Πίστωση μπόνους Μαγικής Φασολιάς

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την peskandritsa1965, 5/2/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. peskandritsa1965

peskandritsa1965 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας, Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με τα μπόνους από την Μαγική Φασολιά. Συγκεκριμένα δεν μου πιστώνετε το μπόνους Τσατνί Καρότου-Μήλου από την ομάδα σύγνεφων "Αφηρημένα Σχέδια".". Για τα άλλα μπόνους δεν έχω τσεκάρει αν μου πιστώνονται. Αυτό το πρόσεξα γιατί εδώ και καιρό ενώ κάθε μέρα μαζεύω τα μπόνους από την Μαγική Φασολιά δεν αυξάνετε ο αριθμός των Τσατνί Καρότου-μήλου. Μπορείτε να το τσεκάρετε παρακαλώ;

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Μπορείς να μας δώσεις το ID σου σε παρακαλώ;
    Θα το βρεις κάτω απ το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου.

3. peskandritsa1965

ID: 22055847

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πίστωση του συγκεκριμένου βιοτεχνικού, το τσάτνι πιστώνεται κανονικά.
    Απο την σειρά συννέφων παίρνεις 1 τσάτνι κάθε 48 ώρες. Απο τα Logs σου βλεπω οτι καταναλώνεις σχεδόν καθημερινά τσάτνι και γι'αυτό το απόθεμα σου σε τσάτνι έχει μειωθεί.

5. peskandritsa1965

έχω θερίσει την ομάδα σύννεφων πριν να κάνω κατανάλωση και δεν είδα να πιστώνετε το μπόνους γιαυτό και σας το ανέφερα. Θα το προσέξω και άλλη μία φορά να δώ τι θα γίνει και θα ξαναεπανέλθω. Ευχαριστώ.

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Δοκίμασε το πάλι και αν δεν σου πιστωθεί, μπορείς να ανοίξεις πάλι θέμα ή να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη για να το ελέγξουν.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.