Παίξε με τις συλλαβές

Η συζήτηση στο 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' ξεκίνησε από τον/την faidroylini, 5/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Louisa

Louisa Κόμης

Καλά πες μας τώρα ότι είσαι διακοπές στο εξωτικό μπαλκονίτσι να μας τρελάνεις τελείως...:pxD

:music: "Ναύτης βγήκε στη στεριά για περιπολία...":music:

Αρέσει σε mara_libra, vaso1963, LILA413 και 3 σε άλλους.
  2. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Στο εξωτικό μπαλκονίτσι άραξε μιά φρεγάτα, βγήκαν πειρατές καμπόσοι - όλο το νησί στο πόδι,
    παίρνει φόρα ο Ησαίας, άρπαξε μιά πιρούνα και χτυπάει ένα χταπόδι !!!!! Τι χαρά που πήραν
    όλοι, και ανάβουνε μιά θράκα τον μεζέ τους για να ψήσουν και μετά να το γλεντήσουν!!!!!
    Καληνύχτα σας , όμορφο ξημέρωμα Κυριακής !!!!!!

Αρέσει σε Gulit1, mara_libra, tsarouxis και 5 σε άλλους.
  3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Αστερίες, κοχύλια, κι όλα τα όμορφα της θάλασσας, ας μας συντροφεύουν στα όνειρά μας. Καλό βράδυ παρεούλα:inlove:

Αρέσει σε Gulit1, mara_libra, sofouladim και 5 σε άλλους.
  4. Louisa

Louisa Κόμης

Α, την είδα την φρεγάτα, ήτανε τρομαχτικό. Πειρατές με τις χατζάρες κάνουν ήχο φοβερό. Πως κρυφτήκαν μέσα όλοι ...και πως βγήκαν σαν μυρίσαν το χταπόδι το ψητό... Δεν σας κρύβω πως σαν είδα τον μεγάλο τον χαμό, δεν κρατήθηκα και πήγα να δω τι γίνεται κι εγώ. Την Σοφούλα είδα να σέρνει πρώτη πρώτη το χορό, και την Δώρα να σερβίρει τον μεζέ τον πιο καλό.... μα... μην ήταν ο tsarouxis... να το πιστέψω δεν μπορώ... με το μεγάλο γαϊταγάνι και τον γάντζο...Μaraaaaa έλα να σου πωωω... στο πειρατικό σινάφι ποιόν είδα... θα τρελαθώ... Αχ Βασούλα μου κολύμπα λίγο πιο κει να σε χαρώ, smacsyllll τρεχάτε στο βουνόόόό, γιατί εδώ φωτιά ανάφτει και φοβάμαι να σας πω...:pxD:inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 24/7/16
    Αρέσει σε LILA413, mara_libra, vaso1963 και 4 σε άλλους.
  5. tsarouxis

tsarouxis Έμπειρος

-.-Όλοι βλέπω έχετε επισκεφθεί το εξωτικό μπαλκονίτσι!! Και μετά μου λέτε ότι λεφτά δεν υπάρχουν xD
    Louisa είχα τόσο κόσμο να σώσω... το γιαταγάνι, βέβαια, έπειτα έκανε καλή δουλειά και με το ψητό χταπόδι-τύπου κράκενxD
    το γάντζο τον κρατάω ακόμη ό,τι πρέπει για ανοιχτήρι κι επίσης για να "τσιμπήσω" ένα πειραχτήρι :p
    συνεχίστε το φαγοπότι και το χορό, θα αργήσω ίσως λίγο να ξαναρθώ

Αρέσει σε LILA413, Gulit1, mara_libra και 6 σε άλλους.
  6. GaTe987

Πειρατές και ξωτικά, όλοι σε τούτη την παρέα, και νεράιδες, μα και στρουμφάκια, για να περνάνε ωραία τα παιδάκια;)

Αρέσει σε LILA413, Gulit1, mara_libra και 5 σε άλλους.
  7. sofouladim

Kαλημέρα παρεούλα !!!!! Έφυγα σήμερα από το εξωτικό και παραδεισένιο μπαλκονίτσι και ήρθα πιό σιμά ... στα δικά μας μέρη !!!!
    Είμαι στο ένδοξο νησί, ταξιδεύοντας με φέρρυ, σέ ένα μέρος προσιτό, αγαπητό και ξακουστό , που ο καθένας μας το ξέρει !!!!!΄Ηρθα στην
    Σαλαμίνα μας με την περίσσεια χάρη, έχει τοπία και ομορφιές και ιστορικά μνημεία,που ο Ευριπίδης διάλεξε να έχει κατοικία, καθώς και ο
    ΄Αγγελος Σικελιανός !!!!Να περνάτε όμορφα !!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 24/7/16
    Αρέσει σε LILA413, Gulit1, tsarouxis και 5 σε άλλους.
  8. Louisa

Louisa Κόμης

-.- Έτσι, έτσι... με το που τέλειωσε το χταποδάκι άλλος για Σαλαμίνα τράβηξε κι άλλος για Σαντορίνη... κι έμεινα εδώ μονάχη μου στο εξωτικό Μπαλκονίτσι ν' ακούω τις παντόφλες μου να χτυπούν στην αμμουδιά...:pxD

Αρέσει σε LILA413, tsarouxis, mara_libra και 3 σε άλλους.
  9. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Αντιπαρατάσσω τις παντόφλες μου και εγώ,το Μπαλκονίτσι το αφήνω την Louisa να μην ενοχλώ,
    πάω σε μέρη εξωτικά στης ταράτσας τα μαγικά.

Αρέσει σε LILA413, Gulit1, tsarouxis και 5 σε άλλους.
  10. sofouladim

Σωστή και αυτή η απόφαση να ανέβεις στην ταράτσα - έχει αεράκι αρκετό !!!!
    Πιστεύω να θυμήθηκες, μαζί με το νερό σου να πάρεις μιά μπουγάτσα , αν όχι αυτήν με το τυρί ...
    την άλλη την γλυκούλα πασπαλισμένη, όμορφη, κανελλοζαχαρένια , που τρώγοντάς την φίλη μου
    .... σου φεύγει κάθε έννοια !!!!!! Καληνύχτα σας, χαρούμενη εβδομάδα σε όλους με το καλό !!!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 25/7/16
    Αρέσει σε LILA413, Gulit1, tsarouxis και 6 σε άλλους.
  11. GaTe987

Τηγανιτά αυγά ονειρεύομαι, λέτε να έχουν σχέση με τους αγώνες που έρχονται:p.... Καλό απόγευμα παρεούλα και καλή μας εβδομάδα

Αρέσει σε LILA413, Gulit1, sofouladim και 5 σε άλλους.
  12. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Τάξε μου, τάξε μου, φιλενάδα Λουίζα και αμέσως θα σου πω ότι και εγώ εκεί στο παραδεισένιο και εξωτικό νησί-Μπαλκονίτσι παραθερίζω!
    Μα είναι πραγματικά συγκλονιστικό, πώς τόσοι καλοί χωράμε σε ένα τόσο δα μικρό νησί!o_O
    Σύντομα όμως θα σαλπάρω, με τους πειρατές που λίγο πριν ανέφερες, για άλλα μέρη λιγότερο εξωτικά και περισσότερο ελληνικά!

Αρέσει σε LILA413, Gulit1, sofouladim και 5 σε άλλους.
  13. Louisa

Louisa Κόμης

Βασούλα μου δεν ενοχλείς, απ' τους πειρατές εννοούσα να τρέξεις να κρυφτείς. Άσε τα εξωτικά νησιά Ταράτσα-Ταράτσα αν θες κι έλα στο τροπικό Μπαλκονίτσι, γιατί φύγαν οι πειρατές και είναι πλέον ασφαλές.
    Αλήθεια ο smacsyl λέτε να είναι ακόμα στο βουνό; Μα δεν κατάλαβε απ' τον αχό ότι φύγανε πια οι πειρατές;
    Ξέρω, ξέρω Μάρα μου πως είν' αλήθεια, μα όσο θα 'μαστε όλοι μαζί θα 'ναι σαν τα παραμύθια....

Αρέσει σε LILA413, georgia469, vaso1963 και 5 σε άλλους.
  14. sofouladim

Bαρκούλα καλοτάξιδη θα βρώ και θα ροτάρω να έρθω και εγώ στο ξακουστό σας Μπαλκονίτσι !!!!!!! Μα έτσι απλά .... ρωτάω,
    πείτε μου σας παρακαλώ στον χάρτη πως κοιτάω ?? Να δώ προς τον Βορρά ή προς τον Νότο τάχα??? Μα που να βρίσκεται αυτό το εξωτικό Μπαλκονίτσι......που είναι πιά ονομαστό σε Ανατολή και Δύση ??? Και .... αφού φύγανε οι πειρατές ..... χαράς τα Ευαγγέλια, χορό μαζί θα στήσουμε, γιορτές όλο χαρές και γέλια !!!!!

Αρέσει σε LILA413, mara_libra, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  15. vaso1963

Ωρα είναι να σας πω τους πειρατές σιγά μην φοβηθούμε εμείς.Από τα χρόνια τα παλιά τους πήραμε το θησαυρό, μέσα του έχει πολύτιμα πετράδια πολλά..Ήλιο, θάλασσες ,ακρογιαλιές, βουνά καφενεδάκια στα χωριά, μπαλκονίτσια ,ταράτσες με φυτά, ανθρώπους με χαμόγελα ζεστά..Αν έχεις καλή ματιά στην Ελλάδα περνάς παντού φανταστικά!!!!

Αρέσει σε LILA413, mara_libra, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  16. GaTe987

Ραδιόφωνο ανοίγω, τι ακούν τ αυτιά μου, αγγελικές φωνές μεταδίδονται δυνατά και καθαρά, οι Άϊντζελς ξανά στον δέκτη μου. Άχ αυτά τα κορίτσια που χάθηκαν; Άραγε είναι καλά;; Δώστε καλέ κανά σημείο να μην ανησυχώ!!!!:inlove:

Αρέσει σε LILA413, vaso1963, mara_libra και 4 σε άλλους.
  17. sofouladim

Νοερά είμαστε εδώ, είχα πάει στο χωριό να μαζέψω καμελίνες, κίτρινες, όμορφες και φίνες !!!!!
    Βιοκαύσιμα να φτιάξω - τα αεροπλάνα να "πετάξω" , μεγάλα άλματα να κάνουν, τον αντιπαλό μας
    να τρελλάνουν!!!!!!!!!

Αρέσει σε Gulit1, LILA413, GaTe987 και 5 σε άλλους.
  18. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Σας καλημερίζω με καφεδάκι, χυμό φρεσκοστυμμένο και ραβανί σιροπιασμένο!:music:

Αρέσει σε sofouladim, Gulit1, LILA413 και 4 σε άλλους.
  19. GaTe987

Καλημέρα στη πιο γλυκειά παρέα, ιστορικές στιγμές ζούμε εδω μέσα, με ραβανί, με βιοκαύσιμα, με σοκολατίτσα, με καφεδάκι, και ωραία παρέα, τι να ζητήσει κάποιος... Όλα τα καλά εδω θα τα βρούμε:inlove:

Αρέσει σε vaso1963, mara_libra, sofouladim και 4 σε άλλους.
  20. vaso1963

Στριμμένου μεταξιού χρώματα του ουρανού, ζηλεύω του. Με αεροπλάνο θα πετώ ν΄ακουμπήσω λίγο από ουρανό.

Αρέσει σε sofouladim, LILA413, mara_libra και 4 σε άλλους.