Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Έλα βρε Μαρία μου, ευκολάκι ήταν:p Καλημέρα παρεούλα, βροχερός καιρός, έξω κρύο, μέσα ζέστη, ετοιμάζω σαλέπι να ζεσταθούμε λίγο:)

2. Louisa

Louisa Κόμης

8) Έτσι έτσι να τα λέμε και αυτά Μαρία μου, γιατί μερικοί μερικοί... ονόματα δεν λέμε... Δωράκι το λένε... κατηγορούν αδίκως :p τις λεξούλες των άλλων...
    :inlove: Με τις πιο γλυκές καλημέρες μου :inlove:

3. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

ηλιόλουστη η μέρα , όμορφη και χαρούμενη σε όλους
    Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!

4. GaTe987

Φήμες λένε, ότι ετοιμάζεται ταξιδάκι.....:p

5. Louisa

Louisa Κόμης

:music: ααααααα κρουαζιέρα θα σε πάω, ααααααα γιατί σε νοιάζομαι και σ' αγαπάω
    ααααααα Μύκονο και Σαντορίνη.... :music:
    καλέέέέ εσείς οι εφοπλίστριες ακούτε;

6. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

νησακια βλεπω ταξιδακια ακουω μηπως να ετοιμασω τις βαλιτσες μου ???
    λεω εγω τωρα !!!:music:εε δεν θελω και πολυ !xD

7. GaTe987

Καλημέρα παρεούλα, για ταξίδια κι εγω μαζί, ετοιμάζω βαλίτσες και φεύγουμε, αεροπλάνο;, σκάφος ή λεωφορείο; τι απ όλα;;

8. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Ομορφη μέρα με βλέμμα χαράς
    χρώματα γύρω και Ελπίδες για μας...:music:
    Το μπορείς μόνο Εσύ....:inlove:

9. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

ηλιολουστη και σημερα η μερα μηπως να βγουμε να μαζεψουμε ηλιο ?:D

10. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Βγάλε φτερά και πέτα.... και πήγαινε μακριά :music:...
    Γλυκά ταξίδεψε τα, το νου και τη
    ν καρδιά:music:
    Αμυγδαλάκι τσάκισα...:inlove:

11. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

βγαλε λοιπον φτερα και πετα τι περιμενεις;ανοιξε τα! μην φοβηθεις τον κοσμο το φανταστικο απλα ταξιδι θα πας και θα,ναι μαγικο
    γλυκα ταξιδεψε το νου και την καρδια και πηγαινετα σε μερη μακρινα παρε μαζι κι αυτους που αγαπας μοναδικο ταξιδι γινεται με μιας
    ολα πισω σου για λιγο αφησε τα και τα πιο ψηλα βουνα με το νου και την καρδια κατακτησε τα!!!!!!!
    βγαλε λοιπον φτερα και πετα και τα ταξιδια που θα κανεις σαν παιδι απολαυσετα!!!!!!!!!!!!καλησπερα παρεουλα,καλησπερα σε ολους:inlove:

12. LILA413

:music:Μία είναι η Ουσία... Δεν υπάρχεις (Αθανασία) :music:Πάμε Σουλάκι :inlove:...
    Πάμε παρεούλα ταξίδια μακρινά ως την ..... όπου μας βγάλει ο νους:D

13. tsarouxis

tsarouxis Έμπειρος

Διάβαζα για ταξίδι, διάβαζα για ετοιμασίες, αεροπλάνα, πλοία, κότερα :eek:, νησιά και τελικά...-.-
    πρέπει να βγάλω φτερά???:mad:
    Κρίμα τις ετοιμασίες:p xD

14. GaTe987

Καλό απόγευμα στην πιο γλυκειά παρεούλα, και φτερά θα βγάλουμε, και ταξίδια θα κάνουμε,
    :music:Τ’ αερόστατό σου θά ‘μαι,
    στα ψηλα ν’ ανοίγεσαι.
    Να σε ανεβάζω στα όνειρά σου:music:

15. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα...

16. Louisa

Louisa Κόμης

Πρόσεχε που θα βγάλεις τα φτερά, γιατί μπορεί να άνοιξε το τριώδιο, αλλά αν δεν προσέξεις... μπορεί να προκαλέσεις σκάνδαλο !xD:pxD Θα σου στείλουμε ραβασάκι για τις λεπτομέρειες... ;)

17. GaTe987

Κίτρινα κόκκινα μπλε καραβάκια στο Αιγαίο:music:....λαλαλαλλαλα μια και το τριώδιο άνοιξε ας το ρίξουμε στο τραγούδι:p

18. Louisa

Louisa Κόμης

χμμμμμ... θα έλεγα ότι παραδοσιακά... θα πρέπει να το ρίξουμε στη σκανταλιά :p το τραγούδι και το χορό:D
    8) Τώρα βέβαια.... θα μου πεις... με το θέμα της σκανταλιάς... ίσως προκύψει πρόβλημα...
    Το 'χουμε; Τι λέτε; ;) Ας το δούμε λίγο ....

19. GaTe987

Το χουμε!!!! Μην ανησυχείς, είμαστε ζωηρά αγροτόπουλα:p Την Έλενά μας και το αρκουδάκι μας, έχω να δω μέρες κι ανησυχώ.... Σήμερα που θα πάμε;;; κανά μπαλ μασκέ παίζει;;

20. LILA413

Τα ράσα μ΄εκαναν παπά και στον χορόοο .... ατσίδα... :p
    Ρα Ρα Ρασπουτίν λαλαλαλαλαλαλα :music: Μπαλ Μασκέ??? Ολέ.. Ολέ !!!!!