Νέους γείτονες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 1/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Αν και είμαι στο 93 επίπεδο και δεν είμαι νέα αλλά με το νέο φόρουμ και τις αλλαγές μπερδεύτηκα πολύ. Όταν άλλαξε το φόρουμ είχα ζητήσει εκεί που λέει για νέους γείτονες. Μου ήρθε κάποια ενημέρωση που μόλις διάβασα στο ποστ 18 που λέει η sdl177 ότι θέλει να γίνουμε γείτονες αλλά δεν με βρίσκει. Μήπως φταίει ότι στο φόρουμ είμαι γραμμένη ως ath ενώ είμαι ακόμα με τον παλιό ως kreath; Μπορώ να της απαντήσω ή θα πάρω κάρτα; και αν ακόμα εξακολουθεί και θέλει να γίνουμε γείτονες πρέπει να της εξηγήσετε εσείς οι συντονιστές; ή μπορώ να της απαντήσω και εγώ; Είτε με τον συγκεκριμένο παίκτη είτε με κάποιον άλλον εγώ χρειάζομαι ακόμα ένα γείτονα, πως και αν πρέπει να ξανά αναρτήσω θέμα θα βάλω τον νέο μου όνομα; ή το παλιό; ή θα αλλαχτεί αυτόματα; Μπορεί να λέω χαζομάρες αλλά έχω μπερδευτεί πολύ, συγνώμη θα περιμένω μια απάντηση σας και αν θέλετε να το ελέγξετε. ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην nipakona.
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα και καλό μήνα.
    Μπορείς να απαντήσεις στη συμπαίχτρια σου κανονικά, εφ όσον σου δίνεται αυτή η επιλογή.
    Επίσης το όνομα στο φόρουμ που έχεις επιλέξει εσύ, δεν έχει καμμία σχέσει με το όνομα της φάρμας σου.
    Με το όνομα της φάρμας σε κάνει κάποιος γείτονα. Αυτό ίσχυε και στο παλιό φόρουμ και σε αυτό.
    Για να σε βοηθήσω τώρα, εφ όσον είναι διαφορετικά τα ονόματα σε φάρμα και φόρουμ, σε κάθε ποστ στην αναζήτηση γειτόνων, να αναγράφεις και το όνομα της φάρμας σου.

Αρέσει στους elenigri, ath και nipakona.
  3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και οκ αυτό θα κάνω. Και πάλι καλό μήνα

Αρέσει στον/ην nipakona.
  4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στους elenigri, ath και nipakona.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.