Πάρε δωσε

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την minos1978, 8/10/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. minos1978

minos1978 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα, είχα πάρει από το πάρε δώσε πολλά κ διάφορα μεταξύ αυτών 2 γλυκιά καστανιά γιατί τα χρειάζομαι για ζωοτροφή είχα ήδη 3 και ένα ακόμη μόνο που δεν θυμάμαι το όνομα του γιατί δεν το είχα καθόλου τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω, μπορείτε να με βοηθησετε id

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις το ID για να το ελέγξουμε;

3. minos1978

ID 24129085

4. -*Hermes*-

Ο έλεγχος έδειξε πως από το πάρε δώσε έλαβες δύο δεντράκια, μια Γλυκιά Καστανία και ένα Λωτό Σοκολάτας.

5. minos1978

Έχω πάρει πολλά δεντράκια κ στάβλο όχι μόνο 2 αν στον έλεγχο βρήκατε 1γλυκια καστανιά που είναι: Έκανα κ ανταλλαγές κ αγόρασα από την πώληση

Το δέντρο που αγόρασα κ δεν βρίσκω το οποίο δεν είχα ειχε ψηλό αδύνατο κορμό και αν θυμάμαι καλά άσπρα άνθη,

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 8/10/22
  6. -*Hermes*-

Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί...
    Στην πρώτη προσφορά έλαβες μια γλυκιά καστανιά και έδωσες ένα δέντρο Αμπιού. Σε δεύτερο χρόνο, έδωσες μια καστανιά και έλαβες ένα δέντρο Λωτός Σοκολάτας.
    Επίσης, έχεις ανοικτές δύο προσφορές. Τα υπόλοιπα τα πούλησες. Δεν αγόρασες τίποτα....

Δυστυχώς δεν μπορούμε μέσα από την περιγραφή να καταλάβουμε τι ψάχνεις. Εμείς κοιτάμε τα logs , τα οποία και στα έγραψα αναλυτικά όλα πιο πάνω.

7. minos1978

Δεν έβαλα τίποτα για πώληση για πώληση για ανταλλαγή ναι ροδακινιές XXL , και θα σας δωσω κ ένα παράδειγμα για στάβλο που μου πιστώθηκε , δεν τον βλέπετε στον έλεγχο όπως επίσης κ ένα χρυσό φύλλο δέντρο κ άλλα που δεν τα θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Τώρα αν εσείς λέτε πως είναι μια γλυκιά καστανιά δεν τη βρίσκω σας ξαναλέω για να μην μπερδεύτουμε πως είχα ήδη τρεις

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Έχεις μπερδευτεί και μπερδεύεις και εμάς. Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω και έπειτα θα μας πεις τι ακριβώς ψάχνεις και θα σου πούμε τι απέγινε. Αλλά θα πρέπει να μας πεις το όνομα ακριβώς. Υπάρχουν 100 δέντρα με ψηλούς κορμούς και άσπρα κόκκινα μπλε ανθάκια.

upload_2022-10-8_15-57-56.png

Δωρεά : Στην 1η καρτέλα κάνεις δώρο σε κάποιον φίλο
    Ανταλλαγή : Στην 2η καρτέλα προσθέτεις ή ψάχνεις για ανταλλαγή
    Πώληση : Στην 3η καρτέλα πουλάς στο σύστημα αντικείμενα.

Τα Logs σου δείχνουν οτι πούλησες 57 δέντρα χτες. Μήπως νόμισες οτι τα αγόραζες και εσύ τα πουλούσες????

9. minos1978

Κ μόλις μου έστειλε κάποιος χρήστης 2 γλυκιά καστανιά δώρο οπότε ούτε με αυτο να μπερδεύουν, έχω κ το screenshot απλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω αν θέλετε να το δείτε στείλτε μου οδηγίες

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν χρειαζόμαστε screenshot. Έχουμε όλα τα στοχεία που θέλουμε. Κάνε μου την χάρη όμως και διάβασε προσεκτικά τι γράφω.

Πάμε πάλι

Στις 2022-10-07 18:13:11 έλαβες μια γλυκιά καστανιά από ανταλλαγή με ένα Δέντρο Αμπιού.
    Στις 2022-10-07 21:08:15 πούλησες την γλυκιά καστανιά για 1250 ΧΤ. Την ΠΟΥΛΗΣΕΣ, δεν την αγόρασες.

Οπότε πάπαλα η γλυκιά καστανιά.

11. minos1978

Μάλλον αυτό έγινε δυστυχώς, νόμιζα ότι αγοραζα κ πουλούσα τα υπάρχοντα μου συγνώμη που σας απασχόλησα

12. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Αυτό έγινε δυστυχώς.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.