Νεο θεμα:Προσφορες στην λαικη

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την aggelos974, 31/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. aggelos974

aggelos974 Μόνιμος στο φόρουμ

Προτεινω να υπαρχει ενα θεμα που να εχει σχεση πε τις λαικες δηλαδη να λεει ο ενας ειμαι στην λαικη 30 οποιος αλλος ειναι στην ιδια λαικη να μου στειλει π.μ....Και ετσι να βοηθαμε ο ενας τον αλλο στις προσφορες στην λαικη.Π.Χ. Ο ενας θελει μπανανες να του τις δινει στην μιση τιμη και ο αλλος θελει καρυδες και αυτος στημ μιση τιμη για οικονομοια στα χτ.[Αμα εγκριθει η προταση μου γινειται να ανοιξω εγω το θεμα στην ενοτητα Σχολια σχετικα με το παιχνιδι αντι εσεις?]Το ονομα για το θεμα ειναι προχειρο:p

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Πριν κλείσω το θέμα θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν διάβασες την ανάρτηση μου στο θέμα της λαικής και εάν έχεις διαβάσει τους γενικούς όρους χρήσης του παιχνιδιού.

3. aggelos974

aggelos974 Μόνιμος στο φόρουμ

Λοιπον το μυνημα σου στην λαικη δεν το διαβασα,συγνωμη:(Για γενικούς όρους χρήσης του παιχνιδιού τους εχω διαβασει και θα τους ξαναδιαβασω τους εχω ξεχασει λιγουλακι!:sleepy:Χιλια συγνωμη snorkel!Κλεισε το θεμα και αμα χρειζεται δωσε μου ποντους ποινης

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το θέμα κλείνει ως Παραβαση Γενικών Όρων Χρήσης!!

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.