Πίστωση Φιορινιών

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ΔΗΜΗΤΡΗΣ1972, 12/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ1972

ΔΗΜΗΤΡΗΣ1972 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημερα σε ολη την ομαδα.

Παιδια, ποτε υπολογιζετε να επιλυθει το προβλημα με τις πιστωσεις νομισματων του παιχνιδιου σε συνδρομητες αλλης εταιριας κινητης τηλεφωνιας.Απο εχθες δεν εχω σταματησει να δεχομαι φιορινια.Σημερα μαλιστα διαπιστωσα οτι μου εχει σταλει και e-mail επιβεβαιωσης αγορας με διαφορες ημερομηνιες απο τον περασμενο Νοεμβριο με χρεωση τριων ευρω για καθε 55 κομματια.

Επισημαινω οτι δεν εχω χρεωθει καποια χρηματα στο κινητο μου,ωστοσο αυτο που συμβαινει θα δημιουργησει επιπλεον προβληματα απο το απογευμα οταν καποιοι θα θελησουν να αγορασουν τη σειρα της φασολιας.

Ενημερωσα την ομαδα υποστηριξης αργα το βραδυ αλλα δεν εχω καποια απαντηση ακομα.Ευχαριστω εκ των προτερων και καλη δυναμη στη συνεχεια.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Η υποστήριξη έχει απαντήσει σε όλα τα έντυπα επικοινωνίας που έχει λάβει σήμερα το πρωί.

Εχε υπόψη σου όμως οτι η υποστήριξη δεν λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και αν στέλνεις έντυπα επικοινωνίας το βράδυ, θα αργείς να λάβεις την απάντηση.

Για οτι νεότερο, θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.
    Προς το παρόν δεν έχουμε καμία νεότερη πληροφορία.

Δεν νομίζω να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα απο την στιγμή που υπάρχει επίσημη ανακοινωση και σας εχει ζητηθεί να μην χρησιμοποιήσετε τα Φιορίνια

Στην χειρότερη περίπτωση, αν χρησιμοποιηθούν τα φιορίνια, τοτε θα έχετε αρνητικό υπόλοιπο και θα μηδενιστεί οταν προβείτε στις απαιτούμενες αγορές. (για τα φιορίνια που χρησιμοποιήσατε χωρίς να τα έχετε πληρώσει)

3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ1972

ΔΗΜΗΤΡΗΣ1972 Ανερχόμενος συντάκτης

Ενταξει Χαρα.Εστειλα πριν απο λιγο διευκρινιστικο στην υποστηριξη γιατι απο ο,τι μου εγραψαν δεν καταλαβαιναν τι ηθελα.Ελαβα την αρχικη τους απαντηση πριν απο λιγο και δεν σε προλαβα.Καλη συνεχεια.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θα σε παρακαλέσω τόσο και στην υποστήριξη όσο και στο φορουμ να είσαι προσεκτικός στην διατύπωση των ερωτησεων σου.

Το ερώτημα σου στην υποστήριξη ήταν ασαφής καθώς και ο τίτλος του θέματος στο φόρουμ ήταν άκομψος και άστοχος.

Καλή συνέχεια

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.