Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Louisa

Louisa Κόμης

Καλησπέρα στην παρέα :inlove: Δωράκι όταν λες ψητό, να υποθέσω ότι δεν εννοείς ψητό ψωμί με ρίγανη και λάδι ε;xD:pxD
    Να μας ταϊσεις καλά για να επικρατήσει ηρεμία στην ομήγυρη...;)

2. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο έφτασε!
    Ας το χαρούμε όσο αυτό είναι δυνατόν κι ας γεμίσουμε μπαταρίες, όσο είναι εφικτό!

αφαίρεση εικόνας

Last edited by moderator: Feb 20, 2016
  3. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα:inlove:μήπως Μάρα μου πρέπει να διαγράψεις την εικόνα,γιατί απαγορεύεται στο συγκεκριμένο θέμα,σύμφωνα με τους συντονιστές...και απορώ πως δεν την έχουν διαγράψει ακόμα,όπως είχε γίνει με παίκτες στο παρελθόν.

4. Louisa

Louisa Κόμης

Δυο φίλες παραγγέλνουν σουβλάκια. Με καλαμάκι; ρωτάει ο εστιάτορας. Το βγάλανε και σε χυμό; θα τρελαθώ... απαντούν οι φίλες...

5. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

χαχαχαχα Λουιζάκι έγραψες πάλι:p χαχαχαχα Καλησπέρα στην πιο όμορφη παρέα της φάρμας, ναι!!! Είμαστε εμείς:inlove: Όταν μπαίνω σ αυτή την γωνιά πραγματικά μου φτιάχνεται το απόγευμά μου ή το πρωινό μου ή το βραδινό μου, τώρα που είπα βραδινό τι θα φάμε;;;:p

6. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

καλημερααα παρεουλα μου λειπετε:inlove:καλημερα δυνατα ηθελε ο βοριας να πει και χτυπησε την πορτα μου μ'ολη του τη δυναμη
    βορια καλε,βορια σκληρε μαλακωσε λιγο το φυσημα σου την καλημερα να σου πω να φτασει μεσα στη καρδια σου!!!!!!
    σταματα να σφυριζεις ως και την αμυγδαλια φοβιζεις τ'ανθη της μην πεσουν και οι καρποι δεν δεσουν!!!!!
    μα και οι ναυτικοι με σενανε τρομαζουν και το σταυρο τους,στον Αι-Νικολα κανουν"ο βοριας κι η θαλασσα σαν ταιρι δεν ταιριαζουν"

7. GaTe987

Καλό μεσημέρι παρεούλα, σελινόριζο με χοιρινό ετοιμάζω,... Ελάτε να φάμε:)

8. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Όνειρο ήταν κι αυτό το Σαββατοκύριακο και πάει... τέλειωσε...
    Καλή εβδομάδα από αύριο φίλοι!!
    (Ευχαριστώ Έλενα για την προειδοποίηση κι ας μην πρόλαβα να κάνω κάτι...
    Ευχαριστώ και τους συντονιστές, για την επιεικία τους, για την παράβλεψή μου:))

9. Louisa

Louisa Κόμης

Καληνύχτα και καλή εβδομάδα φίλοι μου. Ας είναι ρόδινα τα όνειρά μας και ευωδιαστές οι ημέρες μας.:inlove:

10. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

νανακια εκανα νωρις νωρις και σημερα ειμαι φρεσκια και ξεκουραστη!! μου λειψατε ομορφιες μου!!! γλυκοκαλημερες πολλες και γλυκια σοκολατενια εβδομαδα!!!!!

11. GaTe987

Καλημερούδια, καλή μας εβδομάδα, με πολλά χαμόγελα:) Ξεκίνησε η μέρα μας με ήλιο, ανθισμένες αμυγδαλιές παντού στο δρόμο, οτι πρέπει για βολτίτσα:)

12. Louisa

Louisa Κόμης

:inlove: Καλή εβδομάδα παιδάκια
    Κάντε βόλτες εσείς που μπορείτε, να χαιρόμαστε κι εμείς που είμαστε μέσα :oops:

13. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

καλημερα και σημερα εχει λιακαδα Λουιζα μου αντε κανε καμια βολτα !!!!;)

14. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρααα
    Έχω τρελαθεί στις βόλτες Μαρία μου :( τι να σου πω... μέχρι το μπαλκόνι και πολύ είναι...
    Ααααχ άτιμη ζωή... :cry:

15. GaTe987

Καλημερούδια παρεούλα, μηλόπιτα για πρωινό, ταιριάζει με το καφεδάκι.... Κοπιάστε να φάμε:)

16. maria071966

ταξιδακι αναψυχης χρειαζομε επειγοντως !!!:music:

17. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

κινησα γη και ουρανο μια γρηγορη καλησπερα στην παρεα για να πω!!!!!!!:inlove::inlove::inlove:
    ελπιζω να εισαστε ολοι καλα κι ολα να πηγαινουν δεξια....με χαμογελα ευχομαι πολλα!!!!!!!
    κιαν κατι ειναι στραβο στην νεραιδα της ευτηχιας θα ευχηθω την μαγικη σκονη χαρας να ριξει και τη λυπη να νικησει!!!!!!!!
    ευχομαι ταξιδακι αναψυχης να παμε και με την καρδια μας να γελαμε!!!!!(ελπιζω να συνηθησω το ωραριο μου και να'μαι γρηγορα μαζι σας)

18. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

σαλπαρουμε οποτε θελετε για ταξιδια μακρινα!!! μαζι παω και στην ακρη της γης!!! φιλακια πολλα και ευχομαι να εισαστε παντα χαρουμενες/οι!!! καλο βραδακι σε ολους!!!

19. GaTe987

:music:Έχω κάποιο μεράκι μ’ ένα απλό τραγουδάκι:music: Καλησπέρα στην τρελοπαρέα:)

20. maria071966

ιδρωσα για να βρω μια λεξη να σας πω !!!:music:
    καλημερα σε ολους !!xD