Παίξε με τις συλλαβές

Η συζήτηση στο 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' ξεκίνησε από τον/την faidroylini, 5/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Louisa

Louisa Κόμης

Στα άγρια βουνά Ελενάκι... στα άγρια βουνά...xD Ώστε λοιπόν η μάχη της πολυθρόνας καλά κρατεί... Το αρκουδάκι όμως έχει χαθεί... πήγε με το μέρος του άμαχου πληθυσμού νομίζω... Αλλά κι η Κέλλυ έχει εξαφανιστεί... οπλίζεται σαν αστακός άραγε για τη μάχη της ζαχαροκαμωμένης πολυθρόνας;:music:

Αρέσει σε GaTe987, xaris68, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  2. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

Αααα...γι'αυτό έχει εξαφανιστεί το αρκουδάκι,της πρόλαβε τα νέα???το είδε η Κέλλυ νηστικό,του έδωσε να φάει μεζεδάκια και γλυκό,με αποτέλεσμα να της αποκαλύψει το μυστικό 8)

Αρέσει σε GaTe987, xaris68, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  3. Louisa

Louisa Κόμης

Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω και δεν απαντώ... Την κολοκυθιά θα παίξουμε μου φαίνεται εδώ... Κέλλυ φανερώσου, τίποτ΄άλλο δε ζητώ...

Αρέσει σε GaTe987, xaris68, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  4. elena101960

Ξέρεις Λουίζα,ξέρεις και δεν λες...σε προειδοποιώ μη πετάς χαμηλά γιατί θα έχεις πρόβλημα με τα φτερά,μαύρα θα στα βάψω και θα αναφωνείς αμάν >:(

Τελευταία επεξεργασία: 14/1/16
    Αρέσει σε GaTe987, xaris68, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  5. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

:music:Τα όνειρά μας σαν τα κάρβουνα σβηστά... και η ζωή μας ένα πέλαγο μπροστά...
    Πάμε για ύπνο, παρεούλα, πάμε ν’ αλλάξουμε ζωή,... να δούμε όνειρα από κείνα... που τελειώνουν το πρωί.:music:
    Πόσα αγαπημένα θυμήθηκα τώρα...:inlove: Καληνύχτα κοριτσάρες !!! Καλά ντεεε... και αγορίνες!!xD

Αρέσει σε GaTe987, xaris68, megakanoni και 6 σε άλλους.
  6. Louisa

Louisa Κόμης

:eek: που το είδες το αγόρι και το χαιρέτησες...αυτό απορώ... ή χαμένο στην κουζίνα είναι ή στο κρεβάτι του να χωνεύει τα γλυκά που έφαγε στην κουζίνα είναι ή ξεκουράζεται μέχρι να 'ρθει η ώρα να πάει στην κουζίνα... και η Δώρα να τον καλύπτει συστηματικά 8)
    :music: Σταμάτησε του ρολογιού τους δείχτες...τώρα που είμαστε αγκαλιά...πολλά φιλιά και όνειρα γλυκά :inlove:

Αρέσει σε GaTe987, xaris68, LILA413 και 3 σε άλλους.
  7. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

σεσκουλο θα καθαρισω το φαι μου για να στησω
    ανιθο θα ψιλοκοψω και με πρασο θα τελειωσω
    συνοδεια χοιρινου συνδιασμος του εξαιρετικου
    μυρωδια μοναδικη και ωφελημοτητα ουσιαστικη!!!!!!!!!καλημερααααα ομορφη και μυρωδατη σε ολους:inlove::D:inlove:!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε giannissuper, GaTe987, xaris68 και 7 σε άλλους.
  8. Louisa

Louisa Κόμης

Παρασκευή Σουλάκι νηστεύουμε. :mad:Πως περιμένεις να φάμε χοιρινό με πράσο ε; Εκτός...κι αν λογαριάζεις κανένα συγκεκριμένο...8)...αρκουδάκι για τραπέζι και δε μας το λες...-.-

Αρέσει σε GaTe987, xaris68, LILA413 και 3 σε άλλους.
  9. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ελειψα μια μέρα και σίγουρα πήρες πολυ αέρα!!!μαντεψε!! εδω είμαι!!και σηκω απο την πολυθρονα μου γρήγορα!!!δεν μπορω να γυρισω λιγο απο την αλλη και αμεσως να βρεις ευκαιρια!! επίσης εκεινο το χοιρινο που εφτιαξες Σουλακι, στειλτο κατα εδω!!καλο μεσημερι αγαπουλες μου!!!

Αρέσει σε GaTe987, xaris68, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  10. elena101960

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται...αστραπές και βροντές προμηνύονται και από τη πολυθρόνα δεν σηκώνομαι,την έχω κατοχυρώσει8)καλησπέρα παρεούλα:inlove:

Αρέσει σε GaTe987, xaris68, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  11. Louisa

Louisa Κόμης

Έστειλα το περιστέρι με το κλαδάκι της ελιάς και γύρισε πίσω αλαφιασμένο και ...πνιγμένο στα φιλιά... είδε τίποτα κανείς;

Αρέσει σε GaTe987, xaris68, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  12. elena101960

Λαγουδάκι χαρωπό,βόλτα βγήκε για να βρει παρεούλα διαλεχτή...βλέπει το περιστεράκι και του στέλνει ένα φιλάκι :pκαλό Σαββατοκύριακο παρεούλα:inlove:

Αρέσει σε GaTe987, soyla74, xaris68 και 3 σε άλλους.
  13. Louisa

Louisa Κόμης

8) Θα ήθελα να επισημάνω ότι τελευταία έχει χαθεί τόσο το Δωράκι όσο και το αρκουδάκι... Λέτε να συμβαίνει τίποτα...8)ύποπτο; -.-καχύποπτο; >:(πονηρό; :mad: καταχθόνιο;
    .......κίνησα γη και ουρανό μα πουθενά δε σ' είδα...:music:

Αρέσει σε GaTe987, LILA413, soyla74 και 3 σε άλλους.
  14. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Σαστισα μολις μπήκα!!ειδα δυστυχως οτι εχουμε μεινει τρεις και ο κούκος!!και επειδη η τριτη ειμαι εγώ ο κουκος ειναι η elena νομίζω!!!κρίμα μετα απο τέτοιες δοξες σε αυτο το φορουμ, να μιλάμε μονοι μας!!! που εισαστε καλε να γεμίσει πάλι το φορουμ γελια και χαρές!!μας λειψατε!!!!

Αρέσει σε LILA413, soyla74, Louisa και 4 σε άλλους.
  15. elena101960

Ορίστε μας,έγινα και κούκος Σαββατιάτικα...εσύ η τρίτη και καλύτερη φρόντισε να περνάς συχνότερα,εμείς εδώ είμαστε και σε περιμένουμε,αλλά εσύ πέρα βρέχει...και μη με κοιτάς έτσι...εντάξει???>:(

Τελευταία επεξεργασία: 16/1/16
    Αρέσει στους soyla74, Louisa, Gulit1 και σε ακόμα ένα άτομο.
  16. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Μετα την καταιγίδα πάντα βγαίνει ενας ηλιος λαμπερος, ενα ουρανιο τοξο...

Καλο σας βράδυ!!!:)

Αρέσει σε megakanoni, LILA413, soyla74 και 4 σε άλλους.
  17. soyla74

καλημερααααα!!!!!!!!δαμαζω τον αγριο καιρο και χαλιναρι χρυσο στο λαιμο περνω
    να τιθασευσω τον αερα μα και την βροχη να κανω περα!!!!!!!
    τα συννεφα ολα θα μαζεψω και στον ηλιο το χρυσο θα γνεψω!!!!!
    καλοταξιδα να ειναι ολα τα πουλια και αερινα ν'απλωσουν τα φτερα!!!!!!!!καλημερα σε ολουςςςςς:inlove::inlove:

Αρέσει σε giannissuper, megakanoni, graganta και 4 σε άλλους.
  18. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρα, καλημέρα όλη μέρα πέρα ως πέρα. Φαίνεται πως ο καιρός μια γελάει μία κλαίει και μαζί μας ζωηρός όμορφα παιχνίδια παίζει. Ταξιδιάρικα πουλιά να προσέχετε πολύ, χιόνια έρχονται ξανά κι ο καιρός ξαναχαλάει, μ' αν του δώσετε φιλιά βλέπω να ξαναγελάει...:inlove:

Αρέσει σε megakanoni, Gulit1, elena101960 και 2 σε άλλους.
  19. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, ταξίδι βιαστικό και λυπηρό:( είχα να κάνω, μόλις επέστρεψα στην σκοτεινή απ την βροχή πόλη μου, και σκέφτηκα να φτιάξω ενα ροσμπίφ, να δοκιμάσω:p Ελάτε να φάμε

Αρέσει σε LILA413, Gulit1, elena101960 και 2 σε άλλους.
  20. soyla74

φωτια θ'αναψω σε τζακι πετρινο καφε να σας κερασω σερτικο:inlove:
    λιγακι να τα πουμε και με τα λογια μας λιγο να χαρουμε:inlove:
    και οταν τελειωσει ο καφες και θα'μαστε ολες μες τις χαρες:inlove:
    γλυκο θα σας κερασω για την αυριανη μου τη γιορτη μαζι σας τωρα θα γιορτασω γιατι ισως για λιγο απουσιασω!!!!!!!!!φιλια πολλαα:inlove:

Αρέσει σε giannissuper, megakanoni, Louisa και 5 σε άλλους.