Ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς "σταύλοι νέον ΙΙ''

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Hellenagal200010, 13/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Hellenagal200010

Hellenagal200010 Νέος ειδικός

Καλησπέρα σας!Έχω τελειώσει εδώ και μέρες το δρώμενο και έχω κάνει και αγορά από το νέον κατάστημα τα αντίστοιχα διακοσμητικά.Παρόλα αυτά δεν μπορώ να κάνω τοποθέτηση γιατί με στέλνει πίσω στο δρώμενο.Τι κάνω λάθος δεν γνωρίζω.
    Στην μπάρα με τα διακοσμητικά έχω 2 νέον αγελάδες,
    2 νέον πρόβατα,2 νέον παπιες,από1 νεον κοτόπουλο, κατσίκα και λαγό.
    ID: 13297585

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο δίνει δύο διαφορετικές σειρές. Στη μία τοποθετούνται η νέον αγελάδα, η νέον πάπια και το νέον πρόβατο, ενώ στην άλλη το νέον κοτόπουλο, η νέον κατσίκα κ ο νέον λαγός. Έλεγξε λοιπόν ποια από τις 2 έχεις ξεκλειδώσει αρχικά και μετά τοποθέτησε τα αντίστοιχα διακοσμητικά.

Δες αναλυτικά τις σ.ε. εδώ https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Δρώμενο-στάβλοι-Νέον.16311/

3. Hellenagal200010

Νομίζω ότι τα κάνω σωστά.Τοποθετώ τα Έπαθλα από το 1ο και 2ο μέρος του δρώμενου και αυτά τοποθετούνται κανονικά.Το πρόβλημα το αντιμετωπίζω στα επαθλα από το νεον κατάστημα.Ουφ χίλια συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά πάλι με στέλνει πίσω.

4. .selia.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι έχει πάρει τη σειρά συννέφων μόνο από το 2ο βήμα του εβέντ κ έχεις τοποθετήσει την πάπια, το πρόβατο και την αγελάδα.
    Η άλλη σειρά που βλέπεις μαύρη στη φασολιά και είναι για την κατσίκα, λαγό και κοτόπουλο, δίνεται στο κατάστημα νέον. Πρέπει να την αγοράσεις εκεί έναντι 30 κλειδαριών αγάπης.

5. Hellenagal200010

Στο νεον κατάστημα όλες οι κλειδαριές είναι γκρίζες.
    Μήπως επειδή έχω 6 κλειδαριές είναι γκρίζο και όταν γίνουν 30 θα ανοίξει;;
    Επίσης η σειρά της φασολιάς δεν είναι γκριζα

Τελευταία επεξεργασία: 13/1/16
  6. .selia.

Είναι γκρίζες γιατί δεν έχεις τις απαιτούμενες κλειδαριές για να ξεκλειδώσεις κάποιο αντικείμενο ή τη σειρά.

Αν είχες πάρει τη σειρά, θα έγραψε επάνω "Εξαντήθηκε".

Προφανώς και δεν την έχεις πάρει και πρέπει να μαζέψεις 30 κλειδαριές για να την ξεκλειδώσεις.

7. Hellenagal200010

Τι να πω!!Με σώσατε γιατί νόμιζα ότι είχα τελειώσει.Ξόδεψα πολλές τροφές και θα ήταν αμαρτία να χάσω την φασολιά.Εκανα τώρα εκτροφές και την ξεκλείδωσα.Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την ταλαιπωρία.Να είστε καλά

8. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.