Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, την Ελενίτσα έχω χάσει κι ανησυχώ, μπας και την είδε κανά μάτι;; Και εκει που καθόμουν στον καναπέ, ανοίγω τηλεόραση και τι να δω... οι Άϊντζελς να δίνουν συνέντευξη.. [σε επανάληψη βέβαια]. :)

2. Louisa

Louisa Κόμης

Αυτά είναι... περασμένα μεγαλεία... Η Elena και η Geppo έχουν κατέβει με τα σκάφη στο ράλι Αιγαίου... xD:p:inlove:
    ήρεμα...

3. GaTe987

Αυτό θέλω να το δω, οι δυο τους να συναγωνίζονται.... Μακάρι να ναι έτσι...:)

4. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Ποιός είναι μέσα για ιστιοπλοία;

5. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

:music:Ακόμα κι αν φύγουμε...για το γύρο του κόσμου...
    θα’ σαι πάντα μαζί μας ... θα σε γιορτάζουμε πάντα μαζί...:music:

Δωρούλα Χρόνια σου Πολλά:inlove: Σήμερα το πέτυχα?? και Σάββατο και Μάρτης..xD

6. Louisa

Louisa Κόμης

Να ' σαι καλά LILA που μας το θύμησες...
    :DΔωράκι μας πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη.
    Να είσαι πάντα με χαρά κι αγάπη φορτωμένη :inlove:

7. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

σίγουρα το πέτυχες σήμερα Λουίζα !!!!!!!!!!!!!
    Χρόνια πολλά Δώρα πολύχρονη και ότι επιθυμείς στη ζωή σου
    καλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους

8. GaTe987

Καλημέρα παρεούλα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, απ το ραδιόφωνο σας στέλνω πολλά φιλιά:)

9. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Όλες οι ευχές για όλα τα καλά σε Θοδωρούλες και Θοδωρήδες!! Χρόνια Πολλά Δώρα!!
    Να σας χαιρόμαστε και να είστε πάντα καλά!!!
    υγ: Να χαίρομαι και το δικό μου δωράκι!:)

10. Louisa

Louisa Κόμης

Χρόνια Πολλά λοιπόν ξανά, σ' όλους τους Θοδωρήδες
    Χρόνια Πολλά στις Δώρες μας, μα και στις Θεοδώρες
    να 'ναι οι μέρες σας γιορτές μ' αγάπη εστεμμένες!!!

11. fisherman65

fisherman65 Βετεράνος του παιχνιδιού

έσο έτοιμος, κάτι ψήνεται στο νησί....

12. Louisa

Louisa Κόμης

Πολλά, πάρα πολλά ψήνονται στο νησί... θα ξεκινήσουν μάλλον την Πρωταπριλιά με τα ψέμματα και βλέπουμε...
    Το τόξο με τα βέλη μου οπλίζω κι αναμένω...xD

13. GaTe987

Καλημέρα παρεούλα, επιτέλους ήλιος... Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της Άνοιξης και επίσημα:) Όμορφες εικόνες καθημερινότητας, καλή Κυριακή σε όλους

14. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Σιγουρα δεν σας ξεχναω!! σιγουρα σας αγαπαω παρα πολυ!! και σιγουρα ενας ενας εγκαταλειπει και αυτη την υπεροχη γωνια!!! το γιατι??? καποιοι υποθετουν και καποιοι ξερουν στα σιγουρα!! οσοι δεν ξερουν ας το ψαξουν!! φιλακια πολλα, θα επιστρεψω!!!

15. GaTe987

Καλημέρα παρεούλα, Κέλλυ μας:inlove:, μας έλειψες βρε, καλά που ακούω στο ραδιόφωνο τις Άϊντζελς και παρηγοριέμαι... Εύχομαι και η Έλενα να επιστρέψει στην παρέα μας:)

16. Louisa

Louisa Κόμης

:DΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα. Άντε να τελειώσει ο Μάρτης μπας και δούμε καμιάν άσπρη μέρα...
    γιατί όπως πάμε μας βλέπω να πετάμε γιαούρτια :pxD

17. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Σαφως και θα γυρισει καποια στιγμη, γιατι θα την ξεμαλλιασω!!! αντε και αποθυμησα να παμε για.. τηγανιτες πατατες χαχαχα!! μονο που αυτη την φορα θα τις τηγανισουμε σε μεγααααααλη κατσαρολα χαχαχα!!!!! μακια στα μουτράκια σας!!!

18. GaTe987

Καλημέρες πολλές και γλυκιές σε όλη την αγροτοπαρέα μας, ώστε πατάτες ε; Καλέ παχαίνουν:p

19. Louisa

Louisa Κόμης

Καλησπέρααααα :inlove: τι κάνετε πουλάκια μου; Τις πατάτες Δωράκι μου όταν τις φας με τον σωστό τον τρόπο (όπως είπε η Geppo1) μη σου πω ότι σ' αδυνατίζουν κιόλας....xD:pxD Φιλάάάκιαααα

soyla74, GaTe987 and georgia469 like this.
  20. GaTe987

Καλησπέρα παρεούλα, αγόρασα κάτι κουλουράκια νηστίσιμα, και τα έφερα να τα μοιραστουμε, είναι πεντανόστιμα:)

Louisa, Gulit1 and mpimpilas like this.