Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρα, καλημέρα και γεμάτη με χαρά ας είναι η κάθε μέρα :inlove:
    Άφησα για λίγο τις αθλοπαιδιές για να 'ρθω να σας πω μια καλημέρα, να βάλω και στο φούρνο μας λίγα γεμιστά να ψήνονται και ψωμάκι λαχταριστό

2. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Σάββατο, μέρα από μόνη της χαρούμενη και φωτεινή!
    Καλημέρα σε όλους!

3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλό μεσημέρι παρεούλα, τουλίπες έκοψα και έβαλα στα βάζα μας, να ομορφύνουμε το σπίτι μας;)

4. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

:inlove:!!η νυχτα απλωσε το ασημι της διχτυ,νοημα κανει στα ονειρα,το δρομο,στη σκεψη μας τους δειχνει!!!!!!!
    οπως αυτα στο δρομο περπατουν εκεινη γλυκολογα τους λεει τα ραινει μ'αστεροσκονη που σαν ποταμι ρεει!!!!!!!!!
    να πατε και να σπειρετε ταξιδια μαγεμενα,ονειρα μοναδικα με σπανια του κοσμου υλικα να'ναι κατασκευασμενα!!!!!!!
    χαμογελα,αγαπη,γελιο και χαρα,ηθος, γαληνη κι ομορφια ειναι απ'τα σπανια υλικα!Σας ευχομαι τα καλυτερα ονειρα με τα πιο σπανια υλικα!

5. GaTe987

Καλημέρες πολλές και γλυκιές σε όλη την αγροτοπαρέα:inlove: Και για να ξεκινήσουμε μουσικά την μέρα μας.
    :music: Μα σου λέω γράψε τέλος
    Τέλος στην αγάπη μου, είμαι για την πάρτη μου

6. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σ' όλη την παρέα.
    Όσο και αν έψαξα καλύτερα δεν βρήκα κι ήρθα και ξεκουράστηκα μες την δική σου γλύκα...:inlove:

7. GaTe987

Όμορφες εικόνες, ζεστά χαμόγελα, αυτή η γωνιά κάθε φορά προσφέρει. Καλησπέρα παρεούλα:inlove:

8. Louisa

Louisa Κόμης

Καλησπέρα, καλησπέραααα
    Ήθελα να 'ξερα αν πρέπει να ξαναμαζέψουμε ξύλα για ν' ανάψουμε το τζάκι ή να βάλουμε τα κοντομάνικα και ν' ετοιμαστούμε για παρτάκι...:pxD Ιδέες κανείς; Για σουλάτσο ετοιμαστείτε και ελάτε να με βρείτε:D:inlove:

9. GaTe987

Καλημερούδια παρεούλα μου, Λουιζάκι πάλι τα σοκάκια έπιασες;; Έρχομαι για βολτίτσα στον ήλιο.. Μάλλον με μπουφανάκι, γιατί ακόμη το καλοκαιράκι δεν μας έκανε τζα!!!

10. soyla74

καλημερααααα!!!!!σημερα η μερα ειν'καλη και σου ζεσταινει την ψυχη!!!!!!!λουιζα θα προτιμησω βολτα και μαλλον σε καμια παραδοσιακη γειτονια οπως π.χ πλακα,μοναστηρακι!!!!!!!!αν παλι δεν γινεται παμε προς θαλασσα να μαζεψουμε κοχυλια,βοτσαλα και να πιουμε ενα ατελειωτο καφε διπλα στο κυμα συντροφια με γελια χαρες ατελειωτη κουβεντουλα και απιθανη κουβεντα!!!!!!!!!τι πιο ομορφο απ'το να μαζευοντε ομορφοι ανθρωποι και να ανταλλασουν χαριτωμενα,γλυκα συναισθηματα;;;;; :inlove::inlove::inlove::Dφιλια!!!!!!!!

11. Louisa

Louisa Κόμης

Αχ ναι :D πάμε πάμε πάμε, τους γλάρους να τρελάνουμε που θα μας τραγουδάνε :p
    στο κύμα ν' ανταμώσουμε και να τσαλαβουτάμε
    κι έπειτα έναν καφέ γλυκό που τόσο τόσο αγαπώ ;)
    Φιλάκια πολλά στην όμορφη παρέα :inlove:

12. Ευθαλια

Ευθαλια Αρχάριος στο φόρουμ

σουσουραδα

13. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Πίσω απ το δάχτυλό του κρύφεται.

Καλησπέρα όμορφες-οι!!!:)

14. Louisa

Louisa Κόμης

:music:Λογικό μου φαίνεται... με τέτοιο δαχτυλάκι...:p
    καλησπερούδιααα

15. GaTe987

Κουλουράκια ζεστά μόλις βγήκαν απ τον φούρνο προσφέρω με το καφεδάκι, καλημέρες πολλές και γλυκιές:)

16. xaris68

Ποτέ δε λεω,Οχι, για αφράτα κουλουράκια από τα δικα σου τα χεράκια.

Κοραλομανιταρενιες Καλημερες!!!:)

17. soyla74

καλημερααααααααα!!!!!!!!δωρα τα κουλουρακια περιεχουν και σοκολατα;τρεχωωωωω περισσεψε κανενα:oops:;;;;
    Αννουλα τη ομορφες καλημερες μπροστα τους η δικη μου φαινεται ταπεινη:(θα το προσπαθησω και γω μου αρεσε πολυ!!!!!!!!!!
    ηλιοτριανταφυλλοδιαμαντοχαμογελαστες καλημερες σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:inlove::inlove::inlove::inlove:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18. GaTe987

Και με σοκολάτα, και νηστισίμα για μας που κάνουμε διαίτα.... Όλα τα καλά του Θεού, στο πιάτο μας.. Καλό μεσημέρι παρεούλα;)

19. xaris68

Που και που να περνας.Ν αντικρύζω τα μάτια σου
    Να μαθαίνουμε τα νέα σου και να μας λες τις όμορφες Καλημερες σου!!!

Ηλιοτριανταφυλλοδιαμαντοχαμογελαστες Καλημερες!!![πω πω γλωσσεψα την μπέρδα μου]:inlove::)με την ομορφη Καλημερα σου!!Μου θυμισε όμορφες στιγμες:)

Last edited: May 27, 2016
  20. Louisa

Louisa Κόμης

-.- Βρε tsarouxis που σας χρειάζεται να σας μετρήσει τα γράμματα και ..... άκου "Ηλιοτριανταφυλλοδιαμαντοχαμογελαστες"
    Γλώσσεψα τη μπέρδα μου, στραμπούληξα τα μάτια μου κι έφτασε βράδυ για να πω μια Καλησπέρααααα:p:inlove:xD
    Δωράκι φέρε κανένα αχνιστοσοκολατοδιαιτητικό κουλουράκι κι από εδώ...;)

soyla74, sofiapao76 and GaTe987 like this.