Παίξε με τις συλλαβές

Η συζήτηση στο 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' ξεκίνησε από τον/την faidroylini, 5/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Ραδικια και μπροκολα οχι δεν τα επιτρεπει,αλλα ενα γλυκακι την ημερα με αφηνει να το φαω!!!!!!

Αρέσει σε graganta, -PANOS00-, FROGE! και 13 σε άλλους.
  2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Άσε τις διατροφές, να πιάσουμε κανά κουτσομπολιό, που λες αυτός ο Νειμάρ, ε.. ρε τι παιδί είναι τούτο... Μεγάλη μεταγραφή σε γνωστή ομάδα ποδοσφαίρου, κάνει θαύματα λέμε..xD

Αρέσει στους maria_palou, sofiapao76 και dinaspyro.
  3. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Α!!!!!!!επιασες θεμα που ειμαι τελειως ασχετη.Απο ποδοσφαιριστες μονο τον Ροναλντο ξερω,και αυτο, σαν ονομα και τιποτα παραπανω.

Αρέσει σε -PANOS00-, FROGE!, antonispap και 12 σε άλλους.
  4. GaTe987

Ε κάπως πρέπει να περάσει και η ώρα μας, καλά ας πιάσουμε συνταγές μαγειρικής, καμιά ιδέα πως να φτιάξω σάλτσα ντομάτας βραστή;

5. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Συνταγες δεν ξερω να σου πω αλλα οδηγιες να βρεις ωραια σαλτσα στο σουπερ εχω να σου δωσω......

Αρέσει σε wywy., graganta, -PANOS00- και 13 σε άλλους.
  6. GaTe987

Αύριο το πρωί, θα ετοιμάσω την τσάντα με τα απαραίτητα και στην λαική για ψώνια, ωραία αρωματικά κεριά κυκλοφορούν τελευταία, με άρωμα κανέλλα, εκπληκτικά σου λέω να τα δοκιμάσεις:p

Καλό βράδυ στους φίλους αυτής της γωνιάς με όμορφα όνειρα

Αρέσει σε graganta, maria_palou, dinaspyro και 2 σε άλλους.
  7. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Πηγα κι εγω στη λαικη μετα τη δουλεια .Κοσμος πολυς ,ζεστη ,φωνες,σκετη ταλαιπωρια.

Αρέσει σε wywy., -PANOS00-, FROGE! και 12 σε άλλους.
  8. GaTe987

Καλημέρα φίλοι μου, θα συμφωνήσω Ντίνα ;)μαζί σου, στη λαϊκή είχε πολύ κίνηση, και ακρίβεια, τα ριάλια δε φτάνουν για να πάρουμε τα βασικά

Αρέσει στους Gulit1, maria_palou και sofiapao76.
  9. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Συγνωμη, αργησα να απαντησω.Με πηρε υπνος κι εγειρα στου καραβιου τη πλωρη..........

Αρέσει σε Gulit1, wywy., graganta και 14 σε άλλους.
  10. GaTe987

Και πολύ καλά έκανες, οι κουβέντες σωτηρία δεν έχουν, κερνάω καφεδάκι;)

11. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Την Δευτέρα θα πάω να κάνω ιατρικές εξετάσεις και μου έκοψαν και τον καφέ μεταξύ άλλων.Τι λες για κανένα τσαγάκι ή φασκόμηλο;

Αρέσει σε Gulit1, wywy., FROGE! και 12 σε άλλους.
  12. GaTe987

Καλημερούδια, εννοείται βρε, ότι θέλεις, απλά ο καφές είναι έκφραση που πάντα χρησιμοποιείται. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σου, και όλα τα άλλα θα τα βρούμε. Για σένα λοιπόν τσαγάκι, και για μένα εσπρέσο στον κήπο με τα ωραία λουλούδια;)

Αρέσει σε Gulit1, sevenmarg, dinaspyro και 2 σε άλλους.
  13. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Εντάξει λοιπόν,ραντεβού το απόγευμα για τσαγάκι στον όμορφο κήπο σου.

Αρέσει σε Gulit1, akatallhlos, wywy. και 13 σε άλλους.
  14. GaTe987

Τι γλυκό παιδί είσαι εσυ:inlove: κερνάω και φοντάν, πάει με το τσαγάκι

Αρέσει σε Gulit1, akatallhlos, maria_palou και 4 σε άλλους.
  15. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Ειχα στο μυαλο μου να φτιαξω νοστιμους λουκουμαδες με μελι να σου φερω.Νομιζω οτι ταιριαζουν με το απογευματινο καφε( και τσαι).

Αρέσει σε akatallhlos, wywy., graganta και 13 σε άλλους.
  16. GaTe987

Αχ καλή μου φίλη, πόσο με σκέφτεσαι, μμμ τι νοστιμιά ήταν αυτή, σκέτη ζωγραφιά όμως. Το πιάτο άδειασε σε δευτερόλεπτα...:)

Αρέσει στους dinaspyro, maria_palou και sofiapao76.
  17. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Μη σε νοιαζει...αμεσως εγω θα στο γεμισω με ολοφρεσκους λουκουμαδες.Μολις τους εβγαλα απο τη φωτια.Πως τους προτιμας;με μελι ή με σοκολατα;

Τελευταία επεξεργασία: 16/10/17
    Αρέσει σε akatallhlos, wywy., SOFIA1270 και 11 σε άλλους.
  18. GaTe987

Είναι το πιο γλυκό πρωινό, τι καλό παιδί είσαι εσυ:inlove:, που με προσέχεις έτσι, με σοκολάτα εννοείται.... Έτσι να ξεκινήσει γλυκά η μέρα μας

Αρέσει στους sevenmarg, sofiapao76 και dinaspyro.
  19. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Πες το και εγινε!!ποτιζω τα αβοκαντο μου και σε μιση ωρα ειμαι εκει με τους λουκουμαδες σοκολατα πασπαλισμενους με καρυδι!

Αρέσει σε akatallhlos, wywy., SOFIA1270 και 12 σε άλλους.
  20. GaTe987

Κι εγω σου ετοιμάζω ντοματούλες απο τον κήπο μου:)

Αρέσει στους SOFIA1270, sevenmarg και sofiapao76.