Νέος κωδικός

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 1/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα και καλό μήνα ελπίζω να έχουμε. Θέλω να ρωτήσω το εξής όταν άλλαξε το νέο φόρουμ, έκανα αλλαγή κωδικού που αν θυμάμαι έλεγε πως για πρώτη και τελευταία φορά θα μπορούμε να αλλάξουμε τον κωδικό μας. Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τους συντονιστές ή με συμπαίκτες μου αλλά ούτε είχα φάει και κάρτες. Το έκανα μόνο και μόνο για να μου είναι πιο εύκολος και πιο μικρός ο κωδικός από το να τον γράφω. Τώρα που μπαίνω στο φόρουμ με γράφει με τον νέο κωδικό όταν όμως πληκτρολογώ για να μπω στην αρχή του παιχνιδιού με βγάζει με τον παλιό μου κωδικό. Αυτό θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες ή εγώ είχα καταλάβει λάθος και η αλλαγή του κωδικού ήταν μόνο για το φόρουμ και όχι για όταν μπαίνουμε στο παιχνίδι; Ευχαριστώ

Αρέσει στον/ην nipakona.
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Ο "κωδικός" που αναφέρεις ότι άλλαξες έχει να κάνει με το φόρουμ και όχι με τη φάρμα σου.
    Τώρα η φάρμα σου θα έχει το παλαιό όνομα και το φόρουμ αυτό που επέλεξες και είχες τη δυνατότητα για μία και μοναδική φορά να το επιλέξεις.
    Για βοήθεια σου λέω, ότι μπορείς στην υπογραφή σου, να βάζεις το όνομα της φάρμας σου, αν θέλεις να μπορούν να σε βρουν οι συμπαίχτες σου.

Αρέσει στους elenigri, ath και nipakona.
  3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Αν το ήξερα δεν θα άλλαζα τον κωδικό, θα τον άφηνα τον ίδιο. Τώρα είναι πλέον αργά. Εντάξει αυτό θα κάνω, ευχαριστώ και πάλι

Αρέσει στον/ην nipakona.
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στους elenigri, ath και nipakona.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.