Οργανικό λάχανο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την gsiomos, 30/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gsiomos

gsiomos Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα,

άνοιξα θέμα σε άλλο σημείο και σβήστηκε δύο φορές χωρίς να ξέρω που πρέπει να ανοίξω για να πω τι θέλω..
    το ανοίγω εδώ και ο θεός βοηθός..
    Λοιπόν οταν μάζεψα ντομάτες απο βιασύνη έδωσα τα οργανικά λάχανα για να πάρω χαλίκι και τώρα δεν μπορώ να προχωρήσω αφού το ένα δίνει το άλλο..(οργανική ντομάτα - οργανικό λάχανο κτλ)
    Πως μπορώ να πάρω οργανικό λάχανο; Υπάρχει άλλος τρόπος;

Ευχαριστώ

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Για να ανοίξεις το οργανικό λάχανο, πρέπει πρώτα να παραδώσεις οργανικές ντομάτες. Αν έχεις ξεμείνει από οργανικές ντομάτες ή οργανικό λάχανο (δεν τα λες και πολύ ξεκάθαρα), τότε μπορείς να τοποθετήσεις στο χώρο του δρώμενου το διακοσμητικό που δίνει σπόρους ντομάτας ή σπόρους λάχανου αντίστοιχα. Θα τα βρεις στη μπάρα αριστερά, στην κατηγορία διακοσμητικά.

3. gsiomos

gsiomos Ανερχόμενος συντάκτης

Ανέφερα οτι απο βιασύνη έδωσα τα οργανικά λάχανα για να πάρω χαλίκι και έτσι δεν έχω να φυτέψω.. Ευχαριστω να κλείσει το θέμα

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.