Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Στην Αφρική θα πάω στη Ζιμπάμπουε, ταξιδάκι μακρινό, άκρως μεθυστικό, θέλω να πάω να μείνω σ’ άλλη χώρα
    σ’ άγνωστη γη να φύγω θέλω τώρα:music: Καλημέρες ταξιδιάρικες και καλοκαιρινές

2. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Εικόνες γέμισε τ΄όνειρο από της ανατολής την βρύση
    ήλιε μου που βγαίνεις στα ψηλά
    όμορφος είσαι και όταν φεύγεις για την δύση.

3. GaTe987

Συννεφιασμένος ο ουρανός σήμερα, αλλά η ζέστη ατελείωτη, όμως τα χαμόγελα που έρχονται από την καρδιά φωτίζουν γύρω μας. Όμορφο Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα της φάρμας μας;)

4. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Μμμμμμμμ... Νόστιμο το πεπόνι σήμερα, δίκιο είχε ο μανάβης.:p

5. GaTe987

Αρκουδάκι μου σήμερα έχεις την τιμητική σου:inlove:, μουσική απλώνεται στον αέρα, χρώματα όμορφα και οι αρκουδίτσες ετοιμάζουν βαλίτσες για ταξιδάκι μακρινό...

6. Gulit1

Μόνο που φοβάμαι να μπω στη θάλασσα μην συναντήσω κανένα μεγάλο κήτος.:eek:xD

7. GaTe987

Όστρακα και κοχύλια, αστερίες και θαλασσινά γύρω μας, όμορφες εικόνες θαλασσινής αύρας. :inlove:

8. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλοκαίρι με μισόκλειστες τις γρίλιες μεσημέρι,
    καλοκαίρι με τη φέτα το καρπούζι στο ‘να χέρι ...
    με φιλιά μισολιωμένα, καλοκαίρι ... (Δ. Σαββόπουλος)

9. GaTe987

Ρίμες, στίχοι, ποιήματα, ζωγραφιές, εικόνες καθημερινής τρέλας, θαλασσινής αύρας και ξεγνοιασιάς καλοκαιριού....;)

10. tsarouxis

tsarouxis Έμπειρος

Απανταχού ρομαντικοί απόψε ψηλά κοιτάξτε και κρατώντας χέρι αγαπημένο όνειρα στον ουρανό χαράξτε.
    Η πανσέληνος θα σας συντροφεύσει εντυπωσιακή, αφού προηγουμένως για λίγο θα 'χει κρυφτεί από τη Γη.
    Αφήστε λοιπόν στην άκρη χωράφια, ζώα και σπορές, γιατί η ζωή προσφέρει μοναδικές στιγμές!
    Κι αν δεν μπορείτε χωρίς wifi πουθενά -.-, εεε τι να πω, δεν υπάρχει ελπίδα καμιά xD:p

11. GaTe987

Έχει Πανσέληνο απόψε και είναι ωραία, μια βόλτα στη φεγγαράδα είναι οτι πρέπει. Ζέστη πολλή, κίνηση αρκετή, και η ώρα για θάλασσα κοντοζυγώνει. ;)

12. Gulit1

Γη ποτισμένη με ιδρώτα , τραγούδι της Βούλας Παλλα.:music:

13. GaTe987

Ε ρε και να χαμε ενα πιάτο ταλιατέλες με σάλτσα ντομάτας.... Οτι θυμάμαι χαίρομαι.. :p

14. mara_libra

Φύσηξε αέρας και πήρε σκέψεις, όνειρα, αγάπες μακριά...
    Άραγε προλαβαίνω να τα μαζέψω πριν χαθούν οριστικά;

15. GaTe987

Το μαγικό φως της σελήνης μάγεψε και τούτη την γωνιά, ο ρομαντισμός μας στα μεγαλεία του... ;)

16. mara_libra

Πες μου πώς...
    Πώς να ησυχάσει η ψυχή, όταν στο μυαλό επικρατεί τόση φασαρία;

17. GaTe987

Σειρήνες ευτυχίας ακούγονται στο βάθος, χαμόγελα παντού, η άδεια ξεκινάει, και εμείς ξεχυνόμαστε στις παραλίες.. Καλό μας καλοκαίρι;)

18. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Έσπευσα κι εγώ, καλές διακοπές να σας ευχηθώ!

19. GaTe987

Σαμπουάν μη πάρετε μαζί σας στις διακοπές έχουν όλα τα ξενοδοχεία.. Αλλά αν πάτε σε κάμπινγκ να κάνετε τις ανάλογες προμήθειες:p

20. mara_libra

Σε ένα νησί χωρίς επιστροφή να πάμε αγάπη μου μαζί
    Μόνο που θα ‘θελα να μείνουμε για πάντοτε εκεί... (DECHO)