Πάντρεμα αναβαθμισμένων στάβλων και δέντρων XL και XXL

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την AMSakis, 26/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. AMSakis

  AMSakis Εξαιρετικό ταλέντο

  Αυτό που εμένα προσωπικά με κουράζει είναι οι πολλαπλές τοποθετήσεις χωρίς ουσιαστικά κανέναν λόγο.
  π.χ.
  Έχω έναν ροζ στάβλο όμως για να τον τοποθετήσω πρέπει πρώτα να τοποθετήσω έναν απλό στάβλο και μετά την αναβάθμιση. Το ίδιο ισχύει και για τα δέντρα.

  Θα πρότεινα λοιπόν να υπήρχε κάπου η επιλογή "πάντρεμα" με την οποία δίνοντας έναν απλό στάβλο να αναβαθμίζει τον ροζ στάβλο ώστε να τοποθετείται δεύτερη απαίτηση. Προϋπόθεση φυσικά να έχεις τον στάβλο και την αναβάθμιση του ιδίου ζώου ή δέντρου.

  Πιστεύω θα γλιτώναμε και χρόνο και η εταιρία θα είχε κάποιο κέρδος...

  Τι λέτε;
   
  Αρέσει στους rainbow, graganta και mimis64.
 2. graganta

  graganta Επιβλέπων του φόρουμ

  Πολύ καλή ιδέα,αν και δεν κατάλαβα ποιο είναι το κέρδος της εταιρείας, εκτός κι αν εννοείς τους ευχαριστημένους πελάτες, γιατί πραγματικά αυτό το συνεχές ράβε -ξήλωνε είναι τόσο κουραστικό, που έχω σκεφτεί πολλές φορές μήπως θα έπρεπε να τα παρατήσω.Γιατί αντί να χαλαρώνουμε, μας κουράζει και μας αγχώνει.
  Επίσης στη φασολιά, όταν μας λεει ότι μια γραμμή μπορεί να ενεργοποιηθεί σε 0 ώρες, νομίζω ότι θα έπρεπε να μας το δείχνει σε λεπτά για να ξέρουμε αν συμφέρει να περιμένουμε για να ταΐσουμε τους σταύλους και τα εργαστήρια ας πούμε.
   
  Αρέσει στους Gulit1 και .eugenaki..
 3. AMSakis

  AMSakis Εξαιρετικό ταλέντο

  Να εξηγήσω το κέρδος της εταιρίας... όταν κάποιος έχει έναν πορτοκαλί στάβλο που θέλει να παντρέψει θα πρέπει να δώσει ένα κανονικό στάβλο. Στην συνέχεια εάν αποκτήσεις έναν κόκκινο στάβλο θα πρέπει να δώσει ακόμη έναν απλό στάβλο κλπ. Για κάθε πάντρεμα θα πρέπει να "δίνετε" και ένας κανονικός στάβλος... οπότε το κέρδος της αξίας σε χορτοτάλιρα του κάθε στάβλου, πάει στην εταιρία.
   
  Τελευταία επεξεργασία: 26/1/15
 4. graganta

  graganta Επιβλέπων του φόρουμ

  Μα και τώρα όπως είπες και συ για να τοποθετήσεις ένα ροζ ας πούμε σταύλο πρέπει να έχεις έναν απλό, απλά θέλει περισσότερα κλικ ,ενώ όπως τα λες θα είναι πιο απλή η διαδικασία. Δε θα θέλει περισσότερους απλούς απο ότι τώρα.Για κάθε αναβάθμιση, ένας απλός.
   
  Αρέσει στους Gulit1 και pan15200188.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.