Ο Μύλος ακόμη δε δουλεύει σωστά!

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Nantia123, 21/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα, δεν πρόκειται για πρόβλημα, αλλά για αναφορά. Προ ολίγου ανοίγοντας τη φάρμα είχα -όπως ακριβώς έπρεπε- 2 super τροφές να κατασκευάζονται και έμεναν περίπου 2 ώρες. Μόνο που ήταν στη 2η θέση με τις 2 άλλες άδειες.
    Πάτησα το + στην πρώτη θέση και έβαλα τροφή χαμαιλέοντα (νομίζω 30, θέλαν γύρω στις 3 ώρες). Οι τροφές αυτές μπήκαν στην 3η θέση.
    Ξαναπατώ το + και βάζω 40 τροφές γαϊδάρου (2 ώρες και 3 λεπτά).
    Μπήκαν στην πρώτη θέση καιάρχισε να κατασκευάζει αύτες αφήνοντας 2 ώρες υπόλοιπο στις super τροφές.
    Σκέφτηκα μπερδεύτηκε και έκανα ανανέωση. Αποτέλεσμα. Οι super τροφές και οι τροφές χαμαιλέοντα ολοκληρώθηκαν (τις έχω-το έλεγξα) και η τροφή γαϊδάρου έμεινε με 43 λεπτά υπόλοιπο.
    Σημειώνω ότι έχω ενεργοποιημένη και τη ρούνα του μύλου και φυσικά το δώρο 50% που μας κάνατε!
    Δε θέλω διόρθωση, μου αρέσει η λειτουργία έτσι -απλώς το αναφέρω!
    Κλείστε το θέμα. Ευχαριστώ!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα,
    Το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό, οι τεχνικοί μας έχουν βρει την λύση και θα διορθωθεί κατα το αυριανό Sync.
    Σε ευχαριστούμε για την επισήμανση του προβλήματος.

Καλή συνέχεια

Το θέμα κλείνει

Αρέσει στον/ην Nantia123.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.