αυτες οι μετασονυκτιες βελανιδιες.Αργουν παρα πολυ!Θα τις ραντισω λιπασμα της σκιας και τουρμπο λιπασμα για να τις βρω το πρωι ετοιμες!

14. GaTe987

Καλημερούδια φίλη μου, και στους υπόλοιπους που μας βλέπουν αλλά δεν παίζουν μαζί μας και είναι κρίμα.. Σωτηρία δεν έχουμε με τόσα που μας ήρθαν στο κεφάλι, πολλά και μπερδεμένα μας τα δείχνουν στην πανσέληνο και δυστυχώς δε μου αρέσει καθόλου, άρχισα να αγχώνομαι :p

Αρέσει σε dinaspyro, wywy., akatallhlos και 2 σε άλλους.
  15. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

"Αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι."Οχι μην αγχωνεσαι.Ολα θα γινουν.Υπομονη,θα τα καταφερουμε!!!!

16. GaTe987

Βρε θα τα καταφέρουμε δε το συζητώ, όπως πάντα άλλωστε με όλα τα νέα πράγματα που έρχονται στην φάρμα μας. Αλλά βρε παιδί μου πολλά μαζεμένα μας ήρθαν, έχασα τον δρόμο με όλα αυτά και η δάδα μου είναι σβηστή.... Κουράγιο δεν έχω να την ανάψω:p

Αρέσει στους kona111, FROGE!, dinaspyro και σε ακόμα ένα άτομο.
  17. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καλημεραααααα!!!!Συμφωνω πως μας ηρθαν πολλα μαζι.Το δρωμενο της πανσεληνου ,νεες εκτασεις ,νεα φυτα .Ειμαι συνεχεια φυτευε ,μαζευε .Αλλα δεν θα του περασει!Μεχρι και ταμπλετ στη δουλεια πηρα για να μαζευω τα φυτα οταν μπορω.Λες να με απολυσουν;

Αρέσει σε -PANOS00-, wywy., SOFIA1270 και 11 σε άλλους.
  18. GaTe987

Α πα πα, μη λες τέτοια, καλημερούδια κιόλας, ετοίμασα καφεδάκι να το απολαύσουμε παρέα. Μη νοιάζεσαι όλα καλά θα πάνε:D

Αρέσει στους ikariaf, kona111, sofiapao76 και σε ακόμα ένα άτομο.
  19. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Καφεδακι μμμμμμμμμμ!!!!Πολυ θα το ηθελα αλλα εχω την αισθηση ο,τι αν κανω κοπανα απο τη δουλεια ,εχω την απολυση στο τσεπακι μου.

Αρέσει σε -PANOS00-, wywy., SOFIA1270 και 11 σε άλλους.
  20. GaTe987

Τον καφέ βρε θα στον φέρω στο γραφείο, δε θα γίνω η αιτία να χάσεις την δουλειά σου.... Είπαμε, σε λογικά πλαίσια, σημείωμα θα σου αφήσω για να τον πάρεις από την κουζίνα του γραφείου σου;)

Αρέσει στους -PANOS00-, dinaspyro και sofiapao76.