Πάρε- Δώσε

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την bibika55, 26/7/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. bibika55

bibika55 Ανερχόμενος συντάκτης

Παρακαλώ γιατί να είναι για 2 μόνο ημέρες και γιατί τώρα. Αν δεν κάνω λάθος είναι για τον επόμενο μήνα Δηλαδή έχετε θέμα για τα τρέχοντα και δεν έχετε για νέα?¨Χώρις ενημέρωση αλλαγές πρίν καν επιλυθούν τα τρέχοντα προβλήματα μας? Αισθάνομαι οτι δεν με σέβεστε και με θλίβει το γεγονός.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Διάβασες την τελευταία επίσημη ανακοίνωση;
    Αν ναι, τότε τι ακριβώς δεν κατάλαβες; μπορώ να στο εξηγήσω ξανά.
    Αν όχι.. Τότε διάβασε την και ξανά έλα αν έχεις απορίες.

3. bibika55

4. -Snorkel-

:eek: δεν βλέπω κάποια απάντηση. Έγραψες κάτι;

5. bibika55

¨Οχι δεν διάβασα καμία επίσημη ανακοίνωση μόνο τεχνικές. Και σε αυτές αναφέρθηκα. Αν δεν σας κάνει κόπο απαντήστε μου στις ερωτήσεις που με απασχολούν. Αυτά που διάβασα δεν μου λένε κάτι ένα- θά- κατάλαβα που σε τίποτα δεν με βοηθά ενώ συνεχίζω να αισθάνομαι οτι κακοποιούμαι.

6. -Snorkel-

Ορίστε; ποιος σε κακοποιεί; μάλλον κάτι άλλο ήθελες να γράψεις. Αν όντως το εννοείς, σε παρακαλώ να ανακαλέσεις άμεσα.

Και ποιες είναι οι ερωτήσεις σου;

7. bibika55

Η <κακοποίηση>εχει πολλές μορφές. Και η κοροϊδία κακοποίηση είναι και η εκμετάλλευση κακοποίηση είναι και πολλά άλλα. Ή ερώτηση είναι γιατί απροειδοποίητα δρώμενα την στιγμή που δεν έχουν επιλυθεί τα τρέχοντα. Γιατί το Πάρε-Δώσε μόνο 2 ημέρες και γιατί τώρα?

8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Τις τελευταίες μέρες όπως γνωρίζεις υπήρχε πρόβλημα στο παιχνίδι.
    Η τεχνική ομάδα κατάφερε τάχιστα να λύσει το θέμα εισόδου στο παιχνίδι.

Ομως όπως λέει και η επίσημη της Κα Snorkel, μπορείς να δεις εδώ:
    Προωθήθηκε - Τεχνικά προβήματα 24-07-2023 | Farmerama GR
    βάλαμε κάποια μίνι δρώμενα να απασχολείτε ο κόσμος. Ετσι μπήκε το πάρε-δώσε εκτάκτως και γι αυτό διαρκεί και 2 μέρες.

Δεν ειρωνευόμαστε και ακόμα περισσότερο δεν κακοποιούμε κανέναν εδώ μέσα και πραγματικά λυπάμαι εάν αισθάνεσαι έτσι. Και συ απ τη πλευρά σου θα έπρεπε να δείχνεις μια κατανόηση στη προσπάθεια μας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χαλάσανε ατελείωτες ώρες να λύσουν τα θέματα που προέκυψαν. Αυτό και μόνο αν μη τι άλλο αξίζει σεβασμού.

Εάν σου έλυσα τις απορίες σου, θέλω να μου λύσεις και συ μία δική μου, Στη πρώτη σου ανάρτηση έγραψες ότι το πάρε-δώσε είναι προγραμματισμένο για τον επόμενο μήνα, αυτό από που προκύπτει;

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  9. bibika55

Απο ότι γνωρίζω το Πάρε Δώσε είναι ένα δρώμενο επαναλαμβανόμενο μήνα παρα μήνα.Αν άλλαξε κι αυτό τι να πώ.Δεν με αναγκάζει κανείς να είμαι εδώ όποτε κανένα πρόβλημα. Όλο αυτό που ξεκίνησα σήμερα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος ζητώ συγνώμη που σας ταλαιπώρησα.

10. *Kirki*

Τα τελευταία χρόνια το δρώμενο όντως μπαίνει μήνα παρά μήνα.
    Παλιότερα όχι, οι περισσότεροι παλιοί παίκτες το γνωρίζουν.
    Το ότι μπήκε τώρα εκτάκτως δεν σημαίνει τίποτα όμως.
    Λογικά θα έρθει στην ώρα του και πάλι. Δεν το γνωρίζω αλλά λογικά πιστεύω θα μπει.

Η απάντησή μου σε κάλυψε; Εχεις κάποια άλλη ερώτηση;

Αρέσει στον/ην misirli.
  11. bibika55

Οχι καμία άλλη ευχαριστώ

12. *Kirki*

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.