Παίξε με τις συλλαβές

Η συζήτηση στο 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' ξεκίνησε από τον/την faidroylini, 5/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

Μη περιμένεις να σου κάνω δώρο τιάρα Σούλα μου,γιατί έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου...του χρόνου που θα κερδίσω το λαχείο,ότι θέλεις :inlove:

Αρέσει στους Louisa, Gulit1, GaTe987 και σε ακόμα ένα άτομο.
  2. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

την αγαπη σας θα ηθελα και το γελιο που μου χαριζεται καθημερινα ανεκτιμητα και σπανια δωρα!!!!!!!!σας ευχαριστω!!!!!
    δακρυα χαρας ραντιζουν τα μαγουλα μου καθημερινα!!!!!!!!ευχαριστω:inlove::inlove::D:D

Αρέσει σε giannissuper, megakanoni, Louisa και 6 σε άλλους.
  3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Αύριο γιορτή μεγάλη, η Σούλα μας γιορτάζει, δωράκι θα της πάρουμε, πριγκίπισσα να μοιάζει. Νιάτα, χαμόγελα πολλά, να έχεις στην ζωή σου:)

Αρέσει σε Louisa, georgia469, LILA413 και 3 σε άλλους.
  4. elena101960

Αναμφισβήτητα και τούρτα μοναδική με αγάπη θα της φτιάξουμε οι φίλοι της οι αγαπητοί...εντάξει παιδιά???εξαφανισμένο αρκουδάκι ακούς??? :p

Αρέσει στους Louisa, LILA413, GaTe987 και σε ακόμα ένα άτομο.
  5. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

αγαπης λογια ειν'αυτα και χαιρεται η καρδια μου το γελιο σας να'χω κοντα και τη σκεψη σας συντροφια μου:inlove:
    μεσα απ'τη ψυχη μου ευχαριστω για το δωρο αυτο το ανεκτιμητο γιατι γελιο και σουλα πανε μαζι και βγαινει μες'απ'τη ψυχη!!!!!!!!!:inlove:
    ετσι και γω μια μια θα σας κερασω χαμογελο μεγαλο και τρανο για σας θα ετοιμασω!!!!!!!!!:inlove:
    φιλια πολλα σε ολη την ομορφη παρεουλα!!!!!!!!:inlove:(ταμαμ )

Αρέσει σε giannissuper, megakanoni, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  6. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

:music:Θα `ρθουνε οι φίλοι,...θα `ρθουνε κι οι ξένοι μου,...όλοι καλεσμένοι από μόνοι τους.
    Θα `χουν μουσικές,....θα φέρουνε και όνειρα,...θα τ` απλώσουν όλα... στο σεντόνι τους, πλάϊ στο κύμα.:music:
    χρόνια πολλά Σουλάκι μας:inlove:

Αρέσει σε GEPPO1, Louisa, graganta και 4 σε άλλους.
  7. GaTe987

Θα σε νοιάζομαι θα σε κρατώ,
    μη μου πάθεις το παραμικρό,
    θα σε νοιάζομαι αληθινά,
    θα σε νοιάζομαι χρόνια πολλά, :music::music:

Αρέσει σε megakanoni, LILA413, Louisa και 3 σε άλλους.
  8. elena101960

Να τη φέρω από σήμερα τη τούρτα να τη βλέπουμε???έχω όμως την αίσθηση ότι ένα χεράκι θα χαλάσει τη σαντιγύ...αρκουδάκι απομακρύνσου,μη τρως ακόμα,σε βλέπω 8)

Τελευταία επεξεργασία: 17/1/16
    Αρέσει στους LILA413, Louisa, GaTe987 και σε ακόμα ένα άτομο.
  9. GaTe987

χαχαχα κι άλλο ενα χεράκι [το δικό μου] θα φάει τα κερασάκια:p Σήμερα το αρκουδάκι δε φάνηκε... που γυρνάει οεο???

Αρέσει σε LILA413, Louisa, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  10. elena101960

Την έφερα...την έφερα:inlove:μην αγγίξει κανείς μέχρι αύριο...εντάξει??? το αρκουδάκι έχει μέρες να φανεί Δωρούλα...ή μάλλον έρχεται,μας βλέπει και φεύγει 8)

Αρέσει σε GEPPO1, soyla74, LILA413 και 2 σε άλλους.
  11. GaTe987

Μόνο που βλέπω τα κεράκια να καίνε, κι αυτές τις κίτρινες φωτίτσες, με την ροζ κρεμούλα, ε νομίζω οτι μπορώ να κάνω υπομονή:p

Τελευταία επεξεργασία: 17/1/16
    Αρέσει σε soyla74, LILA413, Louisa και 2 σε άλλους.
  12. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Εστω και λίγο νωρίς, αφού αύριο θα λείπεις, χρόνια πολλά Σούλα μας, και καλό ταξίδι!

Αρέσει σε GEPPO1, soyla74, LILA413 και 4 σε άλλους.
  13. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Τώρα μπορώ να πάω για ύπνο αφού καληνυχτίσω την γλυκιά γειτόνισσα.:sleepy:;):inlove:

Αρέσει σε GEPPO1, soyla74, LILA413 και 3 σε άλλους.
  14. Louisa

Louisa Κόμης

Σε λίγα λεπτά γυρίζει η μέρα και θα ορμήξουμε στην τούρτα και θα φωνάξουμε αέρα xD
    Σουλάκι μου γλυκό θα τρώμε στην υγειά σου κι αν δεν μας φτάσει η σαντιγύ θα φτιάξει η Δώρα ραβανί να μην τελειώσει η γλύκα...
    Κάθε σου μέρα μια γιορτή, να 'ν' η χαρά φίλη καλή κι ας να κάνει η αγάπη φυλακή για να σε κλείσει μέσα :inlove:
    Χρόνια Πολλά

Αρέσει σε megakanoni, GEPPO1, soyla74 και 4 σε άλλους.
  15. elena101960

Χρόνια Πολλά Σούλα μας,να σε χαιρόμαστε:inlove:μ'αγιόκλημα πολύχρωμο θα φτιάξω γαϊτανάκι,να τριγυρίζεις γύρω του και να σκορπάς αγάπη,Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες/ες:inlove:μου φάνηκε ότι είδα νιφάδες χιονιού:p

Αρέσει σε megakanoni, GEPPO1, soyla74 και 4 σε άλλους.
  16. GaTe987

Καλημέρα παρεούλα, καλή εβδομάδα να έχουμε, με πολλά χαμόγελα, η Σούλα μας γιορτάζει σήμερα, χρόνια σου πολλά και καλό ταξίδι, με το καλό να πας στο προορισμό σου και με το καλό να γυρίσεις στο σπίτι σου:) Προσπαθώ να τυλίξω ενα δωράκι για το κορίτσι μας εδω και ώρα, και η κορδέλα όλο μου φεύγει, ποιο καλό παιδάκι θα με βοήθησει να το δέσουμε το πακετάκι;;:)

Αρέσει σε elena101960, Louisa, soyla74 και 2 σε άλλους.
  17. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα σε όλη την ωραία παρέα
    Χρόνια πολλά Σούλα να χαίρεσαι την γιορτή σου και να είσαι πάντα καλά
    έφτασα Δώρα να σε βοηθήσω να φτιάξουμε το δώρο της Σούλας !!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε GEPPO1, soyla74, LILA413 και 4 σε άλλους.
  18. Louisa

Louisa Κόμης

Νεφώσεις, κρύο τσουχτερό είναι τα μόνα που είδα εγώ. Θέλω τώρα το καφεδάκι που υποσχέθηκε το Σουλάκι... Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και πολλές γλυκές καλημέρες στη σαματατζίδικη παρεούλα

Αρέσει σε elena101960, GEPPO1, soyla74 και 3 σε άλλους.
  19. GaTe987

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια που έσκασαν μύτη:) Απ το κήπο μας όμορφα λουλούδια για τους εορτάζοντες μαζεύω:)

Αρέσει σε elena101960, GEPPO1, soyla74 και 4 σε άλλους.
  20. megakanoni

megakanoni Τακτικός στο φόρουμ

Επειδή την προηγούμενη φορά στο φόρουμ που ζωγράφισα,βρήκατε το σκίτσο μου ασαφές και παιδικό κι ας μην ήταν με κηρομπογιές
    την τέχνη μου :( αυτήν στην άκρη άφησα :sleepy: κι αποφάσισα να γράψω εδώ στη Σούλα τις δικές μου τις ευχές.
    Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου και να έχεις ό,τι θέλει η καρδιά κι η ψυχή σου
    (Χρόνια πολλά σ΄όλους, -ες που γιορτάζουν)

Αρέσει σε GEPPO1, soyla74, LILA413 και 3 σε άλλους.