Νεραϊδόσπιτα αναβάθμιση 4ου επιπέδου

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την afro1231, 28/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. afro1231

afro1231 Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα δε μπορώ να καταλάβω πότε τα νεραϊδόσπιτα θα είναι στο 4ο επίπεδο για να μπορέσω να τα αναβαθμίσω.
    Επίσης μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Αν πατήσεις πάνω στο νεραιδόσπιτο μπορείς να δεις σε ποιο επίπεδο είναι. Αν είναι στο 4ο επίπεδο θα δεις μόνο το εικονίδιο απο το Μαγικό γεύμα.

Αν πατήσεις το Γριμόριο θα μπορέσεις να το αναβαθμίσεις.

Την υποστήριξη θα τη βρεις κάτω απ το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου. Στο έντυπο επικοινωνίας δήλωσε ένα έγκυρο email, ώστε να λάβεις την απάντησή εκεί.

3. afro1231

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση αλλά εγώ όσες φορές τα έχω τσεκάρει γράφουν πάντα επίπεδο 1.
    Μπορώ να κάνω κάτι για να πάνε στο 4;

4. -*thumbelina*-

5. afro1231

Μάλλον από τις Συχνές ερωτήσεις έχω μπερδευτεί γιατί γράφει
    μάλλον εννοεί ότι μπορεί να γίνει η αναβάθμιση στο 1ο επίπεδο και μπορούν να αναβαθμιστούν μέχρι το 4ο επίπεδο;;;

6. -*thumbelina*-

Κάθε νεραιδόσπιτο μπορείς να το αναβαθμίσεις 3 φορές και να φτάσει στο επίπεδο 4. Θα πατήσεις πάνω στο νεραιδόσπιτο και μετά πάνω στο Γριμόριο και θα πάει στο επίπεδο 2. Αν πατήσεις πάλι πάνω στο γριμόριο θα αναβαθμιστει στο επίπεδο 3 και αν πατήσεις και 3η φορά πάνω στο γριμόριο θα φτάσει στην αναβάθμιση 4.