Νύχτες πανσέληνου.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 30/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Ναμαι και πάλι! Το ρολόι στη φάρμα μου δείχνει 43 ώρες ακόμα για την πανσέληνο, ενώ έχει ανακοινωθεί πως τελειώνει αύριο στις 15:00. Έχω την ώρα της ανατολικής ευρώπης. Ευχαριστώ!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Αν δεν κάνω λάθος, η κ.Κίρκη έκανε ανακοίνωση για την ημερομηνία λήξης.
    Επίσης αν δεν κάνω λάθος, ο Ιούλιος έχει 31 ημέρες. Αύριο είναι 31/07 και μεθαύριο είναι 01/08
    Επίσης αν δεν κάνω λάθος η κάθε μέρα έχει 24 ώρες και άρα έχουμε 43 ώρες μέχρι μεθαύριο που ληγει το δρώμενο.
    Επίσης αν δεν κάνω λάθος το event λήγει την ίδια ώρα σε όλες τις χώρες, είτε βρίσκονται ανατολικά, είτε δυτικά , είτε νότια , είτε βόρεια.
    Διόρθωσε με αν κάνω λάθος σε όλα τα παραπάνω.

Τέλος να σε ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα.

Που ακριβώς έχει αυτή την ώρα και τι σχέση έχει με το farmerama?

3. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σου! Πάντα χαίρομαι να μιλάω μαζί σας! Τα πήρες όλα κι έφυγες... που λέει κι ένα τραγούδι!

Έψαξα μήπως έχω κάνει κάτι λάθος. Μέχρι και την ώρα... Μετά, είδα την ανακοίνωση και ήρθα πριν απαντήσει κανείς σας και έκανα επεξεργασία, γράφοντας: Α! Πήρε παράταση το δρώμενο...

Το κατάλαβα, δηλαδή, από μόνη μου!!! Χα, χα! Τώρα γιατί δεν φαίνεται στο αρχικό μου μήνυμα...Παράδοξο;
    Ευχαριστώ πάντως για όλες αυτές τις πληροφορίες! Να είσαι καλά και πάντα με χιούμορ!

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θα γνωρίζεις τους κανόνες οτι απαγορεύεται να κάνεις επεξεργασία εφόσον έχει απαντήσει συντονιστής.

Η αλήθεια είναι οτι καθυστερήσαμε 11 ολόκληρα λεπτά να απαντήσουμε αλλά έχουμε και άλλες υποχρεώσεις και δεν είμαστε εδώ ανα πάσα στιγμή. Αν βιαζόσουν τόσο πολύ, μπορούσες να ρίξεις μια ματιά στις επίσημες ανακοινώσεις πριν ανοίξεις θέμα.

Καλό καλοκαίρι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.