Παίξε με τις συλλαβές

Η συζήτηση στο 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' ξεκίνησε από τον/την faidroylini, 5/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

Εκτός από τα γλυκά που είμαι λάτρης,πρέπει να διευρύνω τις γνώσεις μου με το να διαβάσω σχολαστικά για τα βότανα και τις ιδιότητές τους :p

Αρέσει σε skareleni, Gulit1, GaTe987 και 4 σε άλλους.
  2. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Σωθήκαμε τώρα, αφου η elena θα διαβασει για τα βοτανα, σίγουρα θα βρει κατι για τον βήχα!! αντε φιλαρακια βρειτε μου κανενα μαντζουνι, γιατι παλι ειμαι χάλια!! και θελω να ερθω μαζι σας ταξιδι στην Ιταλία!!! καλημερα ομορφιες μου, καλη εβδομαδα!!!

Αρέσει σε skareleni, Louisa, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  3. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

καλημεραααα σε ολους:inlove:κελλι να βαλεις μελι μεσα σε αφεψημα οτι πρεπει για το λαιμο μαλακτικο και καταπραυντικο!!!περαστικουλια σου!!!!!!!:inlove::Dκαλημερα σε ολουςςςςςςςς:inlove::inlove:

Αρέσει σε GEPPO1, skareleni, Louisa και 4 σε άλλους.
  4. elena101960

Εγώ θα σε σώσω πάλι:Dτσαγάκι με μέλι και λεμόνι και σε λιγάκι θα είσαι περδίκι...να αποφεύγεις σε παρακαλώ τα τηγανητά γιατί φέρνουν περισσότερο βήχα...ξέρεις εσύ;)καλησπέρα όμορφη παρεούλα :inlove:

Αρέσει σε GEPPO1, skareleni, Louisa και 4 σε άλλους.
  5. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλό απόγευμα στην όμορφη παρεούλα, πάλι άρρωστες είστε;;;; Για τον βήχα, δεντρολίβανο τσάι, βοηθάει πάρα πολύ. Βγαίνω βόλτα στον ήλιο, με τα κίτρινα γάντια μου, γιατί με την βασίλισσα κουράστηκα να γεμίζω καλάθια:p

Αρέσει σε GEPPO1, skareleni, soyla74 και 4 σε άλλους.
  6. elena101960

Περίμενε με Δωρούλα,φοράω το κίτρινο κασκόλ μου να είμαστε ασορτί και φύγαμε για όμορφη βολτούλα :inlove:

Αρέσει σε GEPPO1, skareleni, soyla74 και 4 σε άλλους.
  7. GaTe987

Καλά ε!!! περάσαμε τέλεια στον καφέ που πήγαμε, τίποτα δεν αφήσαμε στο τραπέζι, ακόμα και τα τριαντάφυλλα πήρα χοχοχοχοχο μη το πείτε στην Έλενα όμως, το κανα κρυφά:p

Αρέσει σε GEPPO1, skareleni, LILA413 και 4 σε άλλους.
  8. elena101960

Ρεζίλι γίναμε...αλλά είχα απομακρυνθεί και σε είδα τελευταία στιγμή:eek:ούτε απ'έξω δεν θα μπορούμε να περάσουμε 8)

9. GaTe987

Έλα βρε σιγά, αφου οτι είχε στο τραπέζι ήταν για μας... άλλωστε είστε διάσημες μη το ξεχνάτε αυτό.. Τα λουλούδια πάνε με τα λουλούδια;)

10. Louisa

Louisa Κόμης

Είμαστε Δωρούλα, είμαστε ;) τι μάνατζερ είσαι τέλος πάντων...:inlove:

11. GaTe987

Καλημέρα τρελοπαρέα, πολύ κούραση ρε παιδιά, η βασίλισσα μας τέντωσε:p Τόσες σοκολάτες ούτε στο περίπτερο:p

Αρέσει σε GEPPO1, Louisa, skareleni και 4 σε άλλους.
  12. elena101960

Έστειλα ένα περιστέρι στη δική σου γειτονιά και μου είπε πως μοιράζεις σοκολάτες στα παιδιά :inlove:καλησπέρα αγαπημένη παρεούλα :inlove:

Αρέσει σε GEPPO1, Louisa, skareleni και 4 σε άλλους.
  13. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

καλησπερααααααα:inlove:ωχ ωχ μ'επιασε η μεση μ'αυτο το καρναβαλι γιατι στο χορο ολο ημουνα φορτωμενη βαρηxD
    ολο καλαθια σηκωνα και χορευα συγχρονος μα ηταν δυνατον παιδια να μην με πιασει.... πονοςxD
    και τωρα που τελειωσε παπουτσια εχω βγαλει και πανω στο κεφαλι μου κομπρεσα εχω βαλειxD
    οταν το παπουτσι μου εβαλα νομιζα οτι ηταν λαθος ομως ανακαλυψα οτι εμποδιζε ο πρησμενος κάλοςxDxD

Αρέσει σε zonaki99, graganta, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  14. Louisa

Louisa Κόμης

ααααααααχχχχ τι κούραση, τι ξενύχτι, :D τι καρναβάλι τρελό ήταν αυτό παιδιά !!! Πτώώώώμα είμαι :sleepy: !!! Θέλω συνεχόμενο ύπνο κανά 24ωρο και μετά μασάζ και τα σχετικά... Πάντα τέτοια εύχομαι :inlove: Δώρααααα κανονίζεις άμεσα....
    ΥΓ εκείνο το τρελόπαιδο η Κέλυ που ξεπατώθηκε στο χορό μαζί με τη Σούλα που είναι;;;
    Ας μην ήταν η Έλενα να μαζεύει λίγο τα λουριά... και ακόμα θα :music: χοροπηδούσανε...

Αρέσει σε skareleni, Gulit1, LILA413 και 4 σε άλλους.
  15. elena101960

Κατά τα άλλα τα κορίτσια μας δεν ήταν καλά...μια ψυχή είχε πονόλαιμο και μια άλλη ψυχή ποδόπονο -.-ετοιμάσου Λουίζα...σε λιγάκι η μία θα ζητάει πάλι τσαγάκι και η άλλη ποδόλουτρο...αμμ δεε..εγώ λείπω 8)

Αρέσει σε skareleni, Gulit1, LILA413 και 4 σε άλλους.
  16. GaTe987

Όλα τα καλά παιδιά εδω είναι μαζεμένα, ωραίο δρώμενο αυτό που πέρασε, ας ήταν ακόμη καμιά βδομάδα:p Τα τακούνια μου έσπασα απο τον πολύ χορό.... :p

Αρέσει σε skareleni, Gulit1, elena101960 και 3 σε άλλους.
  17. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Δεν μπορω να μιλησω πια παιδια!! εκλεισε ο λαιμος μου!! μονο νιαουριζω σαν γατουλα!! ευτυχως θα παρω απο ολα αυτα τα αφεψηματα που μου φερατε και ελπιζω να γινω καλα!! εμμμ με εφαγε αυτος ο χορος με την Σουλα!! δεν σταματαγε καθολου κι αυτο το κοριτσι!!!

Αρέσει σε skareleni, Gulit1, soyla74 και 4 σε άλλους.
  18. Louisa

Louisa Κόμης

8) χμμμ χμμμ είναι κι αυτό το θεματάκι... που παρασύρεσαι λέω... και δεν θες...:p άταχτα, ζωηρά κοριτσάκια...;):inlove: καλημέραααα :inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 10/2/16
    Αρέσει σε skareleni, Gulit1, soyla74 και 3 σε άλλους.
  19. GaTe987

Καλό μεσημέρι στην πιο όμορφη παρέα της φάρμας:) Ραδιόφωνο άνοιξα, και τσουπ έσκασαν μύτη οι Άϊντζελς, καλά είστε φίρμες:)

20. Louisa

Louisa Κόμης

Υπάρχει οργάνωση κοπελιά, υπάρχει οργάνωση ;):D:music: