Πάρε-δώσε 2

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 21/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα.
    Έχουν παραμείνει στον αχυρώνα μου, τουλάχιστον 3 χρόνια, αναβαθμίσεις διακοσμητικών "παλαιάς κοπής", της τάξεως των 20, 30, 40 και 50 ΠΕ, τα οποία στην κυριολεξία είναι πλέον άχρηστα.
    Στο επερχόμενο και ανανεωμένο τον Ιούνιο πάρε-δώσε, θα υπάρχει η δυνατότητα να απαλλαγώ από αυτές τις αναβαθμίσεις, έστω κι αν είχαν χρησιμοποιηθεί τότε;
    Σε προηγούμενη ερώτησή μου, η απάντηση που μου δώσατε ήταν ότι μπορώ να τα χαρίσω ή να τα πουλήσω, αρκεί να μην έχω κάνει χρήση τους, έστω και 1 φορά.
    Ισχύει το ίδιο και τώρα; Κι αν ναι, το θεωρείται λογικό την στιγμή κατά την οποία τα νέα διακοσμητικά που προσφέρετε αγγίζουν και τους 2000 ΠΕ;
    Ευχαριστώ.

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα τι θα ισχύει στο επόμενο δρώμενο
    "Πάρε-Δώσε".
    Όταν είναι να βγει θα ενημερωθείτε με επίσημη ανακοίνωση.

3. tempelxanas

Αυτό που αναφέρει συνάδελφός σου, ισχύει;

Αυτή την στιγμή γίνονται βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων στο δρώμενο και το δρώμενο επανασχεδιάζεται.

Αν ναι, μήπως ξέρεις ποια σημεία του δρώμενου θα διορθωθούν και θα βελτιωθούν κατά τον επανασχεδιασμό του;
    Ευχαριστώ.

4. *Persa*

Για ότι βελτιώσεις γίνονται και διορθώσεις στο δρώμενο και αν το δρώμενο επανασχεδιάζεται ,
    δεν είναι λόγια συναδέλφου μου αλλά του παραγωγού
    και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις αλλαγές εκ των προτέρων που θα γίνουν!
    Όπως σου προανέφερα ενημερώνεστε πάντα με επίσημη ανακοίνωση για ότι νεότερο έχουμε και αν έχουμε !

5. tempelxanas

Εντάξει persa, κατάλαβα.
    Ας περιμένουμε λοιπόν την εμφάνιση του δρώμενου, για να δούμε το τι είδους αλλαγές έχουν κάνει.
    Το ερώτημά μου δεν απαντήθηκε, όχι υπαιτιότητα των συντονιστών, αλλά του παραγωγού, είναι σε αναμονή, αν θέλεις όμως να το κλείσεις, μπορείς να το κάνεις.
    Πιστεύω πως όταν θα εμφανισθεί το δρώμενο, μπορώ να επανέλθω με το ίδιο ερώτημα. Σωστό;
    Πάντως δεν θεωρώ λογική την τόση "μυστικοπάθεια" του παραγώγου.
    Καληνύχτα.

6. *Persa*

Καληνύχτα και καλή συνέχεια .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.