Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Louisa

Louisa Κόμης

Με το φως του ήλιου ξεκινάμε.... αφήστε τις δικαιολογίες...
    :music: "θα πάρω μια ψαρόβαρκα, το μωρό μου, θα πάρω μια ψαρόβαρκα..."

2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Ουρανέ σβήσ' το φεγγάρι και τα αστέρια:music: καληνύχτα και όμορφα όνειρα στην πιο όμορφη και γλυκειά παρέα:):inlove:

3. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

Έρχομαι καθυστερημένα γιατί ετοίμαζα τις βαλίτσες για το ταξιδάκι που λέγαμε...Δωρούλα άσε τα μη και τα δεν,γιατί αχάραγα θα σου κάνουμε καντάδα να ξυπνήσεις όμορφα και να μας ακολουθήσεις :inlove:

4. GaTe987

Καλημέρες πολλές και γλυκιές, βέβαια στ αυτιά μου ακόμα κουδούνιζει, το "Ξύπνα, μικρό μου, κι άκουσε
    κάποιο μινόρε της αυγής";), αλλά να που σηκώθηκα, άνοιξα το Μαίλ μου και τι να δω, πρόταση για συναυλία στην Κέρκυρα..... :p Πάω να ετοιμάσω βαλίτσες....;)

5. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Λαχταρησα ταξιδάκι και σηκωθηκα πρωι πρωι να φτιάξω βαλίτσες!!! όποτε θελετε αναχωρουμε, εγω ειμαι ετοιμη για Κερκυρα!!! καλημερα και πολλα φιλακια στην μουριτσα ομορφιες μου!!!

6. GaTe987

Τι σαματάς, τι φασαρία, παντού ρούχα βλέπω..... Να δω τι πρώτα θα βάλω μέσα στην βαλίτσα.. :p Καλημέρα Κέλλυ μου:inlove:

7. Louisa

Louisa Κόμης

8) Άντε πάμε, πάμε, βαρέθηκα να περιμένω... καλέ Δωράκι βγάλε τις γόβες... δεν ξέρεις ότι απαγορεύονται στο σκάφος;:p Αφήστε τ' αστειάκια... :Dσαλπάρουμε!!!

8. GaTe987

Σκάφος;;;;;;;;;; Ωχ Παναγίτσα μου!!! Κι εγώ νόμιζα οτι θα ταξιδέψουμε με αεροπλάνο...

Gulit1, GEPPO1, Louisa and 1 other person like this.
  9. elena101960

'Ορτσα τα πανιά...σαλπάρουμε για τα νησιά...Δωρούλα στο λιμάνι θα συναντηθούμε...γιατί βλέπω να πηγαίνεις κατά αεροδρόμιο μεριά:pκαλησπέρα τρελή παρεούλα:inlove:

10. GaTe987

Καλησπέρα Ελενίτσα μας:inlove:;) Άντε σας περιμένω στο λιμάνι, στη δεξιά πλευρά της μαρίνας:p

11. elena101960

Δωρούλα όπως βλέπουμε την είσοδο του λιμανιού στην αριστερή πλευρά,όχι στη δεξιά...κοίτα που θα χαθούμε στο λιμάνι:p

12. GaTe987

Εσένα σε βλέπω να ρχεσαι, τις άλλες δε βλέπω:p Δοκιμάζω ενα κουλούρι, απο τις γύρω καντινούλες, μέχρι να ρθεις θα το χω φάει. Πήρα και για σας, μη με πείτε και τσιγγούνα:p

13. elena101960

Αν δεν έρθουν στην ώρα τους,θα τους κουνήσουμε μαντήλι:pέχουμε παρέα και τα περιστεράκια που τρώνε το σουσαμάκι:inlove:

Gulit1, GEPPO1, GaTe987 and 1 other person like this.
  14. Louisa

Louisa Κόμης

Ήρθαμε καλέ, :oops: ήρθαμε... πως κάνετε έτσι; Ανοίξτε τα πανιά, ανοίξτε και το ραδιόφωνο γιατί παίζει το τραγούδι μας και φύγαμε...

15. elena101960

Η Κέλλυ τι έχει πάθει και μας κάνει νοήματα από μακριά???:eek:

16. GaTe987

Με κάποιον μιλάει, αλλά είναι μακριά και δε βλέπω:p Τάμα θα κάνω, μια φορά να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας:p

17. Louisa

Louisa Κόμης

Καλά, δεν νομίζω να φαντάζεται ότι θα πάμε με το δικό της... με ένα θα πάμε... αμάν πια.... Κέλυυυυυυυυ

Gulit1, GaTe987, GEPPO1 and 1 other person like this.
  18. elena101960

Κορίτσια κάτι άλλο συμβαίνει...καλέ κουτσαίνει:eek:που έπεσε πάλι???θα έχουμε νέα επεισόδια:(

Gulit1, Louisa, GaTe987 and 1 other person like this.
  19. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλε επεσα σε μια λακουβα και δεν σας εκανα νοηματα, εδιωχνα μια μελισσα που με κυνηγουσε!!! αναρωτιεμαι μελι εχω πια??? παμε με οτι θελετε, εχω παρκαρει και το τζετ πιο κατω!! αντε αποφασιστε!!

20. GaTe987

Εμ είσαι και όμορφη κοπελιά βρε, γι αυτό τραβάς τις μελισσούλες πάνω σου:) Λοιπόν εσείς θα πάτε με το σκάφος και όπου σας βγάλει και εγω θα παω με το τζετ, γιατί με τα σκάφη ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι μου:p