Οργανική μελιτζάνα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την axillas, 27/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. axillas

axillas Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα σας. Το θέμα μου είναι ότι, γιατί ενώ έχω (και τους βλέπω) τρεις σπόρους οργανικής μελιτζάνας, εν τούτοις, δε μ' αφήνει να τους φυτέψω για να ξεκινήσω την παραγωγή. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Κάνε μια ανανέωση σελίδας πατώντας το F5 και προσπάθησε ξανά να φυτέψεις την μελιτζάνα.
    Βεβαιώσου ότι προσπαθείς να την σπείρεις σε άδεια χωράφια στο χώρο του δρώμενου.

Εάν δεν καταφέρεις τίποτα με αυτές τις οδηγίες παρακαλώ να απευθυνθείς στην υποστήριξη.

3. axillas

Δυστυχώς δεν λειτούργησε! Έκανα ανανέωση με F5, έκανα logout - login...τίποτα! Επειδή δεν γνωρίζω πού βρίσκω την "Υποστήριξη", μήπως μπορείτε να μου στείλετε ένα link τους?...και μετά, κλείστε το θέμα. Και πάλι σας ευχαριστώ!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπορείς να μας δώσεις το id σου για να το ελέγξουμε; Μήπως μπορείς να μας κάνεις ένα screenshot που να φαίνονται οι σπόροι της μελιτζάνας;

5. axillas

Δυστυχώς φωτογραφία δεν ξέρω πώς να βγάλω.
    Χρήστης: axillasID: 18585226

6. -*thumbelina*-

Τους σπόρους για την οργανική μελιτζάνα την παίρνεις όταν ολοκληρώσεις το τέταρτο βήμα της οργανικής κολοκύθας.
    Εσύ έχεις ολοκληρώσει μόνο το πρώτο βήμα της κολοκύθας και δεν έχεις καθόλου σπόρους μελιτζάνας. Μήπως βλεπεις το λάχανο και όχι την μελιτζανα;

7. axillas

-------------------------------------------------------------------------------------------
    Τελικά το κατάφερα! Βλέπετε ότι έχω 3 μελιτζάνες?
    Λοιπόν, αφήστε το! Παρατηρώντας καλύτερα στο νούμερο της μελιτζάνας, είδα ότι το νούμερο (0) είναι "κομμένο" και φαίνεται σαν (3). Συγγνώμη για την αναστάτωση! Κλείστε το θέμα!

Συγχώνευση δημοσιεύσεων από διπλοποστάρισμα.

Τελευταία επεξεργασία: 27/11/16
  8. -*thumbelina*-

Όπως φαίνεται και στο screenshot, οι σπόροι της μελιτζάνας είναι 0. Ίσως να μην είναι ευδιάκριτο απο σένα και να το βλέπεις σαν 3 λόγω της γραμματοσειράς. Δεν έχεις σπόρους μελιτζάνας αφου δεν τους έχεις ξεκλειδώσει ακόμα. Μπες απο κάποιο άλλο Browser Και έλεγξε το.

9. axillas

Κλείστε το θέμα! Ευχαριστώ πολύ! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

10. -*thumbelina*-

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.