Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

αγρυπνία, δουλευοντας τη νύχτα, και τη μέρα να μη σε αφήνουν να κοιμηθείς! Πολύ θέλει ο άνθρωπος;
    Συγνώμη που σας χάλασα τις ωραίες εικόνες! Καλή σας μέρα, και καλό καλοκαίρι!

2. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Φτερά αγγέλου δε φοράς
    μα στον παράδεισο με πας
    όταν σαν πέλαγος τα μάτια σου αγναντεύω.

3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Επιτέλους ουρανός γαλάζιος, έφυγαν τα μαύρα σύννεφα, αλλά πολύ ζέστη ... λιώσαμε πάλι σήμερα. Αγαπητέ/η granada, πόσο σε καταλαβαίνω δεν φαντάζεσαι.. Αλλά η ομορφιά δεν είναι μόνο στις εικόνες, είναι μέσα μας;)

4. tsarouxis

tsarouxis Έμπειρος

Πόσο ωραία εικόνα μου έδωσες! Ένα νησί μπορεί να κρύβεται μέσα στον καθένα μας!
    Με ανάσα για δροσερό άνεμο, δυο όμορφα μάτια βαθιά να χάνεσαι σαν να ΄ναι θάλασσες, ένα λαμπερό χαμόγελο σαν ήλιος να φωτίζει
    και το μυαλό-βαλίτσα γεμάτη με νοσταλγικές αναμνήσεις αλλά και όνειρα για να ξεκινήσεις ένα ταξίδι για όπου και όποτε θελήσεις!
    Τρέμε Σαντορίνη!!! xD (όχι και πολύ...:oops: έχει και ηφαίστειο xD)​

5. GaTe987

Αχ Σαντορίνη, ο καημός μου ο μεγάλος είναι.. Ε κάποια μεγάλη μέρα ίσως πάω.. Είμαστε και μακριά βλέπεις... Πίνω για να ξεχαστώ, εσπρέσσο γλυκό έτσι βρε να πάει ο καημός στον πάτο :p

Μεταξύ μας τώρα, σκάω απ την ζήλια μου. Όταν πας με το καλό στείλε μας μια ωραία φωτο, έτσι να πάρουμε μια γεύση....

6. tsarouxis

tsarouxis Έμπειρος

Η Σαντορίνη μπορεί να είναι όμορφη αλλά για πάντα δε σε κρατάει, σε αντίθεση με ένα άλλο νησί που το μυαλό μου πάντα αποζητάει.
    Τον ήλιο έχει σαφέστατα εκεί αιχμαλωτίσει και τη θάλασσά του με πλούσιες αποχρώσεις έχει στολίσει
    σε υποδέχεται και σε αποχαιρετά με καλοκαίρι, σαν κι αυτό σίγουρα δε θα βρεις ταίρι.
    Είναι η σοκολάτα των γλυκών, το πανόραμα των φωτογραφιών, η δεσποσύνη των ιπποτών, η φερράρι των νησιών xD!

Last edited: Jun 27, 2017
  7. GaTe987

Τι όμορφη περιγραφή, σαν ρομαντική ταινία μοιάζει. Όπου γης και πατρίς λένε οι παλιοί, είτε εδω, είτε εκεί, είτε λίγο παραπέρα, ουρανό και θάλασσα σου δίνει άλλο αέρα.. ;)

8. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Ανάσα απ' την ανάσα μου, καρδιά απ' την καρδιά μου
    και χαϊδεμένο μου όνειρο... (Ψαραντώνης)

Όνειρα γλυκά σε όλους..

9. GaTe987

Ούφφφφ ζέστη αφόρητη, αέρας μηδέν, φοράω τα σανδάλια μου και βουρ για παραλία, με τα απαραίτητα φυσικά καπέλο, γυαλιά ηλίου. Να κάνουμε βουτιές να δροσιστούμε λίγο;)

10. mara_libra

Έχει μάτια γελαστά, τρυφερή καρδιά και μια απέραντη λιακάδα στο μυαλό ...
    Καλές βουτιές φίλοι! :inlove:

11. GaTe987

Καλημέρες πολλές και δροσερές σε όλους, απέραντα δάση χαράς, αισιοδοξίας, όμορφες εικόνες απο θάλασσα, ουρανό, αχ!!καλοκαιράκι που σε λατρεύουμε;)

12. tsarouxis

tsarouxis Έμπειρος

Θερίζει σήμερα η ζέστη και η ελλιπής προετοιμασία για το ομώνυμο ιβέντ!!!
    Για πρώτη φορά επισκέφτηκα τη λαϊκή για ένα πούπουλο φτηνό για μια ελάτη :p
    Σφενδάμια κρέμονταν τσαμπιά, μα προσφέρονταν πολύ ακριβά προς τον πελάτη:sleepy:
    δε δέχονταν και πιστωτική :cry: "και πώς περιμένετε να χτίσω το αφορολόγητο εν μία νυκτί";;;;:mad: xD

13. GaTe987

Ραδιόφωνο σε σώζει φίλε μου καλέ, μουσικούλα να ακούς, να ταξιδεύεις μακριά από δόσεις και κάρτες;)

14. mara_libra

Με τα ακουστικά στα αυτιά και τη μουσική όσο αντέχω δυνατά,
    νομίζω τον κόσμο έξω έχω αφήσει και σαν ένα νησί
    μόνη μου, ένα ταξίδι έχω ξεκινήσει...
    Καλό μήνα φίλοι! Καλό βράδυ...

15. GaTe987

Ζωγραφιά είναι η θάλασσα, σκάει το κύμα, δροσιά σε όλους μας, θα την χρειαστούμε, σ αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. Καλό μήνα με ανάσες μουσικής, ανάσες δροσιάς και χαμόγελα πολλά;)

16. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Κάθε λογής ανάσα, χείμαρρος στης ψυχής την άπνοια.:mad:o_O:oops:;)

17. zouzou8686

zouzou8686 Ανερχόμενος συντάκτης

παρε μερικα βιβλια αρλεκιν και πανε παραλια!!μην καθεσαι στο σπιτι!!!!!

18. GaTe987

Νομίζω σήμερα η παραλία βούλιαξε από κόσμο, πολύ κίνηση στους δρόμους, και η ζέστη αφόρητη, αχ καλοκαιράκι, με τα ωραία σου, αλλά και με τις ζέστες σου που δεν παλεύονται:p

19. mara_libra

Η αγάπη ζει στα μικροπράγματα - Ζει στα ασήμαντα και στα απλά
    Δωσ’ μου και άλλα τέτοια εσύ ασήμαντα - Για να ζήσω εγώ σημαντικά (Τρίφωνο)

20. zouzou8686

zouzou8686 Ανερχόμενος συντάκτης

και εννοειται πως μετα απο το δροσερο μπανακι στην θαλασσα , ενα ζουμερο και λαχταριστο καρπουζι ειναι μια καλη επιλογη!!αλλωστε τρωμε μονο ελαφρια το καλοκαιρι!!μην το παρακανετε φιλοι μου με βαρια φαγητα!!!