Νέες περιοχές

Η συζήτηση στο 'Ενημερώσεις & Ιδέες' ξεκίνησε από τον/την FARMER.GP, 30/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα σας!! Έχω παρατηρήσει ότι με την πάροδο των καιρών αυξάνονται συχνά τα δέντρα, οι στάβλοι και τα εργαστήρια της φάρμας και του BAHAMARAMA με αποτέλεσμα τα δενδροκομεία, ζωοκομεία και εργοστάσια (φάρμας και BAHAMARAMA) όσα και να ξεκλειδώνουμε, να αγοράζουμε και αναβαθμίζουμε να μην φτάνει ο χώρος. Έτσι με όλο το θάρρος και το σεβασμό θα ήθελα να προτείνω δυο νέες περιοχές (αν γίνεται φυσικά) όπως είναι για παράδειγμα ο λουλουδότοπος και το νησί του θησαυρού (περιοχές μόνο για αντικείμενα), να υπήρχαν δυο νέες περιοχές (μια για τη φάρμα και μια άλλη για το BAHAMARAMA) μόνο για στάβλους, εργαστήρια και δέντρα. Με την προϋπόθεση φυσικά να συνεχίζουν οι παίχτες-τριες να τοποθετούν τα ζώα και τα δέντρα τους και στις παλιές περιοχές, για να μπορούν να παραδίδουν τα φυτά (κανονικά και δρώμενων), καρπούς, ζώα και προϊόντα στη λαχαναγορά και σε διάφορα δρώμενα. Ευχαριστώ.

Αρέσει στους -lousi-leon2001, maria_palou και monolith2.
  2. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Εγω δυστυχως θα διαφωνησω με αυτην την ιδεα. Εχεις ενα ποιντ, αλλα αυτο θα μπορουσε να επιτευχθει με τους αποθηκευτικους χωρους. Παραπανω εκτασεις θα οδηγησουν μονο σε περισσοτερες απαιτησεις, και θα κανει αδυνατο το χειροκινητο ξυλωμα φαρμων. Ολα αυτα κατα την δικη μου αποψη

Αρέσει στους αμφιθεα και -lousi-leon2001.
  3. FARMER.GP

Καλησπέρα!! Εγώ ήθελα να δώσω εκείνη την ιδέα για δύο λόγους: 1) οι αποθηκευτικοί χώροι (ζωοκομεία, δενδροκομεία, εργοστάσια,) κάθε φορά που είναι γεμάτοι με ζώα και δέντρα, μοιάζουν με φυλακές για τα ζώα κυρίως και είναι λυπητερό θέαμα κατά την προσωπική μου άποψη. 2)Σχετικά με τις περισσότερες απαιτήσεις, η αλήθεια είναι από την μια μεριά ότι αν δινόταν η δυνατότητα για την εμφάνιση αυτών των περιοχών, το πιθανότερο θα ήταν να απαιτούσε πάρα πολλά αστεράκια και χρυσές μπανάνες για να ξεκλειδωθούν, από την άλλη όμως υπάρχουν πάμπολλες απαιτήσεις στη λαχαναγορά για την ολοκλήρωση των αποστολών που με δυσκολία ορισμένοι συμπαίχτες-τριες τα καταφέρνουν. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι θέλετε να πείτε για το ένα πόιντ και το χειροκίνητο ξύλωμα φαρμών; Τέλος για να μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση ο καθένας μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του με μέτρο βέβαια. Το ότι κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι άλλοι διαφωνούν, αυτό είναι φυσικό και το δέχομαι χωρίς να θέλω να το αναλύσω περισσότερο. Καληνύχτα !!

Αρέσει στους beroniki555 και maria_palou.
  4. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Λεγοντας εχεις ενα ποιντ(point) ηθελα να πω οτι το σκεπτικο σου εχει μια λογικη, πολλες φορες ευχομαστε(και εγω) να χαμε περισσοτερες εκτασεις. Οταν λεω χειροκινητο ξυλωμα εννοω οτι αναλογως το δρωμενο εγω(οταν συμμετεχω) διαγραφω ενα ενα οτι εχω τοποθετησει και βαζω ξανα ενα ενα τα 1χ1 χωραφια. Δηλαδη πολυς κοπος για 5 εκτασεις. Φαντασου να ταν και περισσοτερες!
    Γενικα, σκεφτειτε οτι μια παραπανω εκταση θα ανεβαζε σε ολα τα δρωμενα τις απαιτησεις(αφου πολλοι παικτες εχουν περισσοτερα αστερακια και μπανανες απο οτι χρειαζονται αυτη τη στιγμη στο παιχνιδι)

Αρέσει στους αμφιθεα και -lousi-leon2001.
  5. FARMER.GP

Καλημέρα!! Ευχαριστώ πολύ για την εξήγηση!! Εγώ ήθελα απλώς να δώσω μια ιδέα. Τώρα αν θέλει κάποιος-α άλλος-η να προτείνει μια άλλη ιδέα, μπορεί να το κάνει χωρίς να θέλω επιμείνω άλλο στη δικιά μου. Πάντως εμένα προσωπικά μου αρέσει που το φαρμεραμα μεταμορφώνεται σχεδόν καθημερινά σε τρία πράγματα: σε 1) γιγάντιο ζωολογικό κήπο (αμέτρητοι στάβλοι), 2) τεράστιο δάσος (αμέτρητα δέντρα)και 3) μια επιχείρηση (εργοστάσιο)παραγωγής προϊόντων (αμέτρητα προϊόντα) !!:p

Τελευταία επεξεργασία: 31/5/17