Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

εφτιαξα απο συννεφο ασπρο μαξιλαρι να σας κραταει συντροφια στον υπνο σας το βραδυ
    εφτιαξα απο αστερι κουβερτα ασημι να σας ζεσταινει τα ονειρα αλλα και το κορμι !!!!!!
    με γιασεμι γεμισα του ταξιδιου το δρομο να συντροφευουν το μυαλο,μυρωδιες ομορφες,οταν γυρνα τον κοσμο!!!!!!
    σε συμφωνια εφερα τη γη με το φεγγαρι νανουρισμα γλυκο να πουν ο υπνος να σας παρει!καλο βραδυ σε ολους μας:inlove:

2. Louisa

Louisa Κόμης

Όοοοχι Σουλάκι μου καλό, ύπνος δε θα μας πάρει, γιατί το Δωράκι έταξε παρτάκι πως θα κάνει...
    Πάω να βρω τις σκούφιες μου, να βρω και τις στολές μου και να ντυθώ, να στολιστώ και να πορτογυρίσω
    κι όταν τα ξημερώματα με το καλό γυρίσω, θε ν' ανέβω στο σύννεφο που 'στειλες μαξιλάρι και μ' ένα γλυκό νανούρισμα ο ύπνος ας με πάρει

3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Αφήστε τον ύπνο στην ησυχία του:p, και ελάτε να βγούμε παρεούλα να περάσουμε σούπερ:)

4. stavros72

stavros72 Εξαιρετικό ταλέντο

Ραδιόφωνο έχω ανοιχτό , καφεδάκι απολαμβάνω αχνιστό, καλημέρα σε όλους....ξυπνήστε!!!

5. GaTe987

Καλημέρα παρεούλα, καλή Κυριακή σε όλη την παρέα. Νους υγιής εν σώματι υγιεί, πάω για περπάτημα και τα λέμε μετά....:)

6. Louisa

Louisa Κόμης

Καλησπέραααα... είμαι :sleepy: πτώμα ... έπαιζα μπάλα, μετά χάμπουργκερ και τέλος βάφλα με παγωτό :p
    Χαιρετώ και πάω ν' αγκαλιάσω το στρώμα μου σφιχτά...

7. GaTe987

Άλλος φεύγει, άλλος έρχεται, μανταρίνια φορτωμένη για να σας γλυκάνω:) Καλησπέρα και καληνύχτα με όμορφα όνειρα. ;)

8. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Τον γνωρίζετε τον Μάρτη, τον τρελλό και τον αντάρτη ?
    Ξημερώνει και βραδιάζει κι εκατό γνώμες αλλάζει...

Καλό Μήνα παρεούλα:music:

9. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρα και καλό μήνα
    Μπήκε στραβά και συνεχίζει έτσι... μάζεψα το χωράφι της πανσελήνου και δεν πήρα μαραφέτια...:cry:
    Κάντε καμιά προσευχή, γιατί αν συνεχίσει έτσι ο Μάρτης, μας βλέπω όλους :p με τρέλα και κορδέλα...
    ...από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια...

10. GaTe987

Καλό μας μήνα, με τον Μάρτη που σε μας τουλάχιστον ήρθε με συννεφιά, και χωρίς αναδύομενα:p Αχ Λουιζάκι μου κι εγώ στο κλαμπ των παθόντων:p

11. Louisa

Louisa Κόμης

Λοιπόν έχουμε το αχ, βάζουμε και το βαχ και περιμένουμε το ξωτικό μας να μας πει το σχετικό τραγουδάκι :pxD

12. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης.
    Και σαν τύχει και θυμώσει, μες στο χιόνι θα μας χώσει.
    Καλό μήνα!!!:)

13. Louisa

Louisa Κόμης

Μάρτης είναι, χάδια κάνει, πότε κλαίει, πότε γελάει...
    Ίσως να μας ξεκίνησε λίγο στραβά, αλλά που θα πάει; θα έρθουν και τα χάδια...

14. GaTe987

Σωστά τα λες Λουιζάκι μου, ο Μάρτης είναι λίγο περίεργος μήνας, λίγο περισσότερο ήλιο να είχαμε θα ήταν ακόμη καλύτερα:)

15. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

:music:Του κοψιδιού απέναντι....:inlove: πείτε του πως το θέλω...xD
    να τρώω ως τα μεσάνυχτα, ....μεσάνυχτα.... και να μην το χορταίνω...:music:

16. soyla74

οταν για κοψιδι προκεται το σαβουαρ βιβρ ξεχναω τ'αρπαζω με το χερι μου με μιας το μασουλαω
    οι γυναικειοι μου ντιβισμοι πανε περιπατο τετοια μερα στο νου μου μονο εχω γω του τραπεζιου να παρω τον αερα
    παει το σαβουαρ βιβρ μαλλον θα λεγα καλυτερα εγινε σαβουρ βιβρ!το τραπεζι να'ναι σε ολους πλουσια ευχομαι και με χαρα γεματα το μονο που ν'αφησετε ειναι.......αδεια πιατα!!!!:D;):inlove:καλη τσικνοπεμπτη σε ολουςςςςςςς:inlove:

17. Louisa

Louisa Κόμης

Καλή τσικνοπέμπτη παιδιά :D και μην ξεχνάτε: Τα ρούχα που θα φορεθούνε σήμερα πρέπει να είναι φαρδιά και χαλαρά :p ...καλού κακού... γιατί το 'χει η μοίρα μας να κάνουμε ...εντύπωση...;)xD

18. GaTe987

Και σήμερα όπως καθόμουν στον καναπέ, ακούω στο ραδιόφωνο, κάτι γνωστές φωνούλες, ρε κάπου τις ξέρω:p λέω μέσα μου, και ναι!!! Κυρίες και Κύριοι, οι Άϊντζελς ξανά στα αυτάκια μας:p

19. Louisa

Louisa Κόμης

8) Έχουμε γίνει πλέον κλασικές... έχουμε κρατήσει θέση στην αιωνιότητα :D :pxD όμορφααααα

20. soyla74

περασα για λιγο απ'δω λιγα λογακια εμμετρα να πω χρονο δεν εχω αρκετο να ξερετε ομως πως δεν σας ξεχνω!!!!:inlove:
    περασα λιγο απο 'δω αγαπης καληνυχτα ν'αφησω και να θυμαστε δεν εφαγα εκεινο το λωτο που θα με κανει να σας λησμονησω!!!!!!
    καληνυχτα σ'ολα τ'αστερια εγραψα,ενα αστερι στου καθενος την πορτα εριξα στην γαληνη της νυχτιας σε ολους να απλωθει φωναξα!
    μιλησα και στην αγαλλιαση στη ψυχη μας να μπει να στρωσει γλυκα τον δρομο του υπνου στον καθενα μας πριν κοιμηθει!καληνυχτα:inlove: