Ο λογαριασμός μου στο Farmerama παρουσίασε για λίγο ένα προβληματάκι...

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την lilaki96, 8/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. lilaki96

lilaki96 Αρχάριος στο φόρουμ

Στο farmerama σήμερα το πρωί όταν πήγα να κάνω σύνδεση αντί να ανοίξει ο λογαριασμός μου έβγαζε : "Η σύνδεση σου έληξε. Δώσε εκ νέου τα στοιχεία σου". Πανικοβλήθηκα:eek:.Τελικά όμως ο λογαριασμός μου συνδέθηκε κανονικά:D.Ο λόγος που άνοιξα αυτό το θέμα είναι επειδή πραγματικά μου αρέσει και ασχολούμε με αυτό το παιχνίδι πολύ καιρό και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα ο λογαριασμός μου να κλείσει... Αν έκανα κάτι εγώ που προκάλεσε αυτό το πρόβλημα σας παρακαλώ ενημερώστε με;).

Αρέσει στον/ην ath.
  2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Μην ανησυχείς για τον λογαριασμό σου καθώς απενεργοποίειται μετά από 30 ημέρες εάν δεν έχεις μπει στην φάρμα σου.
    Αυτό το μήνυμα στο εμφάνισε καθώς ήσουν αρκετή ώρα στην αρχική σελίδα του farmerama χωρίς να έχεις δώσει τα στοιχεία σου.

Αρέσει στον/ην ath.
  3. lilaki96

lilaki96 Αρχάριος στο φόρουμ

Ευχαριστώ πολύ για τη τόσο σύντομη απάντηση.Το θεματάκι μου έκλεισε...;)

Αρέσει στον/ην ath.
  4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Θα σε παρακαλούσαμε επίσης να μην γράφεις τόσο μεγάλους τίτλους!!;)
    Το θέμα απαντήθηκε κ κλείνει.

Αρέσει στον/ην ath.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.