Πάρε - Δώσε

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by rafaelos2011, Apr 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rafaelos2011

rafaelos2011 Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν απαγορεύεται η ανταλλαγή-δωρεά-πώληση προϊόντων σε άτομα που χρησιμοποιούν την ίδια σύνδεση είτε τον ίδιο υπολογιστή με εμένα.

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Η ανταλλαγή-δωρεά αντικειμένων σε λογαριασμούς που χρησιμοποιούν την ίδια σύνδεση δεν επιτρέπεται.

3. rafaelos2011

Δηλαδή από διαφορετική σύνδεση και ίδιο υπολογιστή γίνεται; Και θα ήθελα επίσης να κάνω άλλη μία ερώτηση, επιτρέπεται η ανταλλαγή-δωρεά προϊόντων σε άτομα με τα οποία έχεις δηλώσει την ίδια διεύθυνση e-mail κατά την εγγραφή σου;

Last edited: Apr 27, 2015
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

οπως σου είπε και η κ.Pandora απαγορεύεται η ανταλλαγή/δωρεά αντικειμένων από λογαριασμούς που χρησιμοποιούνται απο την ίδια σύνδεση ή από τον ίδιο υπολογιστή ή είναι εγγεγραμμένοι στο ίδιο email.

Θα γίνουν έλεγχοι καθολη την διάρκεια του δρώμενου και όποιος λογαριασμός εντοπιστεί να παραβαίνει τον κανόνα θα κλείσει μόνιμα.

5. rafaelos2011

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση όμως θα ήθελα να κάνω ακόμα μία ερώτηση. Με όλον τον σεβασμό που σας έχω και χωρίς να θέλω να ακυρώσω την προσπάθεια κανενός, ξέρετε ότι καθώς απαγορεύονται αυτά που προαναφέρθηκαν, παίκτες που στην πραγματικότητα είναι στην ίδια οικογένεια δεν μπορούν να ανταλλάξουν προϊόντα μεταξύ τους. Για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό; Αυτός δεν είναι κατά κύριο λόγο ο σκοπός του δρωμένου; Να ανταλλάζουν οι παίκτες προϊόντα μεταξύ τους; Γιατί λοιπόν να είναι αποδεκτή η ανταλλαγή προϊόντων μεταξύ γειτόνων κατόπιν συνεννόησης ενώ η ανταλλαγή προϊόντων σε άτομα που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο (είτε έχουν συνεννοηθεί είτε όχι) να τιμωρείται και μάλιστα με μία από τις βαρύτατες ποινές; Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να εκλάβετε ως προσβολή αυτό που μόλις έγραψα ούτε να δημιουργηθεί κάποιου είδους παρεξήγηση μεταξύ εμού και της συντονιστικής ομάδας απλώς εξέφρασα έναν προβληματισμό μου σχετικά με το επερχόμενο δρώμενο.

6. -Snorkel-

Εννοείς οτι οικογένεια σου έχει χρησιμοποιήσει το ίδιο εμαιλ με το δικό σου κατα την εγγραφή τους;
    Και η οικογένεια σου (προφανώς οι γονεις σου) χρησιμοποιούν αυτά τα nickanames?
    Αν ναι, τότε λυπάμαι και δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο.

Οι κανόνες αναφέρουν ρητώς οτι απαγορεύεται η χρήση pushing.
    Όπως επίσης απαγορεύονται τα nicknames που είναι προσβλητικά, άσεμνα και αισχρά. ;)

7. rafaelos2011

Όχι, για την ακρίβεια η οικογένειά μου δεν έχει λογαριασμό στο farmerama απλώς το είχα απορία διότι το θεωρούσα ανούσιο να μην γίνονται αυτά που ανέφερα στο προηγούμενό μου ποστ. Δεν κατάλαβα επίσης για ποια nicknames μιλάς. Μπορείς να με κατατοπίσεις;

8. -Snorkel-

Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά σε τι αναφέρομαι και για την δική σου ασφάλεια δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. ;)

Το θέμα έχει ηδη διευθετηθεί από το τεχνικό μας τμήμα.

Η "υποθετική" ερώτηση έχει απαντηθεί και το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.