Feedback Οι διακοπές του Σγουρομάλλη

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .selia., 9/4/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Οι διακοπές του Σγουρομάλλη
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Οι-διακοπές-του-Σγουρομάλλη.26318/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Οι-διακοπές-του-Σγουρομάλλη.26317/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Δρωμενο εκτροφης! Γνωστο πλεον σε ολους μας! Μιας και εχω αρκετες σουπερ τροφες θα το επιχειρησω, για να παρω τη φασολια, μολις κανουν την εμφανιση τους τα γεννητουρια! Καλη προσπαθεια σε οσους το προσπαθησουν!!!!

Αρέσει σε Jimaras~for~ever!!!, georgeoikonom2332000, maria22 και 17 σε άλλους.
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα και παλι. Αρχικα για να βγουν τα σηματα χρειαζονται 950 σ.τ. Βεβαια θα μειωθουν απο τα διπλα σηματα οταν εμφανιστουν. Καλα τα δωρακια και ειδικα τα κουπονια βοηθων. Καλη τυχη σε ολους.

Αρέσει σε nota.dim1802, vickymou, nana και 12 σε άλλους.
  4. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ο Σγουρομάλλης ετοιμάζεται να πάει διακοπές και θέλει να τις μοιραστεί μαζί μας!!:) Καλή τύχη στο νέο δρώμενο εκτροφής όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Αρέσει σε nana, vickymou, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 7 σε άλλους.
  5. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε!!
    Θα ασχοληθώ με το δρώμενο όσο περισσότερο μπορώ, καθώς τα ζώα που απαιτεί τα έχω σε μικρές ποσότητες (εκτός από τα ψάρια). Σούπερ τροφές μάζεψα από αποστολές, σεντούκια, το μαγαζόραμα και το ροδάνι, ελπίζω να φτάσουν.
    Όπως πάντα, με ανησυχούν οι αξίες των ζώων...:oops:
    Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι. Καλή τύχη στις εκτροφές !!! :music:

Αρέσει σε nana, vickymou, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  6. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλησπέρα αγρότες.. αν και δεν εχω αρκετή σ. τροφή θα το παλέψω όσο μπορώ γιατί τα δώρα είναι πολύ καλά.. και οτι καταφέρω.. καλή επιτυχία σε όλους

Αρέσει σε nana, vickymou, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  7. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα ταλαιπωρημενη αγροτια..
    Σιγουρα δεν θα το τελειωσω , γιατι μου λειπουν αρκετες σ.τροφες αλλα οσο μπορεσω ,θα το παλεψω..
    Ισως για καποια κουπονια και τις χρυσες μπανανες..
    Ο αριθμος των ζωων που ζηταει ,ειναι μεγαλος για τη δικη μου φαρμα και δεν θα το παω πολυ μακρυα..
    Καλα αποτελεσματα σε ολους σας..

Αρέσει σε nana, maria_palou, vickymou και 9 σε άλλους.
  8. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Τελικα αποφασισα να μη παιξω ουτε αυτο το δρωμενο!8) Ειχα φτιαξει το ημερησιο πλανο μου , ωστε να ειμαι ελευθερη στα γεννητουρια! Δεν σκοπευω να αλλαξω κ το αυριανο μου προγραμμα για τον σγουρομαλλη που υπηρξε ασυνεπης κ με εστησε!!!xDxD
    Ασε που δεν θα ξοδεψω χρηματα για σ.τ!!!;);) Καλη επιτυχια κ καλη δυναμη σε ολους!!!

Αρέσει σε nana, maria_palou, vickymou και 9 σε άλλους.
  9. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα.

Τελείωσα το δρώμενο από συνήθεια να μην αφήνω τίποτα στη μέση.
    Ξόδεψα 600 σούπερ τροφές αλλά πήρα πίσω τις 300 από τα έπαθλα του δρώμενου και τα σεντούκια. Στην ουσία χρειάστηκαν λίγες. Το δύσκολο κομμάτι είναι οι αξίες των ζώων που ζητάει, αλλά ευτυχώς είχα ένα καλό απόθεμα μπορώ να πω.
    Η φασολιά δεν είναι τελείως αδιάφορη, όπως αδιάφορα δεν είναι και τα δώρα που δίνει το κάθε βήμα.
    Καλή επιτυχία σε όσους το αρχίσουν!:)

Αρέσει σε takis.00, nana, maria_palou και 21 σε άλλους.
  10. IRENE26

IRENE26 Επιφανής του φόρουμ

Τέλος και για εμένα.
    Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους!!! :music::inlove:;)

Αρέσει σε nana, vickymou, FARMER.GP και 12 σε άλλους.
  11. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλό βράδυ τέλειωσα και εγώ το δρώμενο ,καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν. o_O:sleepy:

Αρέσει σε takis.00, nana, maria_palou και 15 σε άλλους.
  12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα συναγροτες-ισσες. Λιγο ταλαιπωρια, λιγο ξενυχτι αλλα οι εκτροφες τελειωσαν. Τελος και για μενα. Καλη συνεχεια.

Αρέσει σε takis.00, nana, -sia1971- και 10 σε άλλους.
  13. iridaki

iridaki Ειδικός του φόρουμ

Τελος και για μενα

Αρέσει σε nota.dim1802, nana, -sia1971- και 6 σε άλλους.
  14. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

ουφφφφ τελειωσαα. αυτό το 680.000 αξία αρθοποδων με άφησε χωρίς σ. τροφή.. χωρίς φασουλοφλουριά.. χωρίς ζωάκια κλαψ κλαψ.. :cry: όμως το είχα βάλει σκοπό να το τελειώσω και εξάντλησα όλους τους πόρους μου.. δεν πειράζει.. ωραία δωράκια... το απόλαυσα... καλή συνέχεια σε όλους και καλημέρα..

Αρέσει σε nickoikono11, takis.00, vickymou και 13 σε άλλους.
  15. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλημέρα και από εμένα, τελείωσα και εγώ το δρώμενο, ήταν απαιτητικό, αλλά αρκετά γενναιόδωρο και σε σεντούκια και σε κουπόνια. Το λεωφορείο βάρκα εξαιρετικό, και οι διακοπές με λίγη δόση περιπέτειας !!xD

Αρέσει σε nickoikono11, takis.00, vickymou και 10 σε άλλους.
  16. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! "Οι διακοπές του Σγουρομάλλη" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:D Γνώρισα τους νέους του φίλους: πρόβατο με γουρούνι δύτη, χάμστερ με ποντίκι και κοκκινολαίμη και πρόβατο με γουρούνι ορειβάτες και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς!!:) Τα δώρα από το συγκεκριμένο δρώμενο πολύ καλά. Μου θύμισε το παλιό δρώμενο "Θαύμα άγριας ζωής". Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει σε nana, nota.dim1802, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  17. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα!!!!!!!!!!!!τελος και απο μενα, ευκολο δρωμενο ,εδωσα μονο300σ.τ περιπου γιατι μου εδινε διπλα τα σηματα , ετσι ηταν τελικα πολυ ευκολο και οικονομικο,με εσωσαν οι καρχαριες τα κολιμπρι τα τουκαν που ειχα και εσωσα τα ζωα εκτροφης.Αυτη τη φορα ειχε και αρκετα ωραια δωρα

Αρέσει σε nickoikono11, -sia1971-, nana και 9 σε άλλους.
  18. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

19. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος και αυτο.

Αρέσει σε nickoikono11, -sia1971-, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 2 σε άλλους.
  20. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Ουφ τελείωσε κι αυτό! Κόντεψα να σκάσω!
    Ξόδεψα περίπου 700 σούπερ τροφές, αλλά έκανα κι εκτροφές άσχετες με το δρώμενο, πήρα και μερικές πίσω. Αυτές οι αξίες των ζώων θα με πεθάνουν! Ούτε μέλισσες ούτε πεταλούδες έμειναν. Τι θα φάει τώρα η πράσινη σαύρα στο νησί? xD
    Ωραία τα δωράκια, καλή κι η φασολιά αλλά μειώστε λίγο τις αξίες από κατηγορίες ζώων που δεν έχουμε πολλά είδη για εκτροφή.
    Κλαίω και μερικά εκατομμύρια :oops::oops:

Έχω ήδη γεμίσει από χτες τις φάρμες μου με στάβλους για να αναπληρωθεί το κενό, κέρδισα και 100% παραγωγή μπας και σωθεί η κατάσταση..

Συγχαρητήρια σε όποιον τα κατάφερε!
    Καλό σας βράδυ!! :music:

Αρέσει σε vickymou, nickoikono11, -sia1971- και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.