Παίξε με τις συλλαβές

Discussion in 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' started by faidroylini, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Σωστή σε βρίσκω, μα έχετε μεγάλο σουξέ, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Σημασία έχει να γίνεται καλή προώθηση των τραγουδιών, ώστε να ακούγεστε δυνατά!!

2. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

Απόψε ονειρεύτηκα την όμορφη παρέα και με τραγούδια λαϊκά γλεντούσαμε ωραία:music:γλυκιά καλησπέρα στις όμορφες:inlove:

3. GaTe987

Ποιό καλό παιδάκι ψέκασε ωραίο αποσμητικό, και το δωμάτιο μυρίζει φράουλα:p

soyla74, Louisa, Gulit1 and 1 other person like this.
  4. elena101960

Eμένα γιατί μου μυρίζει βανίλια???Σούλα και Λουίζα είναι η σειρά σας να εντοπίσετε τη μυρωδιά του αποσμητικού :p

5. GaTe987

Τώρα που το λες Ελενάκι μου, νομίζω οτι έχεις δίκιο, μάλλον βούλωσε η μύτη μου και μπέρδεψα τα φρούτα:p Παω να μαζέψω ραδίκια, να φτιάξουμε καμιά σαλάτα για το βράδυ:p

6. elena101960

Αμάν Δωρούλα με αυτά τα χόρτα...αφού ξέρεις ότι δεν τα τρώω:(εγώ θα φτιάξω σαλατούλα με λάχανο και καρότο :)

7. GaTe987

Μεταξύ μας, ούτε κι εγω τα τρώω:p Γι αυτό δε μαζευόμαστε όλοι μαζί να πάμε σε καμιά ταβέρνα, να φάμε και να πιούμε και να περάσουμε σούπερ!!!

8. elena101960

Περίμενε Δωρούλα να ποτίσω τον νάρκισσο...πάλι απότιστο τον άφησες:( να τηλεφωνήσουμε στα κορίτσια και να δώσουμε σημείο συνάντησης...και μην αργήσεις πάλι με το τι θα βάλω...εντάξει??? :p

9. Louisa

Louisa Κόμης

Ααααα για ταβερνούλα είμαστε όλες μέσα -για τις δουλειές που μας χώνετε είμαστε όλες έξω- xD
    Θα έχει και μουσική; θα τραγουδήσουμε; θα... σοβαρευτούμε επιτέλους; :p:inlove::D

10. elena101960

Δεν θυμάμαι Λουίζα μου πότε έκανες τελευταία κάποια δουλίτσα8)ακόμα και το ψωμί με βούτυρο και μέλι έτοιμο στο έχουμε....έχεις και παραπονάκια???τι μας λες:music:

11. Louisa

Louisa Κόμης

μπα μπα μπα... που με χώνατε στις δουλειές εσύ κι η Δωρούλα το 'χουμε ξεχάσει; >:( και ζήταγα άδεια για μεσημεριανό φαγητό και με περιμένατε με το ρολόι στο χέρι;-.- λίγο έλειψε να πεθάνω της πείνας με τα βασανιστήρια που μου κάνατε :oops: κι εσύ μου λες για βούτυρο και μέλι;

12. elena101960

Τις αλυσίδες που σε είχαμε δεμένη δεν έγραψες-.-γοργά να ανακαλέσεις8)

13. GaTe987

Καλημερούδια στην τρελοπαρέα, επιτέλους βγήκε ο ήλιος σήμερα, και γέμισε η μέρα χρώματα:) Χθες είχε αέρα όλη μέρα. Περάσαμε σουπερ έξω... Όταν αποφασίσουμε να βγούμε, πάντα περνάμε ωραία

14. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

μεσα απ'το τζαμι μου κοιτω την βροχη που πεφτει κοιτω ψηλα στον ουρανο και συννεφα γκριζα εχει!!!!!!!
    κανω μεσα απ'την καρδια μου μια ευχη ψηλα στον ηλιο ν'ακουστει κια απ'τη κρυψωνα του να βγει!!!!!!!!
    ηλιε καλε ηλιε χρυσε βγες και χαρισε την ζεστασια σου και πες στην ασημι βροχη πως τωρα ηρθε η σειρα σου!!!!!!!!
    καλημερες πολλες και γλυκες σε ολουςςςςςς:D:inlove::inlove:

15. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημερούδιαααααααα στα πιο τσαχπίνικα, αλανιάρικα μουτράκια :inlove:
    Έλενα σήκωσε τα πανιά, πάμε Ικαρία για συναυλία :D σαρώνουν οι Άιντζελς !!!

16. GaTe987

Βρε τρελοκομείο, που θα πας μ αυτόν τον καιρό;; Κάτσε εκεί που είσαι, Ικαρία, Νάξο, καλοκαίρι, συναυλίες τώρα δεν γίνονται:p

LILA413, Gulit1 and elena101960 like this.
  17. Louisa

Louisa Κόμης

πφφφφ φυσικά και γίνονται. Και είναι και οι καλύτερες... έλα να βλέπω βαλίτσες :D άντε και δεν κρατιέμαι...:p

18. GaTe987

Ιστορία μου, αμαρτία μου είσαι καλέ κοριτσάκι:p Βαλίτσες με τέτοιο κρύο... δεν παίζει με τίποτα:p

19. Louisa

Louisa Κόμης

ωχ εσείς οι βόρειοι με το κρύο σας... εμείς εδώ κάτω (μέση μεριά... όπως λέμε Αθήνα) είχαμε έναν ήλιο νααααα... με το συμπάθιο xD

20. GaTe987

Χμ!!!! Βόρειοι Νότιοι:p Τηλεοπτική σειρά μου θύμισες:p Τι Αθήνα - τι Αλεξανδρούπολη, ενα τσιγάρο δρόμος:p που λέει και το γνωστό άσμα