Νεραγκούλα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την gian1, 3/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gian1

gian1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα. Στις Σ.Ε. αναφέρετε ότι στην Κατεργάρικη Βόλτα θα ζητηθούν μόνο τα φυτά της λίστας. Εμένα μου ζητάει νεραγκούλα, από την οποία έχω 75 τεμάχια και δεν την βρίσκω και στα φυτά που μπορώ να φυτέψω. Το ID μου είναι: 35186153 Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά μου ζητάει και λωτό που επίσης δεν έχω.
    Προφανώς δεν θα μπορώ να συνεχίσω το ιβέντ αν δεν έχω όλα τα φυτά και δεν μπορώ να τα φυτέψω. Πολύ απλά γιατί είναι κλειδωμένα όλα τα υπόλοιπα ζωάκια και πρέπει να παραδώσω τα φυτά για να μου τα ξεκλειδώσει. Δεν ξέρω τι να κάνω....
    Συγνώμη που επανέρχομαι εντάξει μόνο το ένα ζώο είναι κλειδωμένο τα άλλα είναι απενεργοποιημένα γιατί δεν έχω τα απαραίτητα. Αλλά και πάλι δεν θα μπορώ να ολοκληρώσω τα 4 επίπεδα για να πάρω τα επιπλέον δώρα.

Τελευταία επεξεργασία: 3/8/16
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Υπάρχει πρόβλημα , το έχουμε προωθήσει και θα σας ενημερώσουμε

3. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.