Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. CrazyGM

CrazyGM Ενεργός συντάκτης

οτι θελει η φιλεναδα
    ροδακινα και μαντιναδα
    θα φτιαξω κηπο στο σπιτικο σου
    με ροδακινα, τριανταφυλλα για τον κολλητο σου;):inlove:

2. Louisa

Louisa Κόμης

Αχ αυτά είναι ωραία νέα. Θα γελάσουμε παρέα... μα μπουγέλα μες τον κήπο δεν θέλω όταν εγώ λείπω...
    Κάτσε να 'ρθουν κι οι νησιώτες κι οι λοιποί οι ταξιδιώτες και θα είμαστε όλο γλέντια.
    ΥΓ. Τον κήπο ποιός θα τον ποτίζει;

3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Σοκολατίτσα δροσερή, στην όμορφη παρέα, που με τα γέλια της μου φτιάχνεται τη μέρα;) χαχαχαχα Καλησπέρα παρεούλα....

4. Louisa

Louisa Κόμης

Βρε καλώς την σουσουραδίτσα... Που τριγυρνούσες εσύ καλό μου; Άκουσες για σαματά και βγήκες ε; :pxD:inlove:

5. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

επ τι γίνεται εδω ? μας παίρνουν τα πρωτεία ?:mad:
    για ταραχή και σαματά εγώ είμαι η πρώτη
    :p

6. Louisa

Louisa Κόμης

8) χμμμμ... μπορεί...:eek:ίσως... ακούγονται βέβαια o_Oφήμες... αλλά...

καλέέέέ η καμηλίτσα φοράει στέφανα!!! evieva παντρεύτηκες ...και που 'ναι τα κουφέτα;
    Θέλουμε γλέντι θρυλικό, να γίνει ιστορία, να μπλέξουμε όλοι μαζί να δεις εκεί χημεία...

7. GaTe987

Είδα φως και μπήκα, εδω και εκεί τριγυρνώ, μες του ραδιοφώνου τα κύμματα μιλώ, και περιμένω με χαρά να ρθεί αυτό το ευλογημένο συγκρότημα των Άϊντζελς να κάνουν σαματά!!!!;)

8. Louisa

Louisa Κόμης

Ααααχ κοπελιά μου... πάνε οι Άιντζελς... άλλη για Σάμο τράβηξε κι άλλη για Σαλαμίνα...
    στον Πειραιά συννέφιασε και στο Μενίδι βρέχει... και μείναμε κι εμείς εδώ να ψάχνουμε τι τρέχει...

9. GaTe987

Ναυτικό καπέλο φορώ, και ταξιδεύω, τις θάλασσες να δω, έτσι για να χαζεύω χαχαχαχα Καλησπέρα παρεούλα;)

10. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρα, καλημέρα, χαρούμενη Κυριακή και καλή εβδομάδα να 'χουμε.
    Εκτός από αναμνήσεις, κανα κοχυλάκι μαζέψαμε απ' την παραλία; :inlove:

11. CrazyGM

CrazyGM Ενεργός συντάκτης

μαζεψαμε λουιζα μου και τα καναμε διακοσμητικα. αν θελετε τα πουλαω με το κιλο χαχαχα:p:p:inlove::inlove:

12. GaTe987

Λουλούδια απο την εξοχή μάζεψα, καθότι θάλασσα δεν είχε στα μέρη που ήμουν.... ;)

13. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Kαλημερούδια σας γλυκά, μα και καλή εβδομάδα, κοχύλια σας εμάζεψα, τα έφερα αράδα, τα διάλεξα στην αμμουδιά, εκεί όπου πατούσα και "έλεγα" στους φίλους μου να δώσω όταν γυρνούσα !!! Μαζί με την αγάπη μου μα και με τα λουλούδια που έφερε η φίλη μας από την εξοχή, να "στήσουμε" πανήγυρη μεγάλη και τρανή .... γιά όλων μας την επιστροφή !!!!!!!! Με το καλό να επιστρέψουν όλοι οι φίλοι μας !!!!!!!

14. GaTe987

Καλή μας εβδομάδα, ξανθή αγαπημένη..:music: που λέει και το γνωστό άσμα, έτσι για να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μουσικά!!!

15. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Ειστε ετοιμοι για δυνατες συγκινησεις!!!Το ημερολογιο του Σεπτεμβριου αυτο μας δειχνει.

Καλημερααααααααα!!!:)

16. GaTe987

Όμορφη μέρα σε όλη την αγροτοπαρέα, η θερμοκρασία σήμερα στους 33 βαθμούς κελσίου. Ώρα για μπανάκι..;)

17. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Στα Φηρά επιθυμώ να βρεθώ....φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα να βγω.

18. GaTe987

Καλό μήνα παρεούλα, ραντεβού πάλι εδω, κάθε μέρα όλη μέρα με τη πιο γλυκειά παρέα:inlove:

sofouladim, sofiapao76 and Louisa like this.
  19. Louisa

Louisa Κόμης

Καλό μήνα, καλησπέρα στην υπέροχη παρέα, που αγαπάει τα παιχνίδια και γέλια έχει για στολίδια :inlove:

sofouladim, GaTe987 and sofiapao76 like this.
  20. GaTe987

Χήνες, πάπιες στην σειρά, περιμένουν στην ανακυκλωσίτα, αλλά ο ασβούλης άφαντος.....:p