Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mpimpilas

mpimpilas Νέος ειδικός

Α!τι ωραία αν είναι πεντανόστιμα θέλουμε.

Last edited: Mar 30, 2016
  2. Louisa

Louisa Κόμης

Μέλι και καρύδια θέλω στα δικά μου μπισκότα Δωράκι... έχεις;;)

3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρες πολλές στην πιο γλυκειά παρέα της φάρμας, και μέλι, και καρύδι, και με λιναρόσπορο που είναι και υγιεινός για να προσέχουμε την διατροφή μας:)

4. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρες, καλημέρες και γλυκές και σιροπιαστές στην όμορφη, γυριστρούδικη παρεούλα :inlove:

5. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

λενε πως η καρδια χτυπα για να μας δινει αιμα μα εγω την εχω να χτυπα για φιλους σαν εσενα:inlove:καλησπεραααα!!!!!!
    φημες δεν ειν'αυτο που θα σας πω μα ειναι αγαπης ευχολογια απ'τη ψυχη μου ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!!!!!
    θελω να γραψω ονομαστικα τα ψευδωνημα σας μα δεν το κανω ομως αυτο χωρις την αδεια σας:inlove:
    τη φαρμα μου την αγαπω για εναν μονο λογω που γνωρισα ανθρωπους με ψυχη και διαμαντενιο λογο!!!καλο μηνα σε ολουςςςςς:inlove::D

6. ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ

ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ Γνώστης του φόρουμ

Τι μπορείς να πεις, γι'ανθρώπους που έχουν τέτοιο λόγο... δεν είναι τόσο δύσκολο...δε θέλει κάποιο τρόπο...
    στιγμές που μας χαρίζονται....αβίαστα, λιτά....

απλές λέξεις με νόημα, που λέγονται από καρδιάς...
    και κάνουν κάθε έννοια σου να χάνεται μεμιάς!!!!!

7. soyla74

στιγμες,ανεκτιμητα στολιδια της καθημερινοτητας μας,στιγμες ψυχης που αναδυκνειουν περιτρανα την..ανθρωπια μας!!!!
    οταν σου χαριζονται να τις εκτιμας γιατι σαν χελι ξεγλιστρουν και χανονται με'μιας.....
    οταν ρωτησεις πως τις λεν στιγμουλες θα σου πουνε και ειναι ακατορθωτο πολυ να τις ξαναδουμε
    μια ζωη γεμιζει με στιγμες καλες η κακες οταν με την καρδια σου ''δινεις ''τις στιγμες απλα αυτες θα ειναι μαγικες!!!!!!!!!!!!!

8. Louisa

Louisa Κόμης

Μαζεύτηκαν τ' αστέρια μας που γύριζαν στον κόσμο
    κι ήρθαν εδώ για να μας πουν λίγες ευχούλες μόνο;
    Για μαζευτείτε πίσω εδώ γλυκούλικα μουτράκια
    έχω φυλάξει για εσάς πολλά γλυκά φιλάκια :inlove:
    Καλό μήνα σουσουραδάκια μου!!!:D

9. soyla74

περασα ν' αφησω ομορφη καληνυχτα και γλυκα να αφεθω στου υπνου τα ασημενια διχτυα!!!!!!!
    περασα απο τουτη τη γωνια την χιλιοαγαπημενη ,η αγαπη που της εχω ειναι φλογα αναμμενη!!!!!!!!!
    τα αστεια οι ριμες ολων ειναι παντα στο μυαλο μου και πολλες φορες μου κανουν τεραστιο το χαμογελο μου!!!!!!!!
    στων συλλαβων το κοσμο λεμε τα πιο ομορφα γλυκα,αστεια που σε διαγωνισμο αν μπουν θα παρουν τα πρωτεια!καλο βραδυ σε ολους:inlove:

10. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα σας !!!!!!!! Στης τύχης το πηγάδι έριξα ένα κέρμα και είπα πως πρέπει στην φάρμα μου να μπώ γοργά πριν φτάσει προς το τέρμα !!!! Αντάμωσα φίλους καλούς να ταιριάζουν τα στιχάκια και με μαεστρία δυνατή να γράφουνε ευχάριστα λογάκια !!!!! Σας γλυκοχαιρετώ,
    σας στέλνω και φιλάκια και λέω να σας έρχομαι .... έστω και τα βραδάκια !!!! Καληνύχτα σας, γλυκά τα όνειρά σας !!!!!

11. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρα, καλημέρα στην πιο όμορφη παρέα. Ποιός είπαμε ότι κερνάει καφέ σήμερα; Άντε παιδιά, ένας εθελοντής γιατί διαφορετικά δεν βλέπω ν' ανοίγει το μάτι σήμερα :sleepy:

12. sofouladim

Γλυκιά Καληνύχτα σε όλη την γλυκιά παρεούλα !!!!!!
    Χαρούμενη εβδομάδα να έχετε !!!!!!!!

13. soyla74

ταχιστα ηρθα να ευχηθω μια καλησπερα και στη σοφουλα μας να πω πως αλλαξε αμεσως του φορουμ τον αερα!!!!!!!
    ελπιζω να περασουν κι αλλοι το χναρι τους ν'αφησουν,που με το χρυσο το λογο τους καστρα μεγαλα μπορουν να χτισουν!!!!!!!!
    δεν θα σας πω ποιους εννοω τους εχω στ'αστρα βαλει θαυμασα τον λογο τους κι απ'τη ψυχη τους ο ηλιος ξεπροβαλει!!!!!!
    καλη εβδομαδα σε ολους μας παιδια:inlove:λουιζακι επεσες στην περιπτωση εφερα κατι καφεδες υπεροχους....με πολυ αγαπη παντα!!!!!!

14. Louisa

Louisa Κόμης

Αχ Σουλάκι μου ας είσαι καλά που με σκέφτεσαι... Έτοιμη ήμουν να τοποθετήσω οδοντογλυφίδες στα βλέφαρα για να μείνουν ανοιχτά. Στο τσακ με σταμάτησες...

15. sofouladim

Γλυκιά Καλημέρα σε όλους σας εύχομαι !!!!! Να είσαστε καλά και να περνάτε όμορφα !!!!!!
    ΄Εκανα μιά στάση και ήρθα με χαρά να μπώ στων συλλαβών μας το γιορτάσι, να πω την Καλημέρα μου να δώ εσάς τους φίλους και να διαβάσω με χαρά και τους δικούς σας στίχους !!!! Να "πάρω" από τις λέξεις σας την χάρη και την γλύκα, να τις κρατήσω συντροφιά μέχρι
    αργά την νύχτα !!!!!! Χαρούμενη Τρίτη να έχετε !!!!!!!!

16. GaTe987

Σήμερα χαρά Θεού είναι έξω, και βγήκα μια βόλτα, καλό μεσημέρι παρεούλα:)

17. Louisa

Louisa Κόμης

8)Μήπως να συντονιστούμε λιγάκι ...λέω εγώ τώρα... και ν' αφήσουμε τις καλημέρες και τις καλησπέρες και να πούμε τίποτα σοβαρό;
    Άντε, γιατί θα με πάρει ο ύπνος με το παράπονο....:cry:

18. tsarouxis

tsarouxis Έμπειρος

Τίποτα σοβαρό xD
    Τελείωσαν και τ' αστεία :p

19. Louisa

Louisa Κόμης

:music: Αν είναι και το γέλιο αμαρτία, θα βγω να το φωνάξω με λατρεία
    θα βγω να το φωνάξω να το πω, πως είμαι αμαρτωλή, θέλω να γελώ... :pxD
    Αντισταθείτε στη σοβαροφάνεια. Γελάτε δυνατά και πολύ!!!

20. GaTe987

Καλημέραααααα στην πιο γλυκειά παρέα, λίγο γέλιο, λίγο δάκρυ, λίγο παράπονο, λίγη ευτυχία, όλα αυτά τα υλικά φτιάχνουν την φιλία;) Τι καλό να μαγειρέψουμε σήμερα;;; Άντε να πέφτουν οι ιδέες να τελειώσουμε νωρίς, να πάμε και βόλτα:p