Παίξε με τις συλλαβές

Η συζήτηση στο 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' ξεκίνησε από τον/την faidroylini, 5/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. alexia-loves1D

alexia-loves1D Αρχάριος στο φόρουμ

ζωη

Αρέσει σε GEPPO1, Gulit1, elena101960 και 2 σε άλλους.
  2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, Λουιζάκι μου σε συμπονώ, σε καταλαβαίνω :inlove: για σήμερα, απο αύριο όμως Ημέρα Δευτέρα και Πρώτη Φεβρουαρίου οι δικαιολογίες μπαίνουν στο συρτάρι:p Αρχίζει νέα εβδομάδα με πολλά πολλά χαμόγελα....:inlove:;)

Αρέσει στους Louisa, Gulit1, elena101960 και σε ακόμα ένα άτομο.
  3. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

alexia-loves1D
    Θα σε παρακαλούσαμε ν' αφαιρέσεις τα κόκκινα γράμματα από την υπογραφή σου ,
    καθότι είναι χρώμα που χρησιμοποιούν οι συντονιστές για τις παρατηρήσεις τους.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

4. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

Δωρούλα από αύριο θα μάθω στη Λουίζα το μουσικό κρουστό όργανο σείστρο...έτσι ώστε να απασχολείται περισσότερο και να ξεχάσει τις συχνές εξόδους :p

Αρέσει σε GEPPO1, soyla74, Louisa και 2 σε άλλους.
  5. GaTe987

Αχ τι ωραία, θα ανοίξει η στρόφιγγα της μουσικής και το σπίτι θα γεμίσει μελωδίες:p

Αρέσει στους soyla74, Louisa, Gulit1 και σε ακόμα ένα άτομο.
  6. elena101960

Και σαν καλή νοικοκυρούλα και μαγείρισσα θα μας φτιάξεις γαλακτομπούρεκο...έτσι δεν είναι??? :inlove:

7. GaTe987

Χμ, ευχαρίστως αλλά δεν ξέρω την συνταγή, κάνε εναν κόπο και πες μου:)

8. elena101960

Οσονούπω με ταχυδρομικό λευκό περιστέρι στέλνω τη συνταγή :inlove:

9. GaTe987

Με πωρώνεις Έλενα:p Μέχρι να ρθει το περιστέρι, θα χει αλλάξει ο χρόνος, γι αυτό και εγώ με τα χεράκια μου αγόρασα ενα ωραιότατο κουτί γαλακτομπούρεκα, ορίστε να φάμε:inlove:

10. Louisa

Louisa Κόμης

Καλέέέ αφήστε κάτω τις γωνίες, τα σορόπια και τα κολλημένα φύλλα. Είναι για μένα!!! Σλουρπ.... μμμμ όλο ωραίες ιδέες είστε κορίτσια... μούρλια Δωρούλα. Να μας δώσεις τη συνταγή xD:pxD
    :music: "Ιστορία μου, αμαρτία μου λάθος μου μεγάλο..." Είδατε; και μασουλάω και πρόβα κάνω...

Αρέσει σε Gulit1, elena101960, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  11. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

''ο φλεβαρης κιαν φλεβισει καλοκαιρι θα μυρισει''και η αμυγδαλια σιγα σιγα θ'ανθισει!!!!!
    φλεβαρης μηνας των αποκριων και ολων των παιδιων[μικρων,μεγαλων]xD:inlove:
    καλο μηναααα σε ολους ευχομαι:inlove::Dκαλημεραααααα!!!!!!!!!:inlove::D

Αρέσει σε Gulit1, elena101960, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  12. GaTe987

Καλημέρααα, καλό μήνα, και καλή μας εβδομάδα, ετοίμασα καφεδάκι, με νόστιμα κουλουράκια, κοπιάστε....:)

13. Louisa

Louisa Κόμης

καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα.
    μαλακώστε τον λαιμό με ωραίο κουλουράκι, νά 'ρθει ύστερα γλυκά να κάτσει το καφεδάκι :D;):inlove:

14. GaTe987

Τέλειωσε για μένα, τέλειωσε λαλαλαλα:music: μπαίνω στο κλίμα των αποκρεών που θα ρθουν:p

Αρέσει σε Gulit1, Louisa, elena101960 και 2 σε άλλους.
  15. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

μπηκα να σερφάρω λίγο και τι να δω???? φαγατε το γαλακτομπουρεκο, χωρίς εμένα??? και εγω σας ειχα φτιαξει καρυδόπιτα να σας γλυκάνω, αλλα τετοιες που είσαστε θα την φαω μόνη μου!!! θα σας φτιάξω εγω!! και θα φαω και τηγανητές πατατες μετα!! αμεεεεε!!!

Αρέσει σε Gulit1, Louisa, GaTe987 και 2 σε άλλους.
  16. elena101960

Το ότι μπορείς να συνδυάσεις καρυδόπιτα με τηγανητές πατάτες είμαι σίγουρη...θα ρωτήσω όμως και τα κορίτσια να μου πουν τη δική τους γνώμη,αν και πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν μαζί μου:p

Αρέσει στους Gulit1, Louisa και soyla74.
  17. GaTe987

Σωτηρία με σας εδω μέσα δεν υπάρχει... άκουσον άκουσον γαλακτομπούρεκο με τηγανιτές πατάτες;;;; Μωρέ πάτε καλά;;:p

Αρέσει στους Gulit1, Louisa, soyla74 και σε ακόμα ένα άτομο.
  18. elena101960

Καλησπέρα Δωρούλα μας...τώρα θα μου πεις Κέλλυ μου γούστα είναι αυτά...δεν αντιλέγω:p

Αρέσει στους Gulit1, Louisa, GaTe987 και σε ακόμα ένα άτομο.
  19. GaTe987

Καλησπέρα παρεούλα:) Ελπίζω να είστε καλά μετά απο τέτοιο φαγοπότι:p Ώρα για γυμναστική, να χάσουμε θερμίδες, παίρνω τον γωριτό μου και πάω για τοξοβολία:p

Αρέσει στους Gulit1, soyla74, Louisa και σε ακόμα ένα άτομο.
  20. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

η νυχτα απλωσε το μαυρο της τουλι,το φεγγαρι αρχισε το απαλο τραγουδι
    μαζευτηκαν τάστερια γυρω τραγουδι ν'ακουσουν με φως και ηλιο
    τα λουλουδια μαζεψαν τα πεταλα τους ορθωνουν μαγεμενα προς το φεγγαρι το αναστημα τους
    η θαλασσα ετσι σκοτεινη στο ασημι φεγγαρι κανει δευτερη φωνη!!!!!καληνυχτα σε ολους !!!!!!!!

Αρέσει σε LILA413, elena101960, Gulit1 και 3 σε άλλους.