Ντροπή για τα δώρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την τσιφουτης, 22/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. τσιφουτης

τσιφουτης Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Λίγο ντροπή, για τα "δώρα", δεν θα έβλαπτε κύριοι συντελεστές.

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλημέρα

1. Είναι ευγενικό να λέμε "καλημέρα/καλησπέρα όταν ανοίγουμε ένα θέμα και ζητάμε απάντηση ;)
    2. τα κεφαλαία απαγορεύονται από τους κανόνες του Forum
    3. Ο τίτλος ενός θέματος θα πρέπει να είναι σχετικός με το θέμα. Ο τίτλος "ντροπή" δεν μου λέει κάτι
    4. Είσαι σε λάθος ενότητα
    5. Σε ποια δώρα αναφέρεσαι; Γιατι αν δεν γνωρίζω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι, δεν μπορώ ούτε να σου δώσω απάντηση αλλά ούτε και να προωθήσω την δυσαρέσκεια σου. :eek:

Υ.Γ: το θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα και το τίτλος άλλαξε

Τελευταία επεξεργασία: 22/10/16
  3. τσιφουτης

Χαιρετώ. 1).Από παραδρομή και διότι είχα ξεκινήσει νωρίτερα (με θέμα που διαγράφτηκε), και όχι από αγένεια η έλλειψη της Καλημέρας. 2). Λάθος μου, που δεν γνώριζα για τα κεφαλαία και ζητώ συγνώμη γι αυτό. 4). Δεν πολυκαταλαβαίνω το θέμα ενότητες και δεν νομίζω ότι έκανα κάτι το μεμπτό. Το διορθώσατε εσείς. 5. Αναφέρομαι γενικά στα "δώρα" και τα "βραβεία".... ειδικά όμως στο τελευταίο με τις 21 ημέρες του Σγουρομάλη!!! έμεινα άφωνος! τρείς (3) κλειδαριές σεντούκι! Μία Ολόκληρη Ζάχαρη! "" ο Σκρουτζ Μακ Ντακ πήρε μαθήματα οικονομίας από τον Τσιγκούν Μακ Ντακ!

4. -Snorkel-

Ας τα πάρουμε απο την αρχή, να δεις πόσο μεγάλο λάθος κάνεις.

1. Οι συντονιστές δεν αποφασίζουν τα δώρα του παιχνιδιού. Συνεπώς αν κάποιος επιλέξει να πάρεις δώρο μια ζάχαρη ή μισό αλάτι, αυτοί δεν θα είμαστε εμείς
    2. Θα ήταν καλό να ρίχνεις μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις και αν δεν κατάλαβες κάτι να ρωτήσεις τους συντονιστές.
    4. Απο το σεντούκι "με τις τρεις ολόκληρες κλειδαριές" πήρες ένα διακοσμητικό που ονομάζεται "Ζάχαρη παρακαλώ" το οποίο μάλιστα έχει μεγάλη απόδοση σε Π.Ε. https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Καθημερινά-δώρα.18857/#post-127182
    5. Αν λοιπόν γνωρίζεις την αξία του διακοσμητικού και ακόμα σε αφήνει άφωνο, τότε δώρισέ τον σε κάποιον που θα το εκτιμήσει περισσότερο απο εσένα.
    6. Υπάρχει κάποια άλλη ερώτηση;

Αρέσει στους kolokythopitas, pap100 και sofiapao76.
  5. τσιφουτης

Πάλι χαιρετώ. Ο σκοπός μου δεν είναι η "αντιπαλότητα", ούτε κρίνω κανέναν ώστε να με μέμφεστε τόσο ηχηρά. Επειδή και διότι είχα ξεκινήσει πριν από 5 περίπου χρόνια και για λόγους προσωπικούς είχα εγκαταλείψει, διαπίστωσα μεγάλη διαφορά με τότε και επισημένω το Γεγονός (για αυτό και η αναφορά μου στους Μακ Ντακ), εάν θέλετε "δείτε τα τότε "δώρα" και "αμοιβές" (σε σχέση με τα τωρινά) και θα καταλάβετε την έκπληξη και απορία μου........ Ευχαριστώ που "ασχοληθήκατε" μαζί μου και δεν θα "ενοχλήσω" άλλο.

6. -Snorkel-

Είδα ολες τις σημερινές σου αναρτήσεις και διαπιστώνω οτι νόμιζες οτι πήρες 1 ζάχαρη (για βιοτεχνικά προϊόντα) και όχι διακοσμητικό το οποίο ξαναλέω είναι ένα απο τα καλύτερα διακοσμητικά στο farmerama εδώ και 6 χρόνια.

Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε οτι μπερδευτήκαμε. Το κακό ή καλύτερα να πω αγενές είναι να λέμε στους άλλους οτι πρέπει να ντρέπονται επειδή εμείς δεν καταλάβαμε τι ακριβώς κερδίσαμε ;)

Υπάρχει ειδική κουβεντούλα για να γράψεις την άποψή σου για τα καθημερινά δώρα.

Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στους kolokythopitas και pap100.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.