Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Ανεβαίνουν τα νούμερα της θερμοκρασίας κάθε μέρα και πιο πολύ.... Άχ αυτός ο υδράργυρος πότε επιτέλους θα ρίξει τις τιμές του!!! Απ την ζέστη την πολλή, λαλήσαμε όλοι.... Καλό και δροσερό βράδυ εύχομαι σε όλους:inlove:

2. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Γρήηηηηγορα στη Ραφήνα ή το κοντινότερο λιμάνι και το καράβακι για όπου βγάλει!!!Μονο πάρτε αντηλιακό όπως είπε η GaTe987 γιατί αλλιώς θα την πατήσετε σαν και εμένα...:sleepy:;)

3. Louisa

Louisa Κόμης

κι έγινε το αρκουδάκι κόκκινο σαν πιθηκάκι και φωνάζει κούι κούι μα κανείς δεν το ακούει...:pxD
    ναύτης θα γίνω και θα βγω στη θάλασσα ταξίδι, το βόρειο πόλο για να βρω, σε μια άκρη να ξεκουραστώ;)
    ... α και μην τρέφετε φρούδες ελπίδες... θα ξαναγυρίσω μόλις περάσει ο καύσωνας...

Last edited: Jul 4, 2016
  4. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

Μα πως θα γευτεις τη θαλασσα χωρις να'ναι καυτος ο ηλιος,εκεινος σε σπρωχνει προσεξε ειν'του καλοκαιριου ο φιλος!!!!
    μα πως θα ζητησεις παγωτο και κοκκινο καρπουζι και η δροσια τους με μιας, την ψυχη σου να λουζει.......
    του καλοκαιριου ο ηλιος ειν'ο αρχοντας φοραει τα καλα του και με ολη του τη δυναμη μας δινει τη ζεστασια του!!!!!!!!
    μα μη ξεχνας ηλιος ζεστος,θαλασσα,βουτιες σημαινει καλοκαιρι και πανω απ'ολα ελληνικο που δεν υπαρχει σ'αλλα μερη!!!!!

5. Louisa

Louisa Κόμης

Ταξίδι με φελούκα στο Νείλο θα σε πάω κι ύστερα μ' αερόστατο στον ουρανό πιο πάνω, τον ήλιο π' αγαπάς πολύ να του γλυκομιλήσεις, για να του δώσεις μια αγκαλιά, να τον γλυκοφιλήσεις...:inlove:

6. GaTe987

Αφήστε τον Βόρειο Πόλο για τις αρκούδες και ελάτε παρεούλα να ψήσουμε λουκάνικα, δίπλα στο κύμα, με την κατάλληλη μουσική;)..

7. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

διπλα στο κυμα καθομαι,βραδυ καλοκαιρι και μια κιθαρα να κρατω απαλα στο δεξι μου χερι!!!!!
    ολοι μαζι να τραγουδουν''hotel california''μετα αναλογιζομαι πως περνουν τα χρονια.......
    οι φωνες,τα γελια αντηχουν σ'ολη την παραλια η θαλασσα μαζι μας τραγουδα και δημιουργειται μαγεια............
    δωρα μ'εκανες να σκεφτω αξεχαστα καλοκαιρια που οι εικονες τωρα πια ειναι ψηλα στ'αστερια..κατακαλοκαιρινες καλημερες σε ολους:inlove:

8. GaTe987

Αχ Σούλα μου:inlove:, με τις ωραίες σου εικόνες με ταξίδεψες πίσω σε αξέχαστα καλοκαίρια... Μαίανδρο στην άμμο ζωγραφίζω, και το καλοκαιράκι όμορφα καλωσορίζω:D

9. Louisa

Louisa Κόμης

Ροδάκινο σαν μασουλώ, τον κόσμο αλλιώς νομίζω,
    πιο ήπιο κι αγαπητό... κι ύστερα αλλάζω και πλευρό
    .... άντε πάμε για κανένα μπανάκι γιατί μας χτύπησε ο ήλιος στο κεφάλι :pxD

10. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Νομισα βατραχος πως ειμαι ,τα νουφαρα σαν ειδα.
    Μου λεν "δε θα βουλιαξεις,φιλε αμα θελεις πηδα!".
    Και δινω ενα σαλτο ,και κοπαναω το κεφαλι στο κομοδινο και ξυπνησααα...xD(εμενα με χτυπησε η ζεστη απο τωρα 8))

11. Louisa

Louisa Κόμης

Έτσι έτσι... σαν είμαστε ζαλισμένοι είμαστε πολλοί... xDxD
    Καλημερούδιααααα :inlove:

12. GaTe987

Το νερό, νεράκι θα το πούμε, με τις συνεχείς διακοπές γκρρρρρ τα νεύρα μου:mad:

13. GREECE81

GREECE81 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

κιουι έβαλα κι εγώ,τρυπανάκι για να βρώ;)

14. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Ιαχή μεγάλη θα βγάλω..τρυπάνι στον αχυρώνα αν θα βάλω.

15. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Χηνες παπιες καστορες και ολων των ειδων οι μαστορες ,ψαχνουν το τρυπανι το ζωοκομειο για να γιανει. xD

16. GaTe987

Εσωτερικό ή εξωτερικό, εδω ειναι το δίλημμα. Διακοπές μέσα ή έξω;;;:p χμ!!!!
    Καλό μεσημέρι παρεούλα

17. GREECE81

όλα τα τρυπάνια του ντουνιά,στη φάρμα μου με μια φουρνιά:D

18. Louisa

Louisa Κόμης

Από τη θάλασσα σας στέλνω γλυκούς χαιρετισμούς και αεράκι δροσερό και λίγο αλμυρό νερό :inlove:

19. GREECE81

Πότε εκει και πότε εδω,μες το ναυάγιο κολυμπώ,φοβούμενος στα φύκια μή χαθώ ;)

20. Louisa

Louisa Κόμης

φύκια στο ναυάγιο, φύκια και στη θάλασσα, χάσαμε το απογευματινό μας μπάνιο τελικά...