Ομάδα σύννεφων ..

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by stelios.kavala, Dec 28, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.. από το γιορτινό κατάστημα με αστεράκια θέλω να τα εξαργυρώσω αγοράζοντας την ομάδα σύννεφων αλλά διάβασα κάπου (ίσος δεν κατάλαβα και σωστά) ότι ένα από τα δυο διακοσμητικά πρέπει να το κερδίσω στον Αι Βασίλη Νο 2 είναι αλήθεια για μόλις τα αγοράσω θα μπορέσω να τα τοποθετήσω κανονικά. Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Αν μου πεις ποιο διακοσμητικό ψάχνεις θα σου πω και που θα το βρείς.

3. stelios.kavala

Καλησπέρα σας Κα iocaste1 ίσως να μην σας έδωσα να καταλάβετε από το γιορτινό κατάστημα θέλω να αγοράσω με αστεράκια την γιορτινή κούνια την γιορτινή τσουλήθρα και την ομάδα σύννεφων. Όταν τα αγοράσω τα παραπάνω με τα αστεράκια θα μπορέσω να τοποθετήσω την ομάδα των σύννεφων η θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί κάπου διάβασα την γιορτινή τσουλήθρα για να την τοποθετήσουμε στην ομάδα των σύννεφων πρέπει να έχω τελειώσει και τον Αι Βασίλη # 2.

4. iocaste1

Τώρα κατάλαβα τι θες να μάθεις.
    Η Γιορτινή τσουλήθρα δεν μπαίνει στη σειρά.
    Αυτό που θα βάλεις στη σειρά είναι η γιορτινή κούνια που θα πάρεις από το κατάστημα και η γιορτινή τραμπάλα που θα πάρεις από εδώ:
    upload_2022-12-28_21-2-44.png

5. stelios.kavala

η γιορτινή τραμπάλα ?? για η γιορτινή τσουλήθρα όπως αναφέρετε στο γιορτινό κατάστημα με τα αστεράκια που τα κερδίζεις απο το παιχνίδι με τους άσσους ?? Σόρρυ σας ζάλισα !!

6. iocaste1

Άκουσέ με αν θες σε παρακαλώ.
    Ξέρω τι λέω.
    Γιορτινή κούνια και γιορτινή τραμπάλα παίρνει η φασολιά.
    Ότι και να βλέπεις στο κατάστημα.
    Και τη γιορτινή τραμπάλα θα την πάρεις από τη μωβ πόρτα.

7. stelios.kavala

Οκ να είσαι καλά να έχεις καλή ΧΡΟΝΙΑ με πολύ Υγεία. Ευχαριστώ για όλα.

8. iocaste1

Παρακαλώ,καλή χρονιά με υγεία και για σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.