Παίξε με τις συλλαβές

Η συζήτηση στο 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' ξεκίνησε από τον/την faidroylini, 5/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Louisa

Louisa Κόμης

Όμορφα όμορφα τα περάσαμε όμορφα εψές στην εκδρομή και σήμερα καλύτερα και τ' άπλυτα στην Έλενα που ΄χει καλή ψυχή xD

Αρέσει σε xaris68, maria071966, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  2. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

Την φασίνα την κάνει κάποιος άλλος xDεγώ μόνο το σιδέρωμα έχω αναλάβει xD

Αρέσει στους xaris68, maria071966, GaTe987 και σε ακόμα ένα άτομο.
  3. Louisa

Louisa Κόμης

Καλά, στα παραδίδω εγώ τώρα και κάνε εσύ τον καταμερισμό εργασίας... xD
    Άντε γιατί έχουμε και τις πρόβες για την παράσταση...
    :music: "Στη Ρώμη και στη Νάπολη μάμπο Ιταλιάνο κι εμείς εδώ γουστάρουμε τσίφτικο ζεϊμπεκάνο...":music:

Αρέσει σε xaris68, GEPPO1, maria071966 και 4 σε άλλους.
  4. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Τζα!!! Να μαι κι εγω στα όμορφα λημέρια, τι κάνετε κορίτσια;;;

Αρέσει στους xaris68, elena101960, Louisa και σε ακόμα ένα άτομο.
  5. Louisa

Louisa Κόμης

:music: Πρόβες, πρόβες ανελέητες Δωράκι μου... να είμαστε τέλειες στην παράσταση που μας ετοίμασες...

Αρέσει στους xaris68, GEPPO1, elena101960 και σε ακόμα ένα άτομο.
  6. elena101960

Καλησπέρα κορίτσια:inlove:ποιες πρόβες???τι έχω χάσει???όχι τίποτε άλλο,αλλά να φέρω τέσσερα ζευγάρια παπούτσια αν είναι για χορό :p

Αρέσει στους xaris68, GEPPO1, GaTe987 και σε ακόμα ένα άτομο.
  7. GaTe987

Καλημέρες πολλές και ζεστές στην πιο γλυκειά παρέα:) Στο ραδιόφωνο πάντως οι Άϊντζελς σκίζουν:), είμαι περήφανη για την επιτυχία σας.:inlove::music:

Αρέσει σε elena101960, xaris68, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  8. Louisa

Louisa Κόμης

Νόμιζα ότι θυμόσουνα καλή μου Έλενα :inlove: την παράσταση που είχε κανονίσει το Δωράκι από πριν τις γιορτές για το τέλος του μήνα, αλλά κατά πως φαίνεται... κάτι η ηλικία...κάτι η πρεσβυωπία...λίγο το αλτζχάϊμερ...xD:pxD:inlove:
    Για το θέμα του χορού και τα παπούτσια ρώτα την Κέλυ και τη Σούλα που ξέρουνε καλύτερα...

Αρέσει σε Gulit1, xaris68, elena101960 και 2 σε άλλους.
  9. GaTe987

Καλησπέρα παρεούλα, χαίρομαι που θυμάστε τις παραστάσεις γιατί κι εγω ξεχνάω:p Είναι τόσες πολλές, που έχασα το μέτρημα. Τώρα που είπα μέτρημα, στην κουζίνα που βάζουμε την ζάχαρη; Κάθε φορά η Κέλλυ την αλλάζει θέση και με μπερδεύει:p

Αρέσει σε LILA413, Gulit1, xaris68 και 3 σε άλλους.
  10. elena101960

Γι'αυτό με πιάνει ζαλάδα μόλις σε βλέπω Λουίζα...μου θυμίζεις όλα τα ευχάριστα>:(ωραία ξέχασα την ημερομηνία,τόσο σοβαρό είναι???8)

Αρέσει σε Gulit1, xaris68, Louisa και 2 σε άλλους.
  11. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Για ακουστε με καλα!!Ηρεμηστεεεεε!!!για ολα εγω φταίω εδω μέσα???εγω φταιω για την ζαχαρη πάλι??και εσυ GaTe που πετας τον καφε δεξια και αριστερα??εχω ραμματα για την γουνα σου!!αα εφερα και τα παπουτσακια Loyiza μου!!μπαλαρινες για εμας τις χορευτριες και τραγουδιστριες!! elena σηκω απο την πολυθρονα μου!!!!τωρααααα!! σε βλεπω!!!!

Αρέσει σε Gulit1, xaris68, Louisa και 2 σε άλλους.
  12. elena101960

Η τελεσίδικη απόφαση της πολυθρόνας είναι γνωστή χορεύτρια με τις μπαλαρίνες...της άλλαξα και ταπετσαρία;)έγινε πολύ όμορφη η πολυθρονίτσα μου:inlove:

Αρέσει σε Gulit1, xaris68, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  13. GaTe987

Επ Κέλλυ μας άσε τα κηρύγματα για την γούνα μου και δες την δική σου:p χοχοχοχο Το αρκουδάκι που είναι οεο;; Αφήστε τις μάχες για την πολυθρόνα και ελάτε να στρώσουμε το τραπέζι για να φάμε.... άιντε λέμε:p

Τελευταία επεξεργασία: 24/1/16
    Αρέσει σε Gulit1, xaris68, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  14. elena101960

Γεια σου Δωρούλα νοικοκυρούλα μας:inlove: Κέλλυ για να μη ξεχνιόμαστε...το σίδερο το έχω,να μου στείλεις το πανί ή αν δεν έχεις πες μου που μπορώ να το βρω...το αγοράζω όσο όσο xD

Αρέσει σε Gulit1, xaris68, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  15. Louisa

Louisa Κόμης

Τι πανί να σου στείλει Λενάκι μου η Κέλυ... κρατάει το τηγάνι ανά χείρας και ψάχνει τις τηγανητές πατάτες xDxDxD
    δεν ξέρω βέβαια :eek: τι είναι πιο ζωτικής σημασίας... το τηγάνι ή οι πατάτες;;;:pxD:inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 25/1/16
    Αρέσει σε elena101960, Gulit1, xaris68 και 3 σε άλλους.
  16. GaTe987

Καλημέρα στην πιο όμορφη παρέα της φάρμας και καλή μας εβδομάδα. Λουιζάκι μου όμορφο τι συλλαβή είναι αυτή βρε;;; Ψάχνω απο χθες να βρω κάτι, αλλά είναι αδύνατο, μπας και πρέπει να ξεσκονίσουμε τα λεξικά της καθαρεύουσας;;; Γι αυτό θα κρατήσω τα δυο τελευταία γράμματα Ησυχη κατάσταση:p

Αρέσει σε LILA413, elena101960, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  17. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Κάθε πρωί ο ήλιος σε φωτογραφίζει
    χαμογέλασε,στον ήλιο χαμογέλασε
    το πιο καλό χαμογελό σου φόρεσε,Χαμογέλασε!!!...Καλή εβδομάδα!!!Καλημέρα!!!:)

Αρέσει σε elena101960, Gulit1, LILA413 και 2 σε άλλους.
  18. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα. :eek: Χίλια συγνώμη για τα βάσανα που τραβήξατε εξαιτίας μου.
    Εύγε στο Δωράκι για την εφευρετικότητά της. :inlove:

Αρέσει σε LILA413, elena101960, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  19. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

τι μηχανευτηκες βρε Δωρα μου!!! μπραβο!!ειχα σπασει και εγω το κεφαλι μου αλλα τίποτα!! Λουιζα μου μαλλον εφαγες πολλες τηγανητές πατάτες και σε πειραξαν χαχα!!! καλημερα και καλη εβδομάδα να εχετε ομορφιές μου!!!

Αρέσει σε LILA413, elena101960, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  20. GaTe987

Εμ ψάχνω ψάχνω τίποτα... κάτι έπρεπε να βάλουμε:p Λούιζα ξηλώσου να μας κεράσεις εσπρεσάκια για την σπαζοκεφαλιά που μας έβαλες:p:inlove:

Αρέσει στους elena101960, Gulit1 και Louisa.